Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Claymore

• Please log in to reply
982 replies to this topic

#301 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 22:39

Εγώ θα προτιμούσα η Clare να τα φτιάξει με την Galatea :hahaha: just kidding!!!!
Για σκεφτείται και την περίπτωση ο Ράκι να έχει γίνει και αυτός claymore.. αφού και στο παρελθόν βγάζανε αρσενικα κομμάτια τώρα γιατί να μην βγάλουνε? η ακόμα καλύτερα yoma ουυ θα έχει πλάκα η μάχη Clare-Raki
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#302 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 23:23

μερικα ποστ ποιο πισω ειπαμε και αυτο το σεναριο :) δε παιζει να γινει yoma γτ το organization γνωριζει οτι ειναι unstable , δε θα τους εξυπηρετησει σε τπτ κτλπ...

#303 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 07:05

Εγώ θα προτιμούσα η Clare να τα φτιάξει με την Galatea

Πολύ καλός συνδυασμός, αν και πιο πιθανό είναι να πάει τελικά με την Miria!
Αλλά και straight να μείνει η Clare, γιατί πρέπει να είναι με το ζόρι ο Ρακης?
Μην ξεχνάς ότι στην Labona ζει ο Cid που έχει δείξει πολύ ενδιαφέρον για την Clare.
Spoiler:

#304 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 15:01

Έχω διαβάσει μέχρι το 79 και ανυπομονώ για τη συναίχεια που φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Σχετικά με το πότε θα βγει το επόμενο chapter μακάρι να βγω ψέφτης αλλά νομίζω πως θα το δούμε σε ένα μήνα. Στη τευταία σελίδα γράφει 06 04.

Σχετικά με το 79
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#305 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 00:04

ΩΧ!!:oo: Σα νά'χεις δίκιο, αυτό κανένας δε το θυμήθηκε! (Πού να το θυμόμαστε μετά από τόσο καιρό, όμως...)

Μού'ρθε μια θεωρία τρελή (τί έκπληξη, εγώ κι οι θεωρίες μου, σίγουρα θα έχετε βαρεθεί!:hahaha:) που μπορεί να ακούγεται τραβηγμένη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Σχετικά με αυτή τη μακρυνή χώρα:

Spoiler:

Έχουμε hiatus ξανά; (Πού να φάω τη γλώσσα μου!:knock-knock:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 00:13

μμμ για το spoiler του boss το θυμομουν και απλως επιβεβαιωνοταν.

Οσο για το δικο σου, δε το βλεπω να γινεται ετσι και να πω τη καθαρη αληθεια δε θα μου αρεσε καθολου αμα το πηγαινε ετσι ο mangaka. Το οτι εχουν τεχνικες και τεχνολογια για να φτιαχνουν claymore/ yoma δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι εξελιγμενος κοσμος.
Σκεψου πχ μαγεια, αλχημεια, πειραματα κτλπ, σε πολλες ιστοριες με μεσαιωνα κτλπ βλεπουμε καποια να εχουν τις ικανοτητες να κανουν τετοια πραγματα.

πχ berserk
Spoiler: latest's berserk manga chapter spoiler!

#307 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 10:14

Βασικά αν είχαν διαστημόπλοια μάλλον θα επικεντρώνονταν να φτιάξουν καμιά πυρηνική παρά να φτιάξουν "άσους στο σπαθί". Επιπλέον, ο mangaka στα καρέ που έδειξε από την άλλη ήπειρο, μας παρουσίασε και εκεί ένα μεσαιωνικό τοπίο οπότε θα έμοιαζε μάλλον με ταινία των Pythons να εμφανιζόταν κάποιο διαστημόπλοιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 10:49

Βασικά αν είχαν διαστημόπλοια μάλλον θα επικεντρώνονταν να φτιάξουν καμιά πυρηνική παρά να φτιάξουν "άσους στο σπαθί". Επιπλέον, ο mangaka στα καρέ που έδειξε από την άλλη ήπειρο, μας παρουσίασε και εκεί ένα μεσαιωνικό τοπίο οπότε θα έμοιαζε μάλλον με ταινία των Pythons να εμφανιζόταν κάποιο διαστημόπλοιο.

Μπορει να ειναι τιποτα τυποι με εξελιγμενο πολιτισμο, που να την βρισκουν να παρακολουθουν απο ψηλα Moe πολεμιστριες, με μεγαλα σπαθια.
Δεν ειναι, οτι δεν τους καταλαβαινω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#309 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 12:49

ναι και σε ολες τι μαχες, παντα κατα τυχη θα βρεχει και θα εχει λασπη .... xD

μπα κανονικη ηπειρος ( για το manga ) θα ναι, να δω ποτε θα παρουμε και αλλες πληροφοριες...

#310 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 20:05

H Miria ίσως δεν είναι τόσο καλή, όσο νομίζουμε... :orly:

#311 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 12:44

Βρήκα ένα κινέζικο scan του 80!!! και στις τελευταίες σελίδες
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#312 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 15:40

ε ρε γελιο που θα πεσει ετσι και ειναι αληθεια. Θα βγω στο μπαλκονι με το boxer και θα φωναζω rakiiii !! ( σε στυλ saaakiiii ....)

#313 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 22:07

βρε μανία όμως με τον Ράκι όλοι μας.. εντάξει δεν πειράζει αφήστε τον... απο την στιγμή που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ούτε γάτα ούτε ζημειά.

Και να σας πω.. εμένα άλλο με παραξενεύει.. κ άντε οι κοπέλες μας νικάνε τον Οργανισμό μετα? ποιος θα αντισταθεί στην άλλη πλευρά με τα δυνατά τέρατα? οι κοπελίτσες μας που είναι ακόμα σε επίπεδο πειράματος?
Άντε να ωγει το 80 να μας διαφωτίσει (λέμε τώρα με 20 σελίδες τι να μας κάνει.. λες κ τα κόβουμε απο το ήπαρ τους κ μας τα δίνουν τοσο λίγα....)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#314 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 22:12

βασικά από τις 2 παρατάξεις και οι 2 έχουν ανθρώπους, απλώς η μία έχει και τα τέρατα και αυτό το πλεονέκτημα προσπαθούν να εκμηδενίσουν με τις κοπελιές. Αν καταστραφεί η οργάνωση μάλλον θα κερδίσει η άλλη παράταξη, αν και δεν νομίζω ότι θα είχαν μόνο αυτό το νησί για πειράματα.

Btw, πολύ δεν άργησε το καινούριο chapter;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#315 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 12:06

Διάβασα τη μετάφραση του blind για το 80.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα