Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

AnimeXclusive appreciate thread.(Memories)


  • Please log in to reply
294 replies to this topic

#211 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 21 September 2008 - 14:09

Επειδη το link προς τον AnimeXclusive Emulator που ειχε ποσταρει ο Gaara δεν υφισταται πια, το ξανανεβασα στο παρακατω link. Το credit για τη δημιουργια του πηγαινει στον Left64Vegeta.

Click here to download the AnimeXclusive Emulator

Για να θυμουνται οι παλαιοτεροι τις επικες εκεινες συζητησεις (και να μαθαινει και κανενας καινουριος αν αντεξει το καψιμο!).


ΥΓ : Α ρε AnimeXclusive, το πρωτο ελληνικο φορουμ που μπηκα ποτέ, και αυτο που πρακτικα εδραιωσε την συμπαθεια μου προς τα ανιμε. Τοτε ειχα περισσοτερη ορεξη για συζητηση και συμμετειχα ενεργα σε ψαγμενες συζητησεις περι αναλυσεων χαρακτηρων κτλ. Να'ναι καλα ο Pangc/Cassiel που μου εδειξε εκεινο το μερος οταν με εισηγαγε στον χωρο:bath:
Posted Image

#212 Nerethil

Nerethil

    Lvl 1 Inhuman

  • Members
  • 139 posts

Posted 21 September 2008 - 14:24

Ο etern1tyST είπε ήδη όλα τα ονόματα που θα μπορούσα να θυμηθώ (και αρκετά που δεν θυμόμουν). Θα προσθέσω λοιπόν λίγο πολύ το τι συνέβαινε τότε στο forum. Αρκετοί απο εμας, ήμασταν μικροί και άμαθοι όσον αφορούσε το internet. To spam λοιπόν ήταν καθημερινό (και απαραίτητο) φαινόμενο καθώς επίσης και το flaming. Επικά flames με τον Hellenicanime που είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να γράψει ελληνικά, με τον BlastoiseGeorge που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν τα pokemon (και για κάποιο λόγο έπρεπε να μπαίνει στα thread του one piece που μόλις είχε ξεκινήσει και να το λέει παιδικό) και με τον Οneirovati ο οποίος πουλόυσε anime (είχε μια εκπληκτική λίστα για την εποχή, μα ακόμα και για τώρα) ο οποίος πουλούσε 5 ευρό το cd και έκραζε τα παιδιά που ζητούσαν 1 και 2 ευρό γιατι του έκλεβαν την πελατεία.

Ηταν επίσης η εποχή που πολλοί απο εμάς τους μικρότερους μαθαίναμε για τον fantasy κόσμο. Η Anubis είχε βγάλει τα βιβλία του Drizzt και φυσικά γίνονταν εκτενάστατες συζητήσεις με τον Picollomaster που έπαιρνε τα βιβλία στα αγγλικά και μας πρότεινε τι να διαβάσουμε. Σαν πιο μεγάλος, αποφάσισε καποια στιγμή να μας μάθει τι είναι το rpg κι έτσι δημιουργήθηκαν πολλά invisionfree boards με play by post rpg του Picollomaster. Ακολουθήσαμε αρκετοί το παράδειγμα του, αφού μάθαμε τι είναι και πως παίζουμε και μετά ξεπετάγονταν invisionfree pbprpgs σε υπογραφές μελών του db.gr. Ο καθένας άνοιγε το δικό του, και όλοι πηγαίναμε να δούμε τι παίζει.

Και φυσικά, πέρα απο όλα αυτά τα μικρά ευτράπελα με τον Αντώνη πάντα να κάνει υπομονή και να μας καθοδηγεί σε κάθε μικρό(και συχνά λάθος) βήμα μας στον κόσμο του internet, anime, fantasy, rpg, υπήρχε και το irc του dragonball.gr καθώς και το mail. Όντας απο τους πρώτους κάπως κατάφερα και καπάρωσα το son-goku@dragonball.gr και το χρησιμοποιούσα ακόμα και αφού έφτιαξα το msn μου. Στο irc εν τω μεταξύ ήμασταν μονίμως 2 με 4 άτομα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα μιας κοπέλας η οποία έμπαινε εκείνη την εποχή, αλλά συνήθως ήμασταν εγώ , ο Αντώνης και (όποιος τον θυμάται) ο Piscatella. Καθε φορά που έμπαινε κάποιος εκτος απο εμάς, γινόταν χαμός.

Για μένα, αυτή η εποχή σήμαινει πολλά. Οτι ξέρω τώρα, τα έμαθα απο εκεί και δυστυχώς έχω χάσει επαφές με τους πάντες. Υποθέτω πως ο καθένας ασχολήθηκε με την ζωή του και έκανε άλλα πράγματα (καθώς όταν εγω ήμουν 12, αυτοί ήταν 18 και 20). Χαίρομαι που έμειναν άτομα σαν εμένα, όπως ο etern1tyST που θυμούνται.

#213 etern1tyST

etern1tyST

    ::insider::

  • Members
  • 325 posts

Posted 21 September 2008 - 14:42

Επίσης να προσθέσω τον blood_s@nguini συμφορουμήτη στο animexclusive πορωμένο με τα γκέιμς και απίστευτο άτομο...θυμάμαι μια φορά μιλαγαμε εγω αυτος και ο hellenic sto msn μεχρι τις 7 το πρωι...Απιστευτες ωρες στο μσν, απιστευτα ξενυχτια.. Απορώ πραγματικά πώς ξέχασα να τον αναφέρω!?
Posted Image

#214 dr_slump

dr_slump

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 22 September 2008 - 03:07

Κοίτα τι βρήκα νυχτιάτικα... όταν γυρίσω Ελλάδα για διακοπές με το καλό, θα κοιτάξω τον αρχαίο USB 1.0 μήπως βρω θρυλικές αδημοσίευτες εικόνες με τον αμούστακο Getta Robo και τον Oneirobati να πουλάει divx FRIENDS σε 13χρονο αγοράκι.:if:

#215 etern1tyST

etern1tyST

    ::insider::

  • Members
  • 325 posts

Posted 22 September 2008 - 06:59

Ελα ρε δόκτορα !!! Σε έχουμε χάσει εσένανε... Κ μσν εχεις να μπεις κάτι χρόνια όπως ολοι οι υπολοιποι ... :(
Κάτσε, διακοπες στην ελλάδα ??? Σε ποιά χώρα είσαι ?
Εχω μείνει στην παλια σου δουλειά, ακόμα :P.


Να προσθέσω και κάποια άλλα εκπληκτικα μέλη apo db.gr!
kingGR
roussos
DimitrisSSJ4
ssj4nick
azazil
Psycho
SuperGohan
Gogetta SSJ3 1/2
LastSayan

όλοι αυτοί μετακόμισαν και στο καινούριο αλλά πόσταραν, πολύ αποσπασματικά...:(

προσεχώς : άλλη μια σταγόνα ιστοριας απο τον ετε, που περιέχει και την πρώτη δημιουργία του anime.gr

Edited by etern1tyST, 22 September 2008 - 07:29.

Posted Image

#216 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 22 September 2008 - 09:36

:if::Crying2::nanana::nanteee::run::zetsubou::sadist:

Α βρε etern1tyST "άγρια χαράματα" τι μου βάζεις και θυμάμαι!Αυτές ήταν εποχές που πραγματικά στεναχωριέμαι απίστευτα που δεν θα ξαναζήσω.Ακόμα θυμάμαι τις ατέλειωτες σελίδες "flaming"/συζητήσεις" που ρίχναμε στο gaming section με μέλη όπως οι idPersona, gotenks_ssj3, Arthas, Hellraiser, Raven, Odious, Belmont, Xenovagrant, Getta_Robo, Steiner_Zidane, SSJGotenks, Zero, devilmanson, Ash_Pokemaster, Blastoisegeorge, Masterchief, Link κ.τ.λ..Είχαμε μετατρέψει το animexnfo από anime σε gaming forum:hihi2:.Δεν βοήθησε και το γεγονός ότι ήμουν top poster.Αυτό σε συνδιασμό με το γεγονός ότι όλο και πιο πολλά "ονόματα" που ασχολούνταν με το anime section αποχωρούσαν, είτε επειδή αποχώρησαν άλλοι πριν από αυτούς,είτε επειδή υπήρχαν διαφωνίες,είτε επειδή απλά σιχάθηκαν τα ανώριμα posts από κάποιους "περιστασιακούς",ήταν τα βασικά γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση του site και την αναβίωση του ως animextreme που τελικά άργησε τόσο και ήταν αποκλειστικά για άτομα άνω των 18 ετών (για να διατηρηθεί ένα επίπεδο σοβαρότητας και να αποφευχθούν τα flames υποτίθεται), με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει κανείς και είτε να έχουν μετακομίσει στα άλλα υπάρχοντα forums είτε να εξαφανιστούν παντελώς:emptyonexg1:.

Από τα παραπάνω άτομα έχω κρατήσει επαφές μόνο με τους Hellraiser, SSJGotenks, Getta_Robo και Masterchief.Άλλα άτομα που θυμάμαι ήταν ό Agahim,Tsuktis,Dragonboy (και με αυτά τα άτομα έχω κρατήσει επαφές ) και η θρυλική Misty:riiight: που πρέπει να ήταν τότε (και τώρα:hmmm:) η μεγαλύτερη ηληκιακά ελληνίδα anime fan ever και συνέβαλλε απίστευτα με τις γνώσεις της στο να αναπτυχθεί η λίστα με όλα τα anime που προβλήθηκαν στην Ελλάδα, τότε που πρωτοξεκινούσε.Δεν ανέφερα πολλά άτομα τα οποία είναι πλέον και σε αυτό το forum ή εμφανίστηκαν ήδη σε αυτό το θέμα,οπότε τους ξέρεται ήδη:drink:.

Για τον Adventurer ακόμα θυμάμαι την περίεργη κατάσταση που παίχτηκε.Ήταν τότε που δεν τον ενθουσίαζε το Dragonball Ζ (Cell saga κιόλας:terror2:) και που είμασταν κολλημένοι με την Pokemania. Λίγο πιο μετά είχα αρχίσει να ασχολούμαι και εγώ κανονικά με anime,τι είναι κ.τ.λ. και είχαν πέσει στα χέρια μου οι πρώτες σειρές (αγορασμένες από τον Ονειροβάτη no less). Σε μια φάση, Χριστούγεννα νομίζω, του έλεγα πράγματα γύρω από τα anime και για το forum και τις συζητήσεις που παιζόταν για να τον ψήσω,οπότε αποφάσισε να μπει εκείνη την στιγμή (με dial up) να δει για τι πράγμα μιλάω και έτσι στα καλά καθούμενα να κάνει και εγγραφή:oo:.Τον ρωτάω γιατί γράφτηκε, εφόσον δεν ασχολείται και δεν πρόκειται να ποστάρει ποτέ, και είπε "ε έτσι,ποτέ δεν ξέρεις".Κάπου τότε είναι μετά που του έδωσα και το Love Hina (πως άραγε ήξερα ότι θα του ταίριαζε:orly:) και πωρώθηκε, οπότε και έγινε και πραγματικά ενεργό μέλος του forum και νατος και εδώ τώρα:wis:.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#217 etern1tyST

etern1tyST

    ::insider::

  • Members
  • 325 posts

Posted 22 September 2008 - 13:07

Ok
επανήλθα δριμύτερος.
ορίστε κι άλλα τιμπιτ.

To anime.gr πρωτοφτιάχτηκε από κάποιους(δεν αναφέρω ονόματα) , ως ενα είδος αντιπαθειας στον αντμιν και για να επερνε τον κοσμο απο το παλιο φορουμ.
Ηταν απλως ενα φορουμ.
Τελικά, ποτε δεν μαζεψε κοσμο, ενω τα ατομα που το εφτιαξαν, συνεχιζαν να ποστάρουν στο παλιο φορουμ, ενω το εβριζαν συναμμα. Εννοειται, καποια στιγμη εκεινο το φορουμ επεσε.

Ο pangc, πραγματικά μαζι με τον hellenicanime, είχαν απειρα ποστ. Νομιζω οτι ειχαν φτασει πρωτοι στα 2000 ποστ. Απλως ο πανος συμμετειχε και σε αλλα φορουμ εχω την εντυπωση και απο μια στιγμη κ μετα δεν ασχολουνταν τοσο πολυ.
Να μας διαφωτήσει ο ίδιος :)

Ουσιαστικά, το θέμα που ειχε δημιουργήσει ο rr , ήταν ενας απο τους λογους που εκεινο το φορουμ χάλασε. Γιατι εκτος απο το ανιμε που βλεπαμε ελεγε κ ο καθένας τη γνώμη του, οποτε δεν ανοιγονταν πολλά άλλα θέματα, αφού ήδη γινόταν συζήτηση σε ένα.

Και μια ιστορία τώρα.

Μια φορά είχα κάνει πλάκα σε ενα παιδι απο κει μέσα που ηταν μοντ μαζί με μενα. Απλως ειμασταν στο μσν κ δεν ειχα τι να κανω και ετσι καταχραστηκα τις δυνατοτητες μου ως μοντ. :P
Ενω ειμασταν παράλληλα στο irc, εκανε μια δήλωση οτι του ειχε αρεσει το gravitation.
Εγω άδραξα την ευκαρια και τροποποίησα την υπογραφή του, γράφοντας αυτή ακριβώς τη δήλωση και μου λέει "θα σε φτιάξω τώρα", :P lew "περιμένω" :P. Περνουσε η ωρα και του κανω "ακόμα???:P" moy apantaei "τώρα το ψήνω:P". Τεσπα κάνει ενα θέμα σοβαροφανες αλλά με χιούμορ αρκετο, που ελεγε για εναν μοντ που χρησιμοποιησε τις δυνατοτητες του για να σπάσει πλάκα. Kai ερχεται ο webmaster και λεει "Πες μου ποιος ειναι και θα λαβω τα μετρα μου". Και η απαντηση του ήταν "Ο etern1tyST, γαμήστε τον" :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P. Εκεινη τη μερα ειχε πεσει τρελο γέλιο παιδια πραγματικα.
Φυσικα τελικά τιποτε δεν εγινε, απλως κανα 3μηνο αργότερα παραιτηθηκα απο μοντ γιατι είχα βαρεθει. :P


Τον dragonboy και την Μιστυ τους είχα ξεχασει!!!! H μιστυ θυμαμαι μας ειχε πει και την ηλικία της!!!
Posted Image

#218 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 22 September 2008 - 13:50

Για την δημιουργία του anime.gr αυτή την ιδέα είχα και εγώ, αν και ποτέ δεν κάθισα δα να μάθω και λεπτομέρειες.2000:oo:;Μάλλον 3500+ θέλεις να πεις:wooi2:.Σε ποια άλλα forum συμμετείχα:Blissfull:;Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.Αν πόσταρα πουθενά αλλού τότε μόνο μεμονομένα και σπάνια.Επίσης ποτέ δεν έπαψα να ασχολούμε με το forum.Ήμουν εκεί στους τελευταίους που είχαν μείνει στο animextreme πριν τελειώσει και αυτό...:emptyonexg1:Μετά υπήρξε μια περίοδο ψιλο-αδράνειας ως να αποφασίσω πάλι να ασχοληθώ με forums η οποία κράτησε περίπου ως τις αρχές αυτού του χρόνου.Απλά βαριόμουν και είχα χάσει αυτό το κάτι που με έκανε να ποστάρω όπως και στο animexnfo.Αυτό το κάτι προφανώς ήταν η ίδια η σελίδα και τα άτομα που ήταν εκεί.Τέλος πάντων καλά είμαστε και τώρα αλλά εκείνες τις εποχές για μένα δεν τις φτάνει τίποτα.

Την "κατάχρηση" σου και την παραίτηση σου την θυμάμαι:drink:.Πότε μας είπε ηληκία η Misty βρε:oo:;Απλά είχα την εντύπωση ότι ήταν άνω των 30.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#219 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 September 2008 - 20:01

Ο Emulator του AnimeXclusive ξαναπεράστηκε στο DDL section για όσους ενδιαφέρονται. Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ .aNiMe//GR Forums - Downloads - Animexclusive Emulator

E5VV38U.jpg


#220 Agahnim

Agahnim

    AnimeXclusive Ex-Member

  • Members
  • 56 posts

Posted 10 October 2008 - 06:21

lool tis kalimeres mou kai apo mena sto animexclusive (ka8isa olo to bradu kai diabasa olo to topic hehe)

pleon ksekinisa kai gw na blepw liga anime (tosa xronia sto animex den eblepa..). molis x8es teliwsa to death note enw parakolou8o edw kai xronia to one piece.isos ginw energo melos edwpera kapote



episeis pleon dior8osa kapos kai ta greeklish mou (v -> n, j -> ks ktl)


ps: o emulator TA SPASE!

#221 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 16 October 2008 - 21:32

episeis pleon dior8osa kapos kai ta greeklish mou (v -> n, j -> ks ktl)

Ηρθε η ώρα λοιπόν να διορθώσεις και τα ελληνικά σου καθώς τα greeklish δεν επιτρέπονται στο forum.
.aNiMe//GR Forums - Forum Rules
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#222 LuX

LuX

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 26 October 2008 - 16:50

Youtube Video

ο_Ο

Είναι τιμή μου που το Βίντεό μου παρακολουθείται ακόμα! :Ο

Κάποιοι από εδώ μέσα θα με θυμάστε...

#223 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 27 October 2008 - 18:59

Κάποιοι από εδώ μέσα θα με θυμάστε...

Οτι σε θυμομαστε, σε θυμομαστε, το θεμα ειναι με ποιο ονομα! :P Ποσα usernames αλλαξες, τρια, τεσσερα;
Posted Image

#224 LuX

LuX

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 28 October 2008 - 00:57

Οτι σε θυμομαστε, σε θυμομαστε, το θεμα ειναι με ποιο ονομα! :P Ποσα usernames αλλαξες, τρια, τεσσερα;

Songohan --> Eye (μπλιάχ) --> LuX ^^

Φόρτωσα το emulator. Τελικά ήμουνα πολύ εκνευριστικός moderator :o

#225 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

    Παρλιακό του Σατανά.

  • Members
  • 815 posts

Posted 29 October 2008 - 12:47

Songohan --> Eye (μπλιάχ) --> LuX ^^

Φόρτωσα το emulator. Τελικά ήμουνα πολύ εκνευριστικός.-

και οχι μονο.

Posted Image