Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15871 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 10 July 2008 - 11:48

Και μένα μια φορά με πήρε ο ύπνος, αλλά έλλειπα και μου άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή.

#15872 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 July 2008 - 12:04

Και μένα μια φορά με πήρε ο ύπνος, αλλά έλλειπα και μου άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή.

:uhh::uhh:
:colddd::colddd::colddd::colddd::colddd::colddd:

Spoiler:

εμενα καμια φορα δνε με πηρε ο υπνος μεσα σε ΜΜΜ, μονο καποτε κατεβηκα 2 στασεις παρακτω γτ διαβαζα ενα βιβλιο κα ιξεχαστηκα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15873 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 10 July 2008 - 12:10

ε ορθιος δε μπορω να κοιμηθω ^^

Κι εγώ έτσι νόμιζα...ώσπου πήγα στρατό:deadga6:
Ύστερα από άπειρες συνεχόμενες σκοπιές (είχα χάσει τον λογαριασμό :blurah5:) σε περίοδο τρελής εμπλοκής (25 μέρες περίπου μέσα χωρίς έξοδο και κάθε μέρα τρία 2ωρα σκοπιά) η κούραση που συσσωρεύετε είναι ακατανίκητη και φτάνει σε επίπεδα που δεν πίστευες ότι υπήρχαν...:terror2:
Είχα σκοπιά 2-4 το βράδυ. Καθόμουν, λοιπόν, όρθιος στη σκοπιά και ακουμπούσα (στηριζόμουν) σε ένα τοιχάκι. Έκλεινα συχνά τα μάτια μου για 1-2 λεπτά περίπου και όταν ήταν να με πάρει ο ύπνος τα γόνατά μου λύγιζαν αφού έχαναν τη δύναμη που τους έδινα μιας και χαλάρωναν για να κοιμηθώ. Έτσι έλεγα δεν θα με πάρει ποτέ ο ύπνος αφού ξύπναγα κάθε φορά που τα γόνατά μου λύγιζαν.
Ώσπου έφτασα στο σημείο που σας είπα και μία φορά που έκλεισα τα μάτια μου, τα άνοιξα μετά από κανένα 20λεπτο αφού μου φώναξε μία ανθυπίατρος που είχε υπηρεσία εκείνο το βράδυ και έκανε έφοδο...:uhh:
Τουλάχιστον η γυναίκα ήταν γιατρός, γνώριζε τι τραβάμε οι φαντάροι και έδειξε κατανόηση (αλλιώς αν ήταν κανένας στριμμένος καραβανάς και με έβγαζε αναφερόμενο δύσκολα θα ξεμπέρδευα αφού είναι σοβαρό παράπτωμα να κοιμηθείς στη σκοπιά) και μου είπε αν θέλω να στείλει κάποιον να με αλλάξει, αλλά είχα ακόμα μισή ώρα να τελειώσω και είπα να μην χώσω κάποιον άλλο.
Αυτή ήταν και η πρωινή μου λογοδιάρροια στη μαύρη τρύπα...:hot:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#15874 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 July 2008 - 12:11

...επειδή αναμένεται ανακοίνωση για cosplay στην Αθήνα οσονούπω,
κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν παραγγέλνουν,
σήμερα τελειωσα το κοστούμι μου!

Spoiler:

ερε...θα τα σπάσει φέτος το Silent Hill!
Όλοι εκεί για διακοπές!

#15875 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 10 July 2008 - 12:16

xmmmmmm
kinky...........

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#15876 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 July 2008 - 12:20

Πάλι θα ζηλεύω που είμαι μακρυά...

Εγώ πάντως έχω βρεθεί αλλού γι'αλλού επειδή είχα κολλήσει και διάβαζα ένα βιβλίο που μόλις είχα αγοράσει. Πήρα τον ΗΣΑΠ για την αντίθετη κατεύθυνση και το κατάλαβα κάπου μετά την Καλλιθέα..

#15877 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 July 2008 - 12:52

...επειδή αναμένεται ανακοίνωση για cosplay στην Αθήνα οσονούπω,
κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν παραγγέλνουν,
σήμερα τελειωσα το κοστούμι μου!

Spoiler:

ερε...θα τα σπάσει φέτος το Silent Hill!
Όλοι εκεί για διακοπές!

ΆΑααααΑααααα - mazing!
:tensai:
:smokingg:
Good work!!!
Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#15878 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 July 2008 - 12:54

άλλοι δε μπορούν να κοιμηθούν όρθιοι και κάποιοι έχουμε κοιμηθεί ενώ περπατάμε... σε σκοπιά πάλι...

παρόμοιες συνθήκες, πολύ πήξιμο. και για να ΜΗΝ κοιμηθώ αρχίζω να περπατάω πέρα δώθε στην σκοπιά [ήταν δωματιάκι]
πέρα - δώθε
πέρα -δώθε
πέρα...
ΖΝΤΟΥΠ
εσκασα με το κρανος στον τοιχο και κουδουνισα κανονικότατα... πως βλέπετε στα καρτούν ένα τρέμουλο σε όλο το κορμί τους... ε, αυτό...
μετά δε μπόρεσα να κοιμηθώ... πάλι καλά

#15879 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 July 2008 - 13:10

άλλοι δε μπορούν να κοιμηθούν όρθιοι και κάποιοι έχουμε κοιμηθεί ενώ περπατάμε... σε σκοπιά πάλι...

παρόμοιες συνθήκες, πολύ πήξιμο. και για να ΜΗΝ κοιμηθώ αρχίζω να περπατάω πέρα δώθε στην σκοπιά [ήταν δωματιάκι]
πέρα - δώθε
πέρα -δώθε
πέρα...
ΖΝΤΟΥΠ
εσκασα με το κρανος στον τοιχο και κουδουνισα κανονικότατα... πως βλέπετε στα καρτούν ένα τρέμουλο σε όλο το κορμί τους... ε, αυτό...
μετά δε μπόρεσα να κοιμηθώ... πάλι καλά

:oo::terror2::oo::terror2::oo::terror2:

Έχω ακούσει πολλά στη ζωή μου και στη μαυρη τρύπα αλλά αυτό με συνετάραξε!!

Καημένα αγόρια.. τι τραβάτε για την πατρίδα!:sleepy:

#15880 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 July 2008 - 13:32

Spoiler:

...τελικά τ αποφάσισες?
Διαγαλαξιακός Ωτοστοπατζής??*

Να τι θα χρειαστείς:
*πετσέτα (πολυ-χρησιμοποιημένη)
*ενα palm, ή ηλεκτρονική ατζέντα σε μαυρο χρώμα που να γράφει επάνω DON'T PANIC! με μεγάλα, καθησυχαστικά γράμματα.
*Σακίδιο
*βερμούδα, σαγιονάρα

Θα σε φωνάζουν...Renault Megane

-------------------------------------------------

Διαγαλαξιακός Ωτοστοπατζής= από το Hitchacker's guide to the Galaxy

#15881 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 July 2008 - 13:38

Καημένα αγόρια.. τι τραβάτε για την πατρίδα!:sleepy:

Και κορίτσια τα τραβάνε.. ευσυνείδητα πάντα.
Επίσης το πόσο είναι για την πατρίδα είναι μεγάλη κουβέντα που δεν αρμόζει τέτοια κουβέντα στο φορουμ.

Anyway ... on sleeping topic :D

Όταν ήμουν φοιτητής... συνήθιζα να ξενυχτώ, όπως καλή ώρα αρκετοί εδώ μέσα, όμως πήγαινα για ύπνο κατα τις 8 με 9 το πρωί. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οτι έμενα λίγο μακριά και κοιμόμουν αρκετές φορές στο λεωφορείο. Στο τέλος είχε γίνει συνήθεια, έκανα πάνω απο μια ώρα να πάω σπίτι μου, ξύπναγα στο τέλος της διαδρομής, σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, έπερνα φρέσκο ψωμί, τυροπιτούλα και κάνα γαλατάκι και γύρναγα πάλι πίσω :P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σε φωνάζουν...Renault Megane

Μπά μάλλον Honda Civic, να έχει κάτι το japanesse :D:D:D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#15882 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 10 July 2008 - 13:53

Ο καλυτερος υπνος ειναι το μεσημερι.....το βραδυ ειναι χασιμο χρονου να κοιμασαι πριν νυσταξεις μονο και μονο για το "πρεπει"........ασε που αν ξερεις οτι καποιος θα σε ξυπνησει το πρωι χαλαει ολη η αισθηση......

οποτε μεσημερακι χωρις να εχεις τιποτα να κανεις μετα....κλεινεις παντζουρια....βαζεις air condition....παιρνεις και λιγο νερο διπλα να εχεις να μην σηκωνεσαι........heaven......
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#15883 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 July 2008 - 13:57

Ο καλυτερος υπνος ειναι το μεσημερι.....το βραδυ ειναι χασιμο χρονου να κοιμασαι πριν νυσταξεις μονο και μονο για το "πρεπει"........ασε που αν ξερεις οτι καποιος θα σε ξυπνησει το πρωι χαλαει ολη η αισθηση......

οποτε μεσημερακι χωρις να εχεις τιποτα να κανεις μετα....κλεινεις παντζουρια....βαζεις air condition....παιρνεις και λιγο νερο διπλα να εχεις να μην σηκωνεσαι........heaven......

ξεχνας το βασικο! αναμεσα στο air condition και το νερο, παιρνεις και το manga / βιβλιο που θα διαβασεις στο κρεβατι ^^

ps. ενα μεγαλο hello!! στο νεο Loli server του lolipower την pearl !

Edited by Loke, 10 July 2008 - 14:07.

#15884 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 10 July 2008 - 14:05

Ο καλυτερος υπνος ειναι ο πρωινος. Το βραδυ αν κοιμηθεις τρως χρονο εξοδου, το μεσημερι τρως χρονο καφε. Ενω 7.00 - 14.00 ειναι οι ξεχασμενες ωρες που κανεις δεν κανει τιποτα. Voila, time to sleep.

Posted Image

#15885 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 10 July 2008 - 14:06

Aντίο παιδιά . Τα ξαναλέμε στις 15 Ιουλίου .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.