Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Claymore

• Please log in to reply
982 replies to this topic

#286 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 20 May 2008 - 22:38

για ελατε προς Faerun μερια...

Αυτό μου άρεσε :)
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#287 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 24 May 2008 - 23:43

θέλω να επαναφέρω το θέμα Raki....:hehehe:

Μπορεί να έχει φάει τη σαβούρντα από τα διάφορα forums απλά πιστεύω ότι όταν τον δείξει επιτέλους θα έχει γίνει τρομερός χαρακτήρας τουλάχιστον από άποψη δύναμης....ειλικρινά το πιστεύω.... και από δω και πέρα θα χαιρόμαστε να τον βλέπουμε:wooi2:....θα κάνουμε πως και πως για να δούμε μάχη του....αντί για Σάαααακη θα λέμε Raaaaaaaki:hahaha::hahaha::hahaha:

να το υποστηρίξω:

• Αν συνεχίσει να είναι μάπας θα σταματήσουν πολλοί να διαβάζουν το manga
  • Aν δεν γίνει καλύτερος δεν θα έχει suspens και δεν πρόκειται να παιχτεί τίποτα με την Claire....
  • Αν δεν έχει γίνει και ο ξιφομάχος σημαίνει πως ο δάσκαλός του είναι κεφτές (κάτι που δεν νομίζω να ισχύει) ή σημαίνει ότι δεν τα παίρνει ο μαθητής (εεε...χμ....δεν μπορώ να πάρω κι όρκο:hot:)
  • Φανταστείτε να αρχίσει να γίνεται δυνατός από το σημείο που θα τον δούμε....δεν στέκει...θα έχει τότε να "προλάβει" όλα τα χρόνια που οι άλλες έμειναν στον β.πόλο...όχι, όχι...ή θα είναι τελείως χάλια ή θα είναι τελείως κορυφή ....μετριότητα δεν το κόβω.
  • Σίγουρα και όταν μιλάμε σίγουρα εννοούμε 100% θα τον δούμε στα τελικά chapters....παίζει να δείξει έναν Raki αδύναμο τότε????

#288 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 25 May 2008 - 00:14

Πάντως Yoma ή Claymore δεν είναι οπότε μπορεί να έχει γίνει ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, αλλά τίποτα παραπάνω.
Posted Image

#289 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 May 2008 - 03:08

Του π****η, ΚΑΤΙ δε θα έχει καταλάβει τόσα χρόνια;;; Έλεος!

Το πολύ-πολύ να έχει φύγει μακρυά από το ζευγάρι της Αγίας Τριάδας και να τον δούμε σε κάτι ερίπεια να τρώει ρίζες...

Posted Image

#290 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 25 May 2008 - 13:24

Μετά από δύο βδομάδες εκπαίδευσης στον στρατό ξανά γράφω στο αγαπημένο μου φόρουμ.

Λοιπόν θα συμφωνήσω με την Teachan ότι τόσο καιρό έτσι και δεν έχει καταλάβει τίποτα θα είναι για τα μπάζα ο Raki.
Τέσπα κρίμας θα είμαι μέσα όταν θα βγει το επόμενο τεύχος.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#291 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 26 May 2008 - 12:24

καλά μ παιδιά......

εγώ είμαι υπέρ της απόψης ότι μπορεί να παίξει και κάτι με αρσενικό claymore...

να το στηρίξω λοιπόν:

συμφωνείτε όλοι ότι το manga μας πάει σε ζευγάρι Claire - Raki?? Για να υπάρξει κάτι τέτοιο και αν ο mangaka δεν θέλει να μας το παίξει εκτός κλισέ, θα πρέπει να είναι και οι δύο στην ίδια ηλικία ...αλλιώς δεν γίνεται να μεγαλώνει ο Raki και να είναι πάντα μικρή η Claire...πώς αλλιώς θα γίνει η και καλά " love for ever "?????

αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο ο Raki θα πρέπει να γίνει και αυτός κάτι ανάλογο με Claymore.....

#292 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 26 May 2008 - 12:35

καλά μ παιδιά......

εγώ είμαι υπέρ της απόψης ότι μπορεί να παίξει και κάτι με αρσενικό claymore...

να το στηρίξω λοιπόν:

συμφωνείτε όλοι ότι το manga μας πάει σε ζευγάρι Claire - Raki?? Για να υπάρξει κάτι τέτοιο και αν ο mangaka δεν θέλει να μας το παίξει εκτός κλισέ, θα πρέπει να είναι και οι δύο στην ίδια ηλικία ...αλλιώς δεν γίνεται να μεγαλώνει ο Raki και να είναι πάντα μικρή η Claire...πώς αλλιώς θα γίνει η και καλά " love for ever "?????

αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο ο Raki θα πρέπει να γίνει και αυτός κάτι ανάλογο με Claymore.....

Μα ειμαστε σιγουροι οτι ο Raki θα περιμενει χρονια και χρονια για την Claire?
Τι διαολο, ανθρωπος ειναι, και η Priscilla φαίνεται προθυμη.
Τωρα, για να γινει ο Raki κατι παραπανω, καποιος θα πρεπει να του κανει upgrade. Και δεν φαινεται οτι καποιος, εκτος της οργανωσης, εχει τις γνωσεις για κατι τετοιο. Καλα βλεπουμε τι θα γινει.
Posted Image

#293 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 26 May 2008 - 12:43

Δηλαδή θα πήγε μόνος του στην Οργάνωση για να τον κάνουν Claymore και μάλιστα οι της οργάνωσης θα δέχονταν να τον κάνουν claymore παρά την πολιτική τους να μην κάνουν άντρες claymore πλέον, γιατί είναι εξαιρετικά ασταθείς;

Πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι στρατιώτης ή αξιωματικός στην άλλη ήπειρο όπου γίνεται ο πόλεμος και να γυρίσει στο νησί με στρατό. Και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να ξεφύγει από την Πρισίλα, που δεν νομίζω να είχε πρόβλημα να τον ξαναβρεί. Ελεύθερος θα ήταν αν τον βαριότανε αν και περισσότερες πιθανότητες θα είχε να γίνει γεύμα της παρά να φύγει.
Posted Image

#294 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 26 May 2008 - 12:47

@Retsudo:
δεν ξέρω αν θα περιμένει...(κατά τη γνώμη μ Priscilla + Raki = μπλιάχ....)

η Claire όμως τον περίμενε!!!!

αίσχος αν κι αυτός δεν έχει κάνει το ίδιο:chigau:
το τελευταίο που λες είναι σωστό: πρέπει να είναι από την οργάνωση...δεν αποκλείεται όμως...! η οργάνωση έχει κάνει πράγματα και θαύματα, στον Raki θα κολλήσει??

@Ptomahawk:
γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να τον πιάσουν αιχμάλωτο για να πάνε οι άλλες να τον σώσουν με σκοπό να τις κάνουν να παίξουν στην έδρα τους???

o Isley είναι ασταθής? αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσέ με αν όχι) είναι κι αυτός ένας claymore πείραμα.

----------------------------------------------------------------------------------
χι χι χι μόλις συνειδητοποίησα κάτι....αλλάξτε ένα γράμμα στη λέξη claymore....

γίνεται slaymore.......

Edited by archeria, 26 May 2008 - 13:08.

#295 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 May 2008 - 15:19

να τον αρπαξουν αμα ειναι μονος του ωστε να χτυπησουν claire ενταξει, να τον κανουν yoma γιατι? δε κολαει ουτε στα σχεδια τους, ουτε θα τους βοηθησει σε τιποτα, ουτε προχωραει την ερευνα τους.

Εχω αρχισει να πιστευω οτι ο mangaka εκανε λαθος με τον raki τον ειχε αρχικα για να φερει στο φως το backround της claire και μετα δε του κολαγε πια και τον σουταρε.

Παντως με η χωρις raki το slaymore τα σπαει xD ;)

#296 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 26 May 2008 - 15:54

Βασικά έτσι και αλλιώς η Claire και οι άλλες πάνε προς την οργάνωση για λόγους εκδίκησης, οπότε η οργάνωση θα τις έχει στην έδρα της.

Επίσης στο manga έχει πει ότι οι άντρες Claymore ήταν ασταθείς και αποτυχίες γιατί γίνονταν εύκολα awakened. Οπότε γιατί να κάνουν τον Raki ο οποίος θα έχει και αυτός πολύ μεγάλες πιθανότητες να γίνει awakened και να μην μπορούν να τον ελέγξουν.
Posted Image

#297 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 26 May 2008 - 17:04

χι χι χι μόλις συνειδητοποίησα κάτι....αλλάξτε ένα γράμμα στη λέξη claymore....

γίνεται slaymore.......

:riiight::nod:Θεικο το slaymore!
Το βαζω στα tags

#298 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 26 May 2008 - 20:01

Βασικά έτσι και αλλιώς η Claire και οι άλλες πάνε προς την οργάνωση για λόγους εκδίκησης, οπότε η οργάνωση θα τις έχει στην έδρα της.

Επίσης στο manga έχει πει ότι οι άντρες Claymore ήταν ασταθείς και αποτυχίες γιατί γίνονταν εύκολα awakened. Οπότε γιατί να κάνουν τον Raki ο οποίος θα έχει και αυτός πολύ μεγάλες πιθανότητες να γίνει awakened και να μην μπορούν να τον ελέγξουν.

δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο χαζές ώστε να πάνε χωρίς ιδιαίτερο λόγο (έτσι ωμά) μπροστά σε όλα τα νούμερα της οργάνωσης δλδ στις εγκαταστάσεις τους.....πια πόσο δυνατές είναι???:oo: αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε σημαίνει επειδή είναι τώρα κατά της οργάνωσης να πάνε και σε άμεση και ανοιχτή ρίξη μαζί της... μπορεί βέβαια να διαψευστώ και ίσως να είναι καλύτερα έτσι για να έχει πιο πολύ ζουμί η ιστορία:hehehe:

κι άμα γίνονται awakened???:borednn9: αφού βλέπαμε τον τελευταίο καιρό ότι μπορείς να γίνεσαι και να είναι μετά όλα μέλι γάλα...(εντάξει...δε λέω ..μια αγωνία την έχεις άμα θα γίνεις πάλι νορμάλ αλλά τελικά γίνεσαι....)

έχετε δίκιο παιδιά μ ...μάλλον είναι παρατραβηγμένο να γίνει ο Raki claymore αλλά σκεφτείτε το άλλο: μήπως θελήσει να γίνει από μόνος του???????????????

σας κούφανα και το ξέρω :fromabove:

απλά είμαι της άποψης ότι σε τελική μάχη ο Raki θα γίνει το link soul της Claire....

μόνοι σας το είπατε ότι αν δεν γίνει κάτι με yoma δεν πρόκειται να γίνει δυνατός......μπορεί λοιπόν να θέλει ο ίδιος πάσει θυσία να γίνει πιο δυνατός για να μπορέσει να βοηθήσει την καλή του....

#299 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 May 2008 - 20:13

τοτε θα παρει τρελο ρισκο ο mangaka μηπως του βγει χαλασμενη η συνταγη. Εχουμε καταλαβει οτι αρσενικα yoma μεσα σε λιγο καιρο που χρησιμοποιουν τις δυναμεις τους χανουν το control και μαλλον δε μπορουν να γυρισουν πισω με τπτ.

Ενα σεναριο ειναι βεβαια οτι σε καποια τελικη μαχη για να μη χασει η claire γινεται ο raki claymore, μαζι να νικησουν και μετα να τον σκοτωσει η claire πριν τα χασει εντελως μεσα σε κλαματα με κουβαδες, flashback και gore xD

#300 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 27 May 2008 - 00:48

Μια άλλη λύση είναι να πάει η Claire και να βρει την Priscila και να το φέρει η συζήτηση και να πει η Priscila. "Μμμμ, ναι ήταν νόστιμος". Οπότε γίνεται με την μία awakened η Claire. Βλέπουμε μία goria. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι για το τέλος του Raki και δίνει και ένα λυπητερό τέλος στο manga καθώς η Claire δεν θα μπορεί να γυρίσει πίσω.
Posted Image