Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor

• Please log in to reply
263 replies to this topic

#106 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 02 April 2011 - 14:30

Xτες, όλη μέρα το official site της S2 ήταν έτσι:

Posted Image

FUND IT!

LfNX0dh.png

#107 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 April 2011 - 15:06

Ο Καιτζι δεν είναι κλαψο****. Τόσο από μαθηματικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς ,όλα όσα συμβαίνουν είναι απολύτως ρεαλιστικά και αληθοφανή. Το κλάμα είναι όσο θα έπρεπε.

Επίσης, είναι ένα από τα πιο καλά δομημένα άνιμε που υπάρχουν. Εγώ όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα ούτε μια τρύπα.

Lol dude stop ze trolling!!

Είμαι αισίως στο 23ο επεισόδιο, αφού κόντεψα να πάθω ανακοπή από τα γέλια με τη σοβαρή εξέταση/ανάλυση του κουτιού με το χαρτί και ηρέμησα, είμαι έτοιμη να δω και το υπόλοιπο. :8):
Τώρα που κατάλαβα για τι είδους σειρά πρόκειται το απολαμβάνω πολύ περισσότερο. Αν και νομίζω ότι αν ήμουνα αγόρι θα το γούσταρα ακόμα πιο πολύ. Α ρε manly tears, μεγάλη η χάρη σου!

Posted Image

#108 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 April 2011 - 15:07

Anelis, το anime είναι MANLY, γι' αυτό σου ξενίζει. Και αυτό, και τα δάκρυά του. Κατά τ' άλλα

Την Τετάρτη θα βγει το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης season.

Posted Image

E5VV38U.jpg

#109 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 April 2011 - 15:39

But... but... i like it, δεν με ξενίζει πιααα :nanana:

Posted Image

#110 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 02 April 2011 - 16:22

Πάντως το ότι είδες 15 επεισόδια σε μισή μέρα λέει πολλά για το entertainment value της σειράς. Seriously, υπάρχει κάποιος που το είδε σε περισσότερες από δύο, άντε τρεις μέρες;!

Eμενα πρεπει να μου πηρε γυρω στις δυο βδομαδες, και μαλιστα ηταν καλοκαιρι.
Αν δεν ηταν καλοκαιρι, θα μου επερνε μηνες.
Οντως βλεπω τα ανιμε απιστευτα αργα, αλλα αυτο δεν το θεωρω ουτε αρνητικο, ουτε πως μειωνω τις σειρες.Απλα προτιμαω να βλεπω με μετρο, και να κραταω την αγωνια στα επιπεδα της.Επειδη εγω πολυ σπανια βλεπω πανω απο τρια επεισοδια συνεχομενα, το Kaiji, με την κορυφαια αγωνια του με εκανε συχνα να φτανω και να ξεπερναω αυτα τα ορια.

Γενικα, ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει ποτε, απο ολες τις αποψεις.
Το μονο αρνητικο ηταν οτι δεν προλαβε να δειξει αρκετα διαφορετικα παιχνιδια στα επεισοδια του, αλλα εφοσον βγαινουν κι αλλες seasons, η μονη μας εγνοια θα ειναι αν θα εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζουμε pop corn.

Edited by Kamui, 03 April 2011 - 01:12.

O6rrvsU.jpg

#111 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 April 2011 - 19:13

Βασικά εμένα το Kaiji με έκανε να ψιλοπαρατήσω τα άνιμε. Αφού το είδα όλο σε δύο μέρες (εκεί που συνήθως για 25 επεισόδια θέλω δύο βδομάδες) ,αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι τόσο καλό όσο αυτό.

Αλλά τώρα υπαρχει. Kaiji VS Kaiji !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#112 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 April 2011 - 22:09

Και ναι το τελείωσα και ήρθα να ξανασπαμάρω το θρεντ!
Spoiler:

Εντάξει γενικά σα σειρά έχει πάρα πολλά προβλήματα αλλά στο σύνολό της ήταν οργασμικά εθιστική. Μου αρέσει που βγαίνει μετά από τόσο καιρό και η συνέχεια. Δεν έχω αποφασίσει όμως αν θέλω να τη δω ongoing ή όχι. Ίσως να τη βλέπω ανά story ark ώστε να μειώσω λίγο την αγωνία.

Posted Image

#113 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 April 2011 - 23:44

Που έχει προβλήματα ωρέ η σειρά; Εγώ γιατί δεν εντόπισα κανένα;

Δηλαδή τώρα που το καλοσκέφτομαι παίζει να είναι και το αγαπημέν μου άνιμε μαζί με το Hokuto no Ken.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#114 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 April 2011 - 00:07

Εγώ γιατί δεν εντόπισα κανένα;

Γιατί είσαι fanboy. Λογικό είναι, ούτε και εγώ βρίσκω προβλήματα στις αγαπημένες μου σειρές. :P

Posted Image

#115 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 April 2011 - 00:22

το kaiji πραγματευτεται παρα πολλα θεματα.
μερικα που μου ρχονται τωρα προχειρα ειναι.
Spoiler:

#116 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 April 2011 - 00:28

το kaiji πραγματευτεται παρα πολλα θεματα.
μερικα που μου ρχονται τωρα προχειρα ειναι.

Spoiler:

exactly....και το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι αν και αυτες οι ιδεες ειναι χιλιοπαιγμενες παρ'ολα αυτα επειδη ειναι αυτονοητες ισως να μην τις πολυκρατας κατα νου.....στο kaiji ομως στα παρουσιαζει μ'ενα τροπο αριστουργηματικο και σε κανει να πιστεψεις σ'αυτες,οτι οι αξιες αυτες δεν ειναι απλα μπουρδες αλλα ισχυουν πραγματικα....αλλα ok best anime ever δεν το λες με τιποτα,παρα πολυ καλο το λες ομως!!!:riiight:

#117 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 April 2011 - 00:31

αλλα ok best anime ever δεν το λες με τιποτα,παρα πολυ καλο το λες ομως!!!:riiight:

Για πες κανα καλυτερο.

#118 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 April 2011 - 00:41

Για πες κανα καλυτερο.

death note,code geass στα "σοβαρα"....αλλα προσωπικη αποψη ειν'αυτη ο καθενας ο,τι πιστευει στην τελικη εγω ο ιδιος δεν ειμαι σοβαρος:hahaha::hahaha::hahaha:

#119 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 April 2011 - 00:49

Πρέπει να βγει Hokuto no Kaiji.

Posted Image

#120 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 03 April 2011 - 00:49

death note,code geass στα "σοβαρα"....αλλα προσωπικη αποψη ειν'αυτη ο καθενας ο,τι πιστευει στην τελικη εγω ο ιδιος δεν ειμαι σοβαρος:hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

LfNX0dh.png