Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15331 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 08:30

O Heli σας χαιρετα εσας και τον υπολοιπο πολιτισμο:bye:

Να περασετε καλα ολοι οπου πατε και για οσους μεινεται εδω μην σας παιρνει απο κατω υπομονη μεχρι του χρονου:thumbup:

:byejg9:

#15332 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 13:55

oO η μαύρη τρύπα ξανάνοιξε!!(το ξερα εδώ και μέρες αλλά ήθελα να κάνω όπως οι άλλοι)

Heli(που εγώ νόμιζα ότι το 4 γράμμα του nick σου ήταν l και όχι Ι,έτσι ταίριαζε πιο πολύ >.<) καλές διακοπές,εγώ ευτυχώς τελείωσα και θα ξεκουραστώ,διακοπές από ιούλη και μετά,ακόμα νωρίς είναι...

Πάντως το spam δεν άργησε να φουντώσει πάλι...

Έχω μία πρόταση για τους admin/mods που γίνεται σε άλλο forum και είναι ωραίο : γράφει ό καθένας ότι θέλει όποτε θέλει κλπ αλλά κάθε φορά που το thread πάει 500+ σελίδες πέφτει del και πάει πάλι στην 1η.Βέβαια εκεί τα posts μετράνε,οπότε πέφτει και κλασσικό spam για ανέβασμα post count...Δεν νομίζω να θέλετε να κρατάτε κάτι από την μαύρη τρύπα(δεν ξέρω βέβαια ;p)

#15333 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:00

Darth, κανεις λαθος. εχουν πεσει επικα ποστς στην Τρυπα. κα ικαλη η ιδεα για το σβησιμο στην 500αρα, αλλα μετα καποιοι, δεν θα ειχανε την χαρα να λενε οτι κανανε 10000 posts get, or 1000 pages get

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15334 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:08

Οι δικοί μου μου είπαν οτι 7 παρά που σηκώθηκαν με βρήκαν όρθιο μέσα στο δωμάτιο μου να κοιτάω στο υπερπέραν.
Αλλά βιαζόντουσαν και δεν μου μίλησαν καν.

Πάλι καλά δηλαδή, έχω ακούσει οτι δεν κάνει να τρομάζεις τους υπνοβάτες. :|
Τι άλλο θα δούμε ρεεεεεεεεε.

Π.Σ.: Είχα ξαπλώσει από τις 4.

HnH5aB0.jpg

#15335 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:10

Κάτι μου θυμίζει.....κάτι μου θυμίζει......βρε τι μου θυμίζει????
...........................
......................
................
Ααααααα ναι!!!!!!!!!!
Το γιατί κλειδώθηκε ένα μήνα η τρύπα. Παιδιά όταν λέμε εδώ spamάρουμε δεν εννοούμε ότι μπορείς να γράφεις όσο θέλεις και πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο. Γι αυτά υπάρχουν όπως έχει ειπωθεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές και το msn και το irc channel του forum

Για να κάνουν μπανιστήρι οι υπόλοιποι φυσικά......

Aμα μιλας για το κλεισιμο της Τρυπας και δεν εχει Johnaroc, Ephialtes και Zoro μεσα λες ψεματα:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#15336 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 14:14

Οι δικοί μου μου είπαν οτι 7 παρά που σηκώθηκαν με βρήκαν όρθιο μέσα στο δωμάτιο μου να κοιτάω στο υπερπέραν.
Αλλά βιαζόντουσαν και δεν μου μίλησαν καν.

Πάλι καλά δηλαδή, έχω ακούσει οτι δεν κάνει να τρομάζεις τους υπνοβάτες. :|
Τι άλλο θα δούμε ρεεεεεεεεε.

Π.Σ.: Είχα ξαπλώσει από τις 4.

κιταξε το αυτο επιδη μπορι να βρε8ης καμια μερα στο υπερπεραν δεν 8α το κοιτας απλα!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#15337 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:24

[Σπασικλάκι mode on] Δεν υπάρχει -273 Κέλβιν:bahhh:[Σπασικλάκι mode still on]:hahaha:

Μα υπάρχει...Είναι το μέρος που βρισκόμαστε τώρα...The black hole!!![/idiot mode]

κιταξε το αυτο επιδη μπορι να βρε8ης καμια μερα στο υπερπεραν δεν 8α το κοιτας απλα!!:hihi2::hihi2::himitsu:

Double post στην τρύπα:oo::colddd::terror2:
Θα μας πάρουν με τις πέτρες Kith man!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Me loves Neliel: 25 Ιούνιος 2008 - 15:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15338 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:28

Ρε παιδιά... Δεν είχαμε ένα θέμα για μίσος; Πού πήγε τώρα που το χρειάζομαι;:erk:

ΜΙΣΩ ΤΗΝ WIKIPEDIA ΚΑΙ ΚΑΘΕ WIKI ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ SPOILER ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ METAL GEAR SOLID 4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ, ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ SPOILER. DIE WIKI. ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ WIKI Ο ΒΛΑΚΑΣ; :nanana:

oR4yYRl.gif

#15339 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:55

ρε παιδες πειγε το ναρουτο στο manga section??

#15340 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:59

Όχι απλά όπως και με τα Bleach,One Piece και Gundam αποκτήσανε δικά τους sub-forums εδώ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15341 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 17:20

Εγω δεν πινω γαλα απο την αλλη...το σιχαινομαι εντελως... Ο καθενας με τις προτιμησεις του....

Αμαν ρε παιδι μου σαν την μανα μου και εσυ.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#15342 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 17:46

Το παρακάτω κείμενο το συζητούσα με τον gpanos αλλά μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για όλους οπότε το ποστάρω εδώ .

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Popular Sciene" Ελληνική έκδοση ,τεύχος νο 67 ,Απρίλιος 2008

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Ένα διάλυμα που θεραπεύει τον καταράκτη στους ηλικιωμένους .

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του Rajiv Bhushan άρχισε να παραπονιέται ότι έβλεπε τα αντικείμενα θολά και πως το φως του προκαλούσε πόνο στα μάτια ,οι γιατροί του είπαν ότι η χειρουργική αντικατάσταση των φακών στα μάτια του ήταν ο μόνος τρόπος ώστε να αντιμετωπίσει τον καταρράκτη ο οποίος κόντευε να τον αφήσει τυφλό.Ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός γιος του , ωστόσο,όταν έμαθε ότι στους ηλικωμένους ο καταρράκτης προέρχεται από τη συσσώρευση πρωτεϊνών και λιπιδίων ,αποφάσισε να παρασκευάσει ένα χημικό διάλυμα το οποίο θα διασπούσε τους δεσμούς των μορίων που θόλωναν την όραση του πατέρα του
Έξι χρόνια αργότερα ,οι σταγόνες που δημιούργησε ,με το όνομα C-KAD ,μπαίνουν στο τελικό στάδιο των κλινικών δοκιμών.Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ,σε δύο χρόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των φαρμακείων ,ως η πρώτη μη χειρουργική θεραπεία για τον καταρράκτη .Κανείς ,ούτε κι εγώ ,δεν έψαξε ποτέ για μια τέτοια λύση ,ώστε να δοκιμάσει να θα λειτουργούσε >>,λέει ο Randall Olson, κάτοχος της έδρας οφθαλμολογίας στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Γιούτα και επιστημονικός σύμβουλος της εταιρίας του Bhushan ,της Chasku Research .Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ,όμως, είδα να εξαφανίζεται ο καταρράκτης>>.

-COREY BINNS

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#15343 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 18:04

Το παρακάτω κείμενο το συζητούσα με τον gpanos αλλά μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για όλους οπότε το ποστάρω εδώ .

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Popular Sciene" Ελληνική έκδοση ,τεύχος νο 67 ,Απρίλιος 2008

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Ένα διάλυμα που θεραπεύει τον καταράκτη στους ηλικιωμένους .

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του Rajiv Bhushan άρχισε να παραπονιέται ότι έβλεπε τα αντικείμενα θολά και πως το φως του προκαλούσε πόνο στα μάτια ,οι γιατροί του είπαν ότι η χειρουργική αντικατάσταση των φακών στα μάτια του ήταν ο μόνος τρόπος ώστε να αντιμετωπίσει τον καταρράκτη ο οποίος κόντευε να τον αφήσει τυφλό.Ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός γιος του , ωστόσο,όταν έμαθε ότι στους ηλικωμένους ο καταρράκτης προέρχεται από τη συσσώρευση πρωτεϊνών και λιπιδίων ,αποφάσισε να παρασκευάσει ένα χημικό διάλυμα το οποίο θα διασπούσε τους δεσμούς των μορίων που θόλωναν την όραση του πατέρα του
Έξι χρόνια αργότερα ,οι σταγόνες που δημιούργησε ,με το όνομα C-KAD ,μπαίνουν στο τελικό στάδιο των κλινικών δοκιμών.Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ,σε δύο χρόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των φαρμακείων ,ως η πρώτη μη χειρουργική θεραπεία για τον καταρράκτη .Κανείς ,ούτε κι εγώ ,δεν έψαξε ποτέ για μια τέτοια λύση ,ώστε να δοκιμάσει να θα λειτουργούσε >>,λέει ο Randall Olson, κάτοχος της έδρας οφθαλμολογίας στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Γιούτα και επιστημονικός σύμβουλος της εταιρίας του Bhushan ,της Chasku Research .Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ,όμως, είδα να εξαφανίζεται ο καταρράκτης>>.

-COREY BINNS

Φοβερο!:nod:
Αντε να ανακαλυψουν και κάτι για τη μυωπία τώρα!:hahaha: (ξερω μαλακiα ειπα,αλλα οπως και να εχει θα ηταν το ονειρο κάθε μυωπα...)
Ισως ενα υγρο που να έχει κάποια σταγονίδια που να επικάθονται στο φακο για κάποιο χρονικό διαστημα και να λυνουν το πρόβλημα προσωρινα.Ή κάποια λύσει που να χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία:congrats:(νταξ ειναι ουτοπικό και αυτο,ξερω...)

Παντως θα γίνει χαμος όταν βγουν αυτες οι σταγόνες στην αγορά και οι χειρούργοι θα τις καταριουνται.

#15344 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 18:12

Φοβερο!:nod:
Αντε να ανακαλυψουν και κάτι για τη μυωπία τώρα!:hahaha: (ξερω μαλακiα ειπα,αλλα οπως και να εχει θα ηταν το ονειρο κάθε μυωπα...)
Ισως ενα υγρο που να έχει κάποια σταγονίδια που να επικάθονται στο φακο για κάποιο χρονικό διαστημα και να λυνουν το πρόβλημα προσωρινα.Ή κάποια λύσει που να χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία:congrats:(νταξ ειναι ουτοπικό και αυτο,ξερω...)

Παντως θα γίνει χαμος όταν βγουν αυτες οι σταγόνες στην αγορά και οι χειρούργοι θα τις καταριουνται.

Oπως λέει και ο gpanos , "κράτα μικρό καλάθι όταν ακούς τέτοιες ανακοινώσεις "
Στο άλλο θέμα τώρα ,τη νανοτεχνολογία ,δεν θα έλεγα ότι είναι ουτοπικό.
Σίγουρα η νανοτεχνολογία βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο εφαρμογής αλλά φαίνεται να έχει πρακτικά τεράστιες δυνατότητες . Στο κοντινό μέλλον λογικά θα έχουν ξεκιθαρίσει περισσότερο τα πράγματα

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#15345 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 18:47

Βριζω τωρα η μετα?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=kG6vf9BvhKw[/media]