Ζω.....
Σοβαρα τωρα, δεν ξερω πως μου ηρθε και μπηκα στο anime.gr.
Χαρηκα παρα πολυ ομως που ειδα αυτο το thread.
Ειναι πιστευω συγκινητικο, εαν οχι χρησιμο, να ξερουμε πως ξεκινησε αυτο το community στον χωρο. Οι εποχες του dragonball.gr και του animexclusive ηταν πραγματικα μοναδικες, τουλαχιστον για εμας που ειμασταν εκει.
Αλλοι καιροι, ειδικα γυρω στο 2001-02 για να δεις ανιμε σε καπως φυσιολογικη ποιοτητα επρεπε να περασεις απο σαραντα κυματα. Θυμαμαι ειχα καποτε πληρωσει περιπου 120 ευρω για να αγορασω ολα τα επεισοδια dragonball απο ενα παιδια απο την κρητη, δεν θυμαμαι nickname, σε μια αθλια ποιοτητα real player. Και παλι ομως ημουν ευχαριστημενος.
Σε αυτα τα φορουμ, συναντηθηκαμε (οι περισσοτεροι για πρωτη φορα στη ζωη μας) με αλλα παιδια με τα ιδια ενδιαφεροντα και γελασαμε, μαλωσαμε, βρεθηκαμε για καφε.....Μιλησαμε για ανιμε, games, βιβλια fantasy, οτι θελεις....
Χαρηκα που ειδα εδω αρκετους απο τους παλιους, ειδα αερινο, τοξα, archaengel,eternity(σε εχει παρει το ματι μου και στο gameover.gr?) λουξ, σογκοτεν, σεπουλ, γιαγκαμι, παστορα, adventurer. Συγνωμη αν ξεχασα καποιον. ειναι ομως και αλλα πολλοι που δεν εχουν ποσταρει hellenicanime (δεν νομιζω να τον ξαναδουμε, πρεπει να εχει χαθει εντελως), tokyo pig, coffee, qwerty, shadow, carrot, picolloex.
Ελπιζω να κανουν ποστ να μαθουμε τα νεα τους ακομα και αν οι μερες των φορουμ και των μσν (πχ εγω) εχουν περασει.
Εγω οπως ειπε ο Αερινος ειμαι ακομα αγγλια, τελειωνω το phd και αρχιζω σιγα σιγα να ψαχνω δουλεια (καλη μου τυχη, θα την χρειαστω).
Η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλο εγκαταλειψει τα ανιμε (ναι ξερω ειμαι απαραδεκτος) παιζω ομως ακομα jrpg οποτε κατι ειναι και αυτο