Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15616 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 July 2008 - 09:10

Oχι, δεν εχω ιδεα. Βασικα για αυτα τα ζητηματα δεν ειμαι καθολου πλροφορημενη. Παντως τη μουσικη μπορει να τη συνδεσεις πολλες φορες με αναμνησεις. Επισης μπορεί να σου αρέσει κάτι λόγω αισθητικων κριτηριων(κατι που νομιζω οτι οφειλεται σε πολυ πολυπλοκους παραγοντες)

Παντως για μερικα τραγουδια εχεις οντως δικιο. Επηρεαζουν τόσο πολυ τη διαθεση χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο,χωρις να ξερεις και εσυ γιατι!

Γι'αυτο και μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα αυτή η ιδεα με τους ηχους. Γιατι τουλ δεν υπαρχει και παρα πολλη επισημη ερευνα(δλδ δεν υπαρχουν πχ καθιερωμενα και διαδεδομενα πραγματα που να γραφονται στα διδακτικα βιβλια νομιζω,ειναι πολυ εξειδικευμενο)
Και φυσικα τα ναρκωτικα παραειναι ακραια περιπτωση.

#15617 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 July 2008 - 09:19

Oχι, δεν εχω ιδεα. Βασικα για αυτα τα ζητηματα δεν ειμαι καθολου πλροφορημενη. Παντως τη μουσικη μπορει να τη συνδεσεις πολλες φορες με αναμνησεις. Επισης μπορεί να σου αρέσει κάτι λόγω αισθητικων κριτηριων(κατι που νομιζω οτι οφειλεται σε πολυ πολυπλοκους παραγοντες).

νομίζω ότι σαν μελλοντικός γιατρός θα πρέπει να τα δοκιμάσεις και να τα κανεις όλα...

είπε η μάγισσα τις σμύρνης στην προσπάθεια τnς να να διαφθείρειι ακόμη μια νέα αθώα κορασίδα και έφυγε πετώντας από κλαδάκι σε κλαδάκι.

#15618 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 July 2008 - 09:20

η κωδικοποιηση mp3 στην ουσια, για να μικρυνει το κομματι, κοβει τις συχνοτητες που δεν ακους...στην αρχικη ομως δημιουργια του κομματιου υπαρχουν, γιατι τα μουσικα οργανα, καλως η κακως, βγαζουν ηχους που δεν τους αντιλαμβανομαστε αφου δεν τους ακουμε...οταν λοιπον κανεις την κωδικοποιηση, κοβεις στην ουσια τους υποηχους και τους υπερηχους και μενουν μονο οι συχνοτητες που ακουμε...γι αυτο και δεν βλεπουμε μεγαλη διαφορα, εκτος αν ειναι διαφορα ποιοτητας που ειναι αλλο θεμα.
Ειχα δει σε ενα ντοκυμανταιρ, οτι τα ναρκωτικα κανουν τον εγκεφαλο να εκκρινει ορμονες που προκαλουν ευφορια...αλλα ελεγε οτι αυτες οι ορμονες ουτως η αλλως εκκρινονται απο τον εγκεφαλο οταν χαιρομαστε για κατι, και οτι γι αυτο τον λογο η χαρα και ο ενθουσιασμος ενος γεγονοτος παραμενει.Τα ναρκωτικα ελεγε, οτι κανουν τον εγκεφαλο να εκκρινει μεγαλυτερη ποσοτητα απο αυτες τις ορμονες που ουτως η αλλως ο εγκεφαλος εκκρινει απο μονος του, αλλα αφου τις εκκρινει χημικα, δεν χρειαζεται καποιο γεγονος για να γινει αυτη η διαδικασια.
κατα συνεπεια, αυτο που καταλαβα απο το ντοκυμανταιρ, ηταν οτι οι χημικες ουσιες κανουν τον εγκεφαλο να εκκρινει οτι εκκρινει και απο μονος του με ομως καποιο εξωτερικο ερεθισμα, χωρις να χρειαζεται αυτο το εξωτερικο ερεθισμα.και ελεγε οτι ενας λογος που οι ναρκομανεις δεν μπορουν ευκολα να απεξαρτηθουν ειναι επειδη μετα απο χρηση, δεν μπορουν να βρουν στην πραγματικη ζωη κατι τοσο καλο ή κατι που να προκαλει τοσο ενθουσιασμο ωστε ο εγκεφαλος να εκκρινει τοσο μεγαλη ποσοτητα ορμονων οπως κανει μεσω χημικων ουσιων.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#15619 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 04 July 2008 - 09:37

νομίζω ότι σαν μελλοντικός γιατρός θα πρέπει να τα δοκιμάσεις και να τα κανεις όλα...

είπε η μάγισσα τις σμύρνης στην προσπάθεια τnς να να διαφθείρειι ακόμη μια νέα αθώα κορασίδα και έφυγε πετώντας από κλαδάκι σε κλαδάκι.

Βρε ουστ!

#15620 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 July 2008 - 09:41

Eνω εσυ δλδ? :P

Ρε η Eri κάθε βράδυ πηγαίνει στα κλαμπ και στα μπουζούκια.Αν δε πάει η Eri τα μαγαζιά δεν ανοίγουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας:hahaha:

Και σχετικά με αυτό το νέο ναρκωτικό τουλάχιστον δε νομίζω να βλάπτει την υγεία όπως τα άλλα.

Posted Image

#15621 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 July 2008 - 09:45

Βρε ουστ!

.... I love you even more

Ρε η Eri κάθε βράδυ πηγαίνει στα κλαμπ και στα μπουζούκια.Αν δε πάει η Eri τα μαγαζιά δεν ανοίγουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας:hahaha:

Και σχετικά με αυτό το νέο ναρκωτικό τουλάχιστον δε νομίζω να βλάπτει την υγεία όπως τα άλλα.

ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πάω σε τέτοια μέρη και ότι οι μέρες μου σαν party animal έχουν μείνει στο ηράκλειο.
ναρκωτικό και να μη βλάπτει δεν γίνετε.

#15622 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 July 2008 - 09:49

ναι ρε, δεν παει στα μπουζουκια, αλλα τα μπαρακια τα εχει κανει φυλο και φτερο. τρελο bar animal σας λεω

qft.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15623 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 04 July 2008 - 10:31

θα παρακαλουσα να μην δωθει επεκταση στο συγκερκριμενο θεμα γιατι
1ον)διαφημιζουμε ναρκωτικο
2ον)οπως ειπε η ερι ναρκωτικο χωρις καποιο κακο δν υπαρχει
κ 3ον) επειδη το ψαξα και το download is γελοιο...το καθε 10χρονο-15χρονο μπορει να το κατεβασει και να δοκιμασει
και στην ιδεα μονο χαλιεμαι:emptyonexg1:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#15624 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 July 2008 - 10:31

Φυσικά και γίνεται. Απλά πρέπει να πείσεις και τον γιατρό σου για αυτό. Προσωπικά, απέτυχα...

/σήριους μόουντ ον, ο από πάνω έχει δίκιο, πάμε για άλλα...

#15625 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 July 2008 - 11:05

Κάποιος επιτέλους ας κάνει κάτι να σταματήσουν αυτές οι κακόγουστες ραδιοφωνικές διαφημίσεις του Jumbo... ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΤΣΑ ΠΛΟΥΤΣΑ!

#15626 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 July 2008 - 11:16

μα γιατί? όπως λέει η Matsu είναι το μόνο σοβαρό ελληνικό χιπ χοπ κομμάτι :D

#15627 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 July 2008 - 11:21

:frozen::fromabove:Πλάτσα πλάτσα πλόυτσα, μόλις με εκανες λούτσα(ψυχρολουσία style)... λολ...

Tουλάχιστον τώρα θα λέω πως έχω ακούσει ένα καλό κομμάτι ελληνικής h-h και είμαι σίγουρη πως δεν μ'αρέσει!:stubborn:

#15628 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 04 July 2008 - 11:55

Με αυτό το παιχνίδι τι έγινε τελικά;
http://www.anime.gr/forums/play-post/4329-death-note-%5B%F3%F5%EC%EC%E5%F4%EF%F7%DD%F2%5D-3.html
Φαινόταν ενδιαφέρον

#15629 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 July 2008 - 12:15

μπαινει στο ψυγείο προσωρινά...

κάνω ένα άλλο τεστ στο άλλο φόρουμ και βλέπουμε

κυκλοφορεί και μια άλλη βερσιον έξω, θα σας την λινκάρω να δούμε πως θα τη φέρουμε στα μέτρα μας

#15630 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 July 2008 - 12:35

Youtube Video

ya man pontos rulez