Να περασετε καλα ολοι οπου πατε και για οσους μεινεται εδω μην σας παιρνει απο κατω υπομονη μεχρι του χρονου
![]()
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 08:30
![]()
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 13:55
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:00
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:08
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:10
Κάτι μου θυμίζει.....κάτι μου θυμίζει......βρε τι μου θυμίζει????
...........................
......................
................
Ααααααα ναι!!!!!!!!!!
Το γιατί κλειδώθηκε ένα μήνα η τρύπα. Παιδιά όταν λέμε εδώ spamάρουμε δεν εννοούμε ότι μπορείς να γράφεις όσο θέλεις και πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο. Γι αυτά υπάρχουν όπως έχει ειπωθεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές και το msn και το irc channel του forum
Για να κάνουν μπανιστήρι οι υπόλοιποι φυσικά......

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:14
κιταξε το αυτο επιδη μπορι να βρε8ης καμια μερα στο υπερπεραν δεν 8α το κοιτας απλα!!Οι δικοί μου μου είπαν οτι 7 παρά που σηκώθηκαν με βρήκαν όρθιο μέσα στο δωμάτιο μου να κοιτάω στο υπερπέραν.
Αλλά βιαζόντουσαν και δεν μου μίλησαν καν.
Πάλι καλά δηλαδή, έχω ακούσει οτι δεν κάνει να τρομάζεις τους υπνοβάτες.
Τι άλλο θα δούμε ρεεεεεεεεε.
Π.Σ.: Είχα ξαπλώσει από τις 4.

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:24
Μα υπάρχει...Είναι το μέρος που βρισκόμαστε τώρα...The black hole!!![/idiot mode][Σπασικλάκι mode on] Δεν υπάρχει -273 Κέλβιν
[Σπασικλάκι mode still on]
Double post στην τρύπακιταξε το αυτο επιδη μπορι να βρε8ης καμια μερα στο υπερπεραν δεν 8α το κοιτας απλα!!
:hihi2:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Me loves Neliel: 25 Ιούνιος 2008 - 15:29
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:28
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:55
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 17:20
Εγω δεν πινω γαλα απο την αλλη...το σιχαινομαι εντελως... Ο καθενας με τις προτιμησεις του....

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 17:46
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 18:04
Το παρακάτω κείμενο το συζητούσα με τον gpanos αλλά μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για όλους οπότε το ποστάρω εδώ .
Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Popular Sciene" Ελληνική έκδοση ,τεύχος νο 67 ,Απρίλιος 2008
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Ένα διάλυμα που θεραπεύει τον καταράκτη στους ηλικιωμένους .
ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του Rajiv Bhushan άρχισε να παραπονιέται ότι έβλεπε τα αντικείμενα θολά και πως το φως του προκαλούσε πόνο στα μάτια ,οι γιατροί του είπαν ότι η χειρουργική αντικατάσταση των φακών στα μάτια του ήταν ο μόνος τρόπος ώστε να αντιμετωπίσει τον καταρράκτη ο οποίος κόντευε να τον αφήσει τυφλό.Ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός γιος του , ωστόσο,όταν έμαθε ότι στους ηλικωμένους ο καταρράκτης προέρχεται από τη συσσώρευση πρωτεϊνών και λιπιδίων ,αποφάσισε να παρασκευάσει ένα χημικό διάλυμα το οποίο θα διασπούσε τους δεσμούς των μορίων που θόλωναν την όραση του πατέρα του
Έξι χρόνια αργότερα ,οι σταγόνες που δημιούργησε ,με το όνομα C-KAD ,μπαίνουν στο τελικό στάδιο των κλινικών δοκιμών.Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ,σε δύο χρόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των φαρμακείων ,ως η πρώτη μη χειρουργική θεραπεία για τον καταρράκτη .Κανείς ,ούτε κι εγώ ,δεν έψαξε ποτέ για μια τέτοια λύση ,ώστε να δοκιμάσει να θα λειτουργούσε >>,λέει ο Randall Olson, κάτοχος της έδρας οφθαλμολογίας στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Γιούτα και επιστημονικός σύμβουλος της εταιρίας του Bhushan ,της Chasku Research .Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ,όμως, είδα να εξαφανίζεται ο καταρράκτης>>.
-COREY BINNS
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 18:12
Oπως λέει και ο gpanos , "κράτα μικρό καλάθι όταν ακούς τέτοιες ανακοινώσεις "Φοβερο!
![]()
Αντε να ανακαλυψουν και κάτι για τη μυωπία τώρα!(ξερω μαλακiα ειπα,αλλα οπως και να εχει θα ηταν το ονειρο κάθε μυωπα...)
Ισως ενα υγρο που να έχει κάποια σταγονίδια που να επικάθονται στο φακο για κάποιο χρονικό διαστημα και να λυνουν το πρόβλημα προσωρινα.Ή κάποια λύσει που να χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία(νταξ ειναι ουτοπικό και αυτο,ξερω...)
Παντως θα γίνει χαμος όταν βγουν αυτες οι σταγόνες στην αγορά και οι χειρούργοι θα τις καταριουνται.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 18:47