...από αύριο φιδές
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 03 July 2008 - 20:30
...από αύριο φιδές

Posted 03 July 2008 - 21:14
αρμοδιότητα, δικαιοδοσία, ετεροδικία, εκκρεμοδικία, καθ' ύλην, κατά τόπον, νομιμοποίηση -τι σκατά είναι αυτό ακόμα να καταλάβω-, έλλειψη δεδικασμένου, έννομο συμφέρον, ικανότητα διαδίκου, πληρεξούσιος, αντίκλητος, πολυμελές, μονομελές, αναίρεση, ανακοπή -θα πάθω-, τριτανακοπή, τι σκατά το θέλω και διαβάζω, τίποτα δεν καταλαβαίνω ΑΑΑΑΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!!!
...από αύριο φιδές
Να σου δώσω το τηλέφωνο του δικηγόρου της εταιρείας να σε βοηθήσει;;;;
Posted 03 July 2008 - 21:26
Να σου δώσω το τηλέφωνο του δικηγόρου της εταιρείας να σε βοηθήσει;;;;
νομίζω ότι πλέον δεν το χρειάζομαι...αμά έχεις του ψυχιάτρου της εταιρείας θα μου φανεί πιο χρήσιμο...

Posted 03 July 2008 - 21:36
Καλός λόγος για ban:hahaha:Νομίζω ήταν αρσενικό μέλος.laraska1 γιατι την κανατε ban ρε παιδες αν επιτρεπεται???
Βασικά, απλώς διόρθωσα το άρθρο που χρησιμοποίησε.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 03 July 2008 - 22:13
Posted 03 July 2008 - 23:52
To ποιό τρομακτικό από όλα είναι ότι το γράφει η Espresso .Espresso
ufufu...
(όποιος το δοκιμάσει ας μου πει εντυπώσεις,φαίνεται πολύ τρομακτικό :roll:...)
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 04 July 2008 - 00:21
Espresso
ufufu...
(όποιος το δοκιμάσει ας μου πει εντυπώσεις,φαίνεται πολύ τρομακτικό :roll:...)
Πιστεύω πάντως ότι πλέον θα κυριολεκτούμε με την φράση "την άκουσα"...
Edit: Πάντως παρότι στην Espresso τα παραλένε, αν μπείτε στην "επίσημη" σελίδα λένε κάτι παρόμοιο.
Εχει demo δόσεις και μετά αγοράζεις εσύ επιπλέον δόσεις ανάλογα με το τι θες (πχ stimulant,sexual,antianxiaty,steroid).
Διαβάστε περιγραφή ενός ήχου-δόσης
Δεν πάμε καλά πάντως, καθόλου καλά.....
Edited by RiDeLub, 04 July 2008 - 00:47.
Posted 04 July 2008 - 08:05
Καλα αμα δεν ηταν εθιστικο απο την πρωτη δοσ θα το δοκιμαζα και μόνο για να το πιστεψω... Πώς στο καλο τα κύματα μπορουν να προκαλεσουν εκκριση νευροδιαβιβαστων? Μπορουν να εκκριθουν δλδ και απο μηχανικα αιτια?WTF? O_o
Θα ρωτησω σημερα δεν γινεται! Ειναι απιστευτα ενδιαφέρουσα η ιδέα γιατι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπους νομιζω.
Posted 04 July 2008 - 08:51
Καλα τι μου λετε τωρα! Μου φαινεται απλως απιστευτο αυτό το ναρκωτικο, πολυ φουτουριστικο concept ρε παιδι μου...
Καλα αμα δεν ηταν εθιστικο απο την πρωτη δοσ θα το δοκιμαζα και μόνο για να το πιστεψω... Πώς στο καλο τα κύματα μπορουν να προκαλεσουν εκκριση νευροδιαβιβαστων? Μπορουν να εκκριθουν δλδ και απο μηχανικα αιτια?WTF? O_o
Θα ρωτησω σημερα δεν γινεται! Ειναι απιστευτα ενδιαφέρουσα η ιδέα γιατι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπους νομιζω.
Οπα...σε πιανω αδιαβαστη...μην ξεχνας οτι ολες οι αντιδρασεις του ανθρωπινου σωματος εξαρτωνται απο τα εξωτερικα ερεθισματα...κοινως κυριως απο τις 5 αισθησεις μας...ασε λιγο τα ναρκωτικα στην ακρη, και πες μου οτι με μια χαλαρωτικη μουσικη δεν χαλαρωνεις και η ιδια...ή με ενα εντονο ζωηρο αρωμα δεν νιωθεις πιο ενεργητικη κι εσυ...πως γινεται να στεναχωριεσαι αν δεις μια στεναχωρη ταινια?ειναι ολα αυτα εξωτερικα ερεθισματα τα οποια τα λαμβανει ο εγκεφαλος και εκρινει τις αναλογες ουσιες, και στελνει τα αναλογα ηλεκτρικα κυματα στο υπολοιπο σωμα...για παραδειγμα, πως γινεται να "φτιαχνεσαι" αν ο αλλος σου ψυθιρισει στο αυτι?...τωρα το αν προερχεται απο μηχανισμο ή οχι δεν εχει να κανει..δεν ειναι ολα τα ερεθισματα φυσικα...τα ναρκωτικα απο την αλλη, πονταρουν στο οτι δεν καταφερνεις να νιωσεις ετσι με εξωτερικα και απλα ερεθισματα...τεσπα...ειναι λιγο συγκεχυμενο στο μυαλο μου ολο αυτο...δεν ξερω δλδ, αν καταλαβαινετε τι θελω να πω...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 04 July 2008 - 09:01
Καλα αμα δεν ηταν εθιστικο απο την πρωτη δοσ θα το δοκιμαζα και μόνο για να το πιστεψω... Π.
νομίζω ότι ούτος η άλλος είσαι πολύ ξενέρωτη για να δοκιμάσεις οτιδήποτε.
Posted 04 July 2008 - 09:02
Ενα ζωηρό άρωμα περιεχει χημικους παράγοντες που επηρεαζουν τη διαβθεση. Μια στεναχωρη ταινια οδηγει σε ανακληση καποιας εμπειριας ή στην συμπαθια προς τους πρωταγωνιστες,κατι που σε καμια περιπτωση δεν ειναι μηχανικό ερεθισμα. Επομενως ο εγκεφαλος μπορει να εκκρινει ουσιες εξαιτιας χημικων ή ηλεκτρικων ερεθισματων,ομως ποτε δεν ειχα ακουσει για μηχανικα(γιατι απο τη στιγμη που δεν μπορεις να αντιληφθεις αυτο τον ηχο με τις αισθησεις του,αφου ειναι υποηχος, τότε θα προκαλεί κάποιο συντονισμο με κάτι στο εγκεφαλο ή κατι τετοιο :S, αλλα ας αφησουμε τους φυσικους να μας το εξηγησουν καλυτερα)
Κοιτα μπορει οντως να ισχυει αυτο με τα μηχανικα ερεθισματα, απλως ανεφερα οτι δεν το ειχα ποτε ακουστα και μου φαινεται περιεργο.
Αααααχ στο τελος θα γινει πρεζονι με βλεπω, θα υποκυχω και μονο απο ενδιαφερον...
νομίζω ότι ούτος η άλλος είσαι πολύ ξενέρωτη για να δοκιμάσεις οτιδήποτε.
Eνω εσυ δλδ?
Posted 04 July 2008 - 09:07

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm