Βασικά εμένα το Kaiji με έκανε να ψιλοπαρατήσω τα άνιμε. Αφού το είδα όλο σε δύο μέρες (εκεί που συνήθως για 25 επεισόδια θέλω δύο βδομάδες) ,αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι τόσο καλό όσο αυτό.
Αλλά τώρα υπαρχει. Kaiji VS Kaiji !
Σιγά τα ωά!
Πού να δεις και Akagi δηλαδή που είναι και πολύ καλύτερο του ίδιου σκηνοθέτη αλλά και mangaka.
Τέλος πάντων μέσα στην υπερβολή είναι τα μισά ποστς εδώ μέσα, εγώ απλά θα πω πως άμα αυτό που ψάχνετε είναι "παιχνίδια", τζόγος και κυρίως αγωνία και cliffhangers και αρκείστε με αυτά, τότε πιθανώς θα ικανοποιηθείτε, αν πάλι περιμένετε κάνα αριστούργημα με καλή ανάπτυξη χαρακτήρων ή subtle drama παίζει να απογοητευτείτε πλήρως γιατί μόνο αυτά δεν έχει.
Γι' αυτό καλό είναι να μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις όταν θα το βάλετε να το δείτε, και απολαύστε το απ' την αρχή γι' αυτό που είναι μόνο, nothing more nothing less.
@Anelis ναι σε τρόλαραν τα ποστς εδώ μέσα, αλλά όπως είδες και μόνη σου μόλις καταλάβεις τι είναι αυτό που βλέπεις, και το δεχτείς για αυτό που είναι, τότε γίνεται απολαυστικότατο.

Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι τόσο απ' τον καταιγισμό των ποστς σε ένα thread.

PS : Όλες οι δουλειές αυτού του σκηνοθέτη μοιάζουν btw. (one outs, kaiji, akagi)
Η αγωνία και τα cliffhangers είναι παντού ίδια.
(προσωπικά επιμένω να προτιμώ το Akagi πιο πολύ απόλα όμως, κυρίως γιατί δεν είναι τόσο κλαψ κλαψ ο πρωταγωνιστής (αλλά και τα απάλευτα τσιράκια) και γιατί έχει λιγότερο "νεκρό χρόνο" απ' ότι το πιο επιτηδευμένο Kaiji.)
Πάντως θα συμφωνήσω πως είναι καλύτερες σειρές για αντρικό κοινό.
Edited by Radagast, 03 April 2011 - 19:09.