Α βρε etern1tyST "άγρια χαράματα" τι μου βάζεις και θυμάμαι!Αυτές ήταν εποχές που πραγματικά στεναχωριέμαι απίστευτα που δεν θα ξαναζήσω.Ακόμα θυμάμαι τις ατέλειωτες σελίδες "flaming"/συζητήσεις" που ρίχναμε στο gaming section με μέλη όπως οι idPersona, gotenks_ssj3, Arthas, Hellraiser, Raven, Odious, Belmont, Xenovagrant, Getta_Robo, Steiner_Zidane, SSJGotenks, Zero, devilmanson, Ash_Pokemaster, Blastoisegeorge, Masterchief, Link κ.τ.λ..Είχαμε μετατρέψει το animexnfo από anime σε gaming forum:hihi2:.Δεν βοήθησε και το γεγονός ότι ήμουν top poster.Αυτό σε συνδιασμό με το γεγονός ότι όλο και πιο πολλά "ονόματα" που ασχολούνταν με το anime section αποχωρούσαν, είτε επειδή αποχώρησαν άλλοι πριν από αυτούς,είτε επειδή υπήρχαν διαφωνίες,είτε επειδή απλά σιχάθηκαν τα ανώριμα posts από κάποιους "περιστασιακούς",ήταν τα βασικά γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση του site και την αναβίωση του ως animextreme που τελικά άργησε τόσο και ήταν αποκλειστικά για άτομα άνω των 18 ετών (για να διατηρηθεί ένα επίπεδο σοβαρότητας και να αποφευχθούν τα flames υποτίθεται), με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει κανείς και είτε να έχουν μετακομίσει στα άλλα υπάρχοντα forums είτε να εξαφανιστούν παντελώς

.
Από τα παραπάνω άτομα έχω κρατήσει επαφές μόνο με τους Hellraiser, SSJGotenks, Getta_Robo και Masterchief.Άλλα άτομα που θυμάμαι ήταν ό Agahim,Tsuktis,Dragonboy (και με αυτά τα άτομα έχω κρατήσει επαφές ) και η θρυλική Misty:riiight: που πρέπει να ήταν τότε (και τώρα

) η μεγαλύτερη ηληκιακά ελληνίδα anime fan ever και συνέβαλλε απίστευτα με τις γνώσεις της στο να αναπτυχθεί η λίστα με όλα τα anime που προβλήθηκαν στην Ελλάδα, τότε που πρωτοξεκινούσε.Δεν ανέφερα πολλά άτομα τα οποία είναι πλέον και σε αυτό το forum ή εμφανίστηκαν ήδη σε αυτό το θέμα,οπότε τους ξέρεται ήδη

.
Για τον Adventurer ακόμα θυμάμαι την περίεργη κατάσταση που παίχτηκε.Ήταν τότε που δεν τον ενθουσίαζε το Dragonball Ζ (Cell saga κιόλας

) και που είμασταν κολλημένοι με την Pokemania. Λίγο πιο μετά είχα αρχίσει να ασχολούμαι και εγώ κανονικά με anime,τι είναι κ.τ.λ. και είχαν πέσει στα χέρια μου οι πρώτες σειρές (αγορασμένες από τον Ονειροβάτη no less). Σε μια φάση, Χριστούγεννα νομίζω, του έλεγα πράγματα γύρω από τα anime και για το forum και τις συζητήσεις που παιζόταν για να τον ψήσω,οπότε αποφάσισε να μπει εκείνη την στιγμή (με dial up) να δει για τι πράγμα μιλάω και έτσι στα καλά καθούμενα να κάνει και εγγραφή

.Τον ρωτάω γιατί γράφτηκε, εφόσον δεν ασχολείται και δεν πρόκειται να ποστάρει ποτέ, και είπε "ε έτσι,ποτέ δεν ξέρεις".Κάπου τότε είναι μετά που του έδωσα και το Love Hina (πως άραγε ήξερα ότι θα του ταίριαζε

) και πωρώθηκε, οπότε και έγινε και πραγματικά ενεργό μέλος του forum και νατος και εδώ τώρα

.