Ότι είναι δυνατός είναι, αφού μπορεί να χειριστεί με ευκολία ένα τέτοιο σπαθί μέσα σε μια τέτοια πανοπλία. Αλλά θα μπορεί να συγκριθεί με την Clare ύστερα από το time skip?
Για μένα σε κάποια μάχη που θα τα βρεί ψιλοσκούρα η Clare και θα φοβάται να χρησιμοποιήσει το yoki της για να μην την καταλάβουν, θα την βγάλει από την δύσκολη θέση ο Raki που θα εμφανιστεί από το πουθενά. 
Ρε σι τι λες? συγκρίνετε ο ρακι με την clare? Μην ξεχνάτε ότι ο raki είναι human και η clare claymore οσο δυνατός και να έγινε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισις. Απλά τώρα πια δεν θα τις είναι εμπόδιο και at least μπορεί να σκοτώσει και κανά yoma... Επίσης last time που βρεθήκανε είχαν ένα αποχαιρετιστήριο φιλί... για αυτό ανυπομονώ τόσο πολύ την αντίδραση τις clare όταν τον δει μεγάλο .

καλά βρε παιδιά ...πόσο χρονών ήταν ο Raki όταν πήγε στον isley???? Πότε πρόλαβε να κάνει παιδί με την Priscilla?
Θα πρέπει να είναι το παιδί εκείνο στην καλύτερη περίπτωση 6 χρονών...(σας φάνηκε εσάς για 6χρονο??? - εμένα μου φάνηκε στην ηλικία που είχε ο Raki όταν τον βρήκε η Claire...)και πάλι θα έπρεπε να ήταν claymore...αν μια claymore γεννήσει θα βγει και το μικρό της claymore?
Δεν είμαι σίγουρη όμως - υπάρχει μια πιθανότητα να είναι έτσι αλλά κατά τη γνώμη μ μικρή....
Έκανα πλακίτσα όσων αναφορά το παιδί μεταξύ raki & priscilla αλώστε δεν νομίζω να γίνετε human με awakened been. Άλλα θα έβρισκα λογικό να ήταν παιδί του Isley και τις priscilla όπως είπε και η συναδελφος sophia.
Για να είμαι ειλικρινής δεν μου πολυφαίνεται για 6 χρονών.. αλλά δεν έδειξε το πρόσωπό του so dunno...
Anyway... άντε πάλι υπομονή 1 μήνα μέχρι να βγει το new... cry....