Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15631 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 July 2008 - 12:40

:hahaha: αυτό το τραγούδι το άκουγα στο δημοτικό.Το είχα και σε δίσκο για το πικαπ:knock-knock:

Posted Image

#15632 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 July 2008 - 13:22

:frozen::fromabove:Πλάτσα πλάτσα πλόυτσα, μόλις με εκανες λούτσα(ψυχρολουσία style)... λολ...

Tουλάχιστον τώρα θα λέω πως έχω ακούσει ένα καλό κομμάτι ελληνικής h-h και είμαι σίγουρη πως δεν μ'αρέσει!:stubborn:

δεν τα λες καλα....και πλατσα, και πλουτσα, παρ'το κουβαδακι σου και φυγαμε για λουτσα....
ανενημερωτη σε βρισκω κοπελια....:hahaha:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#15633 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 04 July 2008 - 13:23

Κάποιος επιτέλους ας κάνει κάτι να σταματήσουν αυτές οι κακόγουστες ραδιοφωνικές διαφημίσεις του Jumbo... ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΤΣΑ ΠΛΟΥΤΣΑ!

Πάμε Λούτσα? :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#15634 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 July 2008 - 14:50

δεν τα λες καλα....και πλατσα, και πλουτσα, παρ'το κουβαδακι σου και φυγαμε για λουτσα....

Tο δικό μου ήταν παράφραση παρακμιακού 90s τραγουδιού!(βλ πιο πάνω! χιχι! :orly:

Πάμε Λούτσα? :P

Αλλά άμα θέλετε, πάμε και Λούτσα. Γιατί όχι? με τόση ζέστη ένα μπουγέλωμα καλό θα είναι!!!

Αν και είμαι σίγουρη πως μόλις πατήσω το πόδι μου έξω απ'το σπίτι θα αρχίσει να βρέχει...:nanana:

#15635 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 July 2008 - 16:05

Ποιο αδδ-ον του Μοζίλλα προτείνετε για να μπορώ να βλέπω τέτοια σιτες κανονικά;

Δεν έχω ήχο.
Εκπλήσσομαι πάντως που μετά από τόσο καιρό που πέρασε μετά το φορμάτ δεν επισκέφτηκα τέτοια καμένα σιτες για να το καταλάβω.

HnH5aB0.jpg

#15636 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 04 July 2008 - 16:17

Ποιο αδδ-ον του Μοζίλλα προτείνετε για να μπορώ να βλέπω τέτοια σιτες κανονικά;

Δεν έχω ήχο.
Εκπλήσσομαι πάντως που μετά από τόσο καιρό που πέρασε μετά το φορμάτ δεν επισκέφτηκα τέτοια καμένα σιτες για να το καταλάβω.

και σε μενα ο ηχος παιζει μονο σε iexplorer
μια λυση για να ακουσεις το wav αρχειο που εχει το site με τον firefox, ειναι να πας στο tab: view >> page info >> media και ψαξε για το object με καταληξη wav και καντο save as
Posted Image

#15637 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 July 2008 - 16:36

Μπααα...

*Στιχάκι της ... προ-θείας μου (η θεία της μαμάς μου τί μου είναι;;:hmmm:)*

Της θάλασσας τα κύματα που κάνουν πάτσα-π****!!

Αθυρόστομη, μέχρι αηδίας! Κάθε φορά στα καρναβάλια έβγαινε με ένα αγγούρι και δυο ντομάτες! Ά, ρε θεία, μου λείπεις...:nanana:

Γίνεται να κατεβάσω από lolipower χωρίς Mozilla; Την πρώτη φορά που πήγα με Explorer, μου είπε κάτι για "We support Firefox", ή κάτι τέτοιο, αλλά πρόσφατα έμαθα ότι γίνεται. Τελικά, τί ισχύει;

Posted Image

#15638 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 July 2008 - 16:45

Youtube Video

ya man pontos rulez

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lolzor και 183 omg υψωμενο στο lmao :fromabove:

αυτα ειναι !!

Γίνεται να κατεβάσω από lolipower χωρίς Mozilla; Την πρώτη φορά που πήγα με Explorer, μου είπε κάτι για "We support Firefox", ή κάτι τέτοιο, αλλά πρόσφατα έμαθα ότι γίνεται. Τελικά, τί ισχύει;

O ΙΕ6 ειναι banned, τα αλλα ειναι ok, αλλα γενικα προτιμουν firefox και μετα opera κτλπ.

Edited by Loke, 04 July 2008 - 16:51.

#15639 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 July 2008 - 17:26

Συζήταγα σήμερα με ένα παιδί για το "αν το ακούσεις ανάποδα" . Το κλασσικό γελοίο φαινόμενο του να ακούς τα τραγούδια ανάποδα και μετά να κάνεις νοητικές ακροβασίες προκειμένου να αποδείξεις τους παράλογους συλλογισμούς σου .

τελικά κατάλαβα ποιό τραγούδι έχει τα ποιό πολλά κρυφά μηνύματα από όλα. Το intro από τα χελωνονιντζάκια.
Απλά δείτε το παρακάτω βίντεο .

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pDc_DDSKFF0&feature=related[/media]

Εγώ πέθανα στα γέλια

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#15640 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 July 2008 - 17:38

[media]http://www.youtube.com/watch?v=FuX5_OWObA0&eurl=http://www.anime.gr[/media]

Edited by Ash_Pokemaster, 04 July 2008 - 17:43.

oR4yYRl.gif

#15641 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 04 July 2008 - 18:00

[media]http://www.youtube.com/watch?v=FuX5_OWObA0&eurl=http://www.anime.gr[/media]

αθλιο
(Το τραγουδι παντα, το παιχνιδι καλο φαινεται)

Posted ImagePosted Image

#15642 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 July 2008 - 19:05

αθλιο
(Το τραγουδι παντα, το παιχνιδι καλο φαινεται)

Πώς τολμάς να το λες άθλιο; :dazed:
Είναι απλώς εθιστικό. :smokingg:

oR4yYRl.gif

#15643 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 04 July 2008 - 20:11

Μία βλακεία είναι το τραγούδι Ash...
το mario kart όμως είναι εθιστικό, ειδικά όταν παίζεις με παρέα!:riiight:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#15644 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 July 2008 - 20:15

Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι σχεδόν σαν το i-dos-- σαν System of a Down. :nerd:

oR4yYRl.gif

#15645 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 04 July 2008 - 20:16

επέστρεψε λίγο αργά τα πήρα πρέφα όλα... αλήθεια με τα banners τι γιάνεται????

Posted ImagePosted ImagePosted Image