Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Claymore

• Please log in to reply
982 replies to this topic

#331 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 03:26

Συμφωνώ με τον Alarenon.... σιγά μην του άφηνε την πολύ αγαπημένη Priscilla... λέτε να είναι το παιδί του Raki και της Priscilla :hahaha:, Πάντως πέρα από την πλάκα ο Raki έχει γίνει τούμπανο. Περισσότερο από όλα περιμένω την αντίδραση της Clare όταν τον δει :wooi2:

Ότι είναι δυνατός είναι, αφού μπορεί να χειριστεί με ευκολία ένα τέτοιο σπαθί μέσα σε μια τέτοια πανοπλία. Αλλά θα μπορεί να συγκριθεί με την Clare ύστερα από το time skip?

Για μένα σε κάποια μάχη που θα τα βρεί ψιλοσκούρα η Clare και θα φοβάται να χρησιμοποιήσει το yoki της για να μην την καταλάβουν, θα την βγάλει από την δύσκολη θέση ο Raki που θα εμφανιστεί από το πουθενά. :hahaha:

#332 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 10:26

Συμφωνώ με τον Alarenon.... σιγά μην του άφηνε την πολύ αγαπημένη Priscilla... λέτε να είναι το παιδί του Raki και της Priscilla :hahaha:, Πάντως πέρα από την πλάκα ο Raki έχει γίνει τούμπανο. Περισσότερο από όλα περιμένω την αντίδραση της Clare όταν τον δει :wooi2:

καλά βρε παιδιά ...πόσο χρονών ήταν ο Raki όταν πήγε στον isley???? Πότε πρόλαβε να κάνει παιδί με την Priscilla?

Θα πρέπει να είναι το παιδί εκείνο στην καλύτερη περίπτωση 6 χρονών...(σας φάνηκε εσάς για 6χρονο??? - εμένα μου φάνηκε στην ηλικία που είχε ο Raki όταν τον βρήκε η Claire...)και πάλι θα έπρεπε να ήταν claymore...αν μια claymore γεννήσει θα βγει και το μικρό της claymore?

Δεν είμαι σίγουρη όμως - υπάρχει μια πιθανότητα να είναι έτσι αλλά κατά τη γνώμη μ μικρή....

#333 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 10:53

OMFG!!!!!WTF?????

Παίδες εντάξει δεν νομίζω ότι θα περίμενε κανείς αυτή την εξέλιξη?

Παιδιά εγώ σας το έλεγα ότι ο Raki έχει μέλλον και δεν θα είναι φλώρος....κάποιοι όμως δεν μιλούν τώρα εε:P

@Clampman17 από που έγραψες ρε ψυχή?Αν είναι στη πατρίδα καλως ήρθες.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#334 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 20:34

Έχουν περάσει 7 χρόνια, όπως λέει και ο τίτλος του chapter, και ο Raki όταν το μάζεψε η Clare ήταν γύρω στα 13/14. Κάνε μια πρόσθεση.
Ιδέα: μπορεί να είναι παιδί του Isley και της Priscilla!

#335 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:08

Ιδέα: μπορεί να είναι παιδί του Isley και της Priscilla!

Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Αυτό το "φροντίζω το παιδί ενός συγγενή" μου κάνει κρα. Μπορεί να την πήρε μακρυά όταν κατάλαβε τί ήταν αυτοί οι δύο και να προσπαθεί να την διδάξει να μην τρώει ανθρώπους, έστω κι αν έχει τέτοια urges (λέμε τώρα). Τον έχω ικανό για μια τέτοια σκέψη. Πάντως, σχέση με yoma έχει, μιας και μπορεί να τα αισθανθεί.

Μπορεί πολύ απλά να είναι κάτι random που το έβαλε ο mangaka παρέα με τον Raki για να του δώσει το προτέρημα να διαισθάνεται τα yoma χωρίς να έχει γίνει ο ίδιος Claymore, κάτι τέτοιο το κόβω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#336 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:22

Ποπο κοιτα εξελιξη παντως ποιος να περιμενε οτι ο Ρακι απο κει που δν εκανε τπτ αλλο απο το να μυξοκλαιει 8α γινει ετσι και θα τουσ δερνει ολους!!!Ανυπομονω να δω τι 8α γινει στη συνεχεια κ μια μαχη με τον Ρακι και την Κλερ να πολεμανε πλατη με πλατη γιομα!!!:if:

#337 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:25

Ότι είναι δυνατός είναι, αφού μπορεί να χειριστεί με ευκολία ένα τέτοιο σπαθί μέσα σε μια τέτοια πανοπλία. Αλλά θα μπορεί να συγκριθεί με την Clare ύστερα από το time skip?

Για μένα σε κάποια μάχη που θα τα βρεί ψιλοσκούρα η Clare και θα φοβάται να χρησιμοποιήσει το yoki της για να μην την καταλάβουν, θα την βγάλει από την δύσκολη θέση ο Raki που θα εμφανιστεί από το πουθενά. :hahaha:

Ρε σι τι λες? συγκρίνετε ο ρακι με την clare? Μην ξεχνάτε ότι ο raki είναι human και η clare claymore οσο δυνατός και να έγινε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισις. Απλά τώρα πια δεν θα τις είναι εμπόδιο και at least μπορεί να σκοτώσει και κανά yoma... Επίσης last time που βρεθήκανε είχαν ένα αποχαιρετιστήριο φιλί... για αυτό ανυπομονώ τόσο πολύ την αντίδραση τις clare όταν τον δει μεγάλο .:wooi2:

καλά βρε παιδιά ...πόσο χρονών ήταν ο Raki όταν πήγε στον isley???? Πότε πρόλαβε να κάνει παιδί με την Priscilla?

Θα πρέπει να είναι το παιδί εκείνο στην καλύτερη περίπτωση 6 χρονών...(σας φάνηκε εσάς για 6χρονο??? - εμένα μου φάνηκε στην ηλικία που είχε ο Raki όταν τον βρήκε η Claire...)και πάλι θα έπρεπε να ήταν claymore...αν μια claymore γεννήσει θα βγει και το μικρό της claymore?

Δεν είμαι σίγουρη όμως - υπάρχει μια πιθανότητα να είναι έτσι αλλά κατά τη γνώμη μ μικρή....

Έκανα πλακίτσα όσων αναφορά το παιδί μεταξύ raki & priscilla αλώστε δεν νομίζω να γίνετε human με awakened been. Άλλα θα έβρισκα λογικό να ήταν παιδί του Isley και τις priscilla όπως είπε και η συναδελφος sophia.

Για να είμαι ειλικρινής δεν μου πολυφαίνεται για 6 χρονών.. αλλά δεν έδειξε το πρόσωπό του so dunno...

Anyway... άντε πάλι υπομονή 1 μήνα μέχρι να βγει το new... cry....

#338 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 09:24

Ρε σι τι λες? συγκρίνετε ο ρακι με την clare? Μην ξεχνάτε ότι ο raki είναι human και η clare claymore οσο δυνατός και να έγινε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισις.

Εννοώ την claire χωρίς yoki δυνάμεις. Σίγουρα με χρήση του yoki είναι πιο δυνατή. Τώρα ότι παραμένει ακόμα τελείως human δεν είναι σίγουρος. Απλά μπορει το yoma ήταν τόσο αδύναμο που να μην χρειάστηκε να χρισημοποιήσει τπτ ιδιαίτερο.

Απλά τώρα πια δεν θα τις είναι εμπόδιο και at least μπορεί να σκοτώσει και κανά yoma...

Δεδομένου ότι θα πάνε mainland μάλλον δεν θα μπορεί μόνο να σκοτώνει yoma. Τουλάχιστον δευτεροκλασάτα Awakened. Θα δείξει.

Επίσης last time που βρεθήκανε είχαν ένα αποχαιρετιστήριο φιλί... για αυτό ανυπομονώ τόσο πολύ την αντίδραση τις clare όταν τον δει μεγάλο .:wooi2:

Me 2.

#339 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 11:06

Παιδια, εχω δει το ανιμε αλλα απο μανγκα τιποτα. Απο οτι ξερω υπαρχει διαφορετικο τελος. Απο πιο chapter να ξεκινησω το μανγκα?

#340 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 11:22

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από retsudo: 09 Ιούνιος 2008 - 16:06

Δημοσιευμένη  εικόνα

#341 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 21:31

Spoiler:

Spoiler:

#342 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 21:36

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#343 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 21:46

Spoiler:

Spoiler:

#344 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 21:54

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#345 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 14:16

Σκεφτήκατε μήπως το κοριτσάκι είναι καμιά claymore υπό εκπαίδευση που το έσκασε από την οργάνωση όπως συνήθιζε η Teresa και με κάποιο τρόπο συναντήθηκε με το Raki:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα