Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#1081 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2015 - 22:02

Thanks bro!Το εχω στα υποψην!

Οποιες αλλες προτασεις ευπροσδεκτες!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1082 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2015 - 00:04

Thanks bro!Το εχω στα υποψην!

Οποιες αλλες προτασεις ευπροσδεκτες!

Ρίξε μια ματιά στο Koe no Katachi.

Και αν σου αρέσει, έχει γίνει serialized και έχει ολοκληρωθεί με περίπου 40 chapters.

#1083 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2015 - 19:20

^^Ευχαριστω ρε!

Θα το κοιταξω σιγουρα!!!!! :riiight:

#1084 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2015 - 19:41

Προτάσεις για κάνα καλό webtoon?Μέχρι στιγμής τα μόνα που μου αρέσουν είναι τα Tower of God,Annarasumanara,Afterschool war activities και Kubera.To Noblesse το βαρέθηκα πριν κάτι χρόνια και κάποια αλλά πολύ γνωστά(π.χ Gamer,The dice,Black Haze)τα ντρόπαρα σχεδόν αμέσως.

Δεν με ενδιαφέρει το είδος,ότι θεωρείτε καλή σειρά

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#1085 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2015 - 16:37

Πολύ λίγα υπάρχουν μεταφρασμένα κιόλας. Αν δεν σε ενοχλεί που έχουν λίγα chapters δες λίγο τα:
Zhan Long
Legendary Moonlight Sculptor
Fury

Full Metal Wing

Red Strorm

Magician (έχει αρκετά chapters)

Black Behemoth

#1086 VasilissaBlues

VasilissaBlues

Mangaka!!!

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2015 - 17:34

Umm καλα manga είναι τα εξης

περα από τα προφανες Kuroshitsuji Fairy Tail Noragami(love) Ao no exorcist Nisekoi  Code: breaker (I love this one)

twelve nights sokugeki no soma (αυτό θα γινει και anime!!!!) Dengeki Daisy, the gamer αλλα είναι στα αγγλικα... το 12 nights και το the gamer είναι ολο με χρωμα!!!

#1087 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2015 - 14:23

Πολύ λίγα υπάρχουν μεταφρασμένα κιόλας. Αν δεν σε ενοχλεί που έχουν λίγα chapters δες λίγο τα:
Zhan Long
Legendary Moonlight Sculptor
Fury

Full Metal Wing

Red Strorm

Magician (έχει αρκετά chapters)

Black Behemoth

Οκ,ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#1088 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2015 - 18:15

Βαριέμαι να κάνω καινούριο thread και άσε που δεν ξέρω και αν πρέπει κιόλας. Αυτό που θέλω είναι, αλλά δεν είναι ακριβώς, recommendation... 

Anyway, σκέφτομαι να διαβάσω το 3-gatsu no Lion. Υπάρχει μήπως κανείς που το έχει διαβάσει και θέλει να μου πει 1-2 λογάκια για να με πείσει ή να με αποτρέψει από το να το διαβάσω στις επόμενες μέρες αντί να το έχω στην τεράστια λίστα μου με plan to read?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 10 Απρίλιος 2015 - 18:15

#1089 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2015 - 18:35

http://www.anime.gr/forum/topic/8664-sangatsu-no-lion-march-comes-in-like-a-lion/?fromsearch=1

#1090 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2015 - 20:03

Δεν εννούσα αυτό όταν έλεγα να κάνω καινούριο thread αλλά τέλος πάντων.

Προφανώς και είχα υπ΄ όψην μου το thread αυτό:

Αλλά. Δεν θέλω να διαβάσω μια ξερή "παρουσίαση"  γραμμενη 3 χρονια πριν, συνοδευόμενη από εξισού απαρχεομένα post. Θα ήθελα κάποιος με τωρινά δεδομένα να εκφέρει την άποψή του για την συγκεκριμένη σειρά. Σε τρία χρόνια μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί η σειρά για την οποία έγραψες τέτοια ωραία λόγια 3 χρόνια πριν τώρα στα μάτια σου να είναι μια βλακεία και μισή. Ίσως τότε δεν είχες διαβάσει αρκετές σειρές και αυτό ήταν οτι καλύτερο είχες δει, ή μπορεί στα τελευταία chapters η σειρά να έχει γίνει βλακεία

Ο λόγος που είπα οτι δεν ξέρω εαν πρέπει να κάνω καινούριο thread είναι γιατί αυτό που θέλω δεν είναι τοσο "manga recommendation". Είναι περισσότερο "Convince me to read or NOT to read X series".

Είναι πιστευώ διαφορετικό ίδους thread που μπορεί ο καθένας να μειραστεί τις ιδεές του ως προς το "γιατι να διαβάσεις μια σειρά" και να κάνει διάλογο, οσο μπορεί πάντα, με όλους όσους είναι της άποψης "γιατι να μην διαβάσεις αυτήν την σειρά και να διαβάσεις κατι παρόμοιο αλλα καλύτερο"

#1091 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2015 - 01:52

Ισχύει ότι πολλές φορές όσο περνάει ο καιρός τα γούστα μας αλλάζουν. Επειδή βλέπουμε και διαβάζουμε καινούρια πράγματα, επειδή ανοίγουν οι ορίζοντες μας και επειδή αλλάζουμε ως άνθρωποι. Στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Aν έχεις διαβάσει Honey and Clover ή αν έχεις δει το anime και έχεις δει το Shigatsu τουλάχιστον στα πρώτα 10-20 κεφάλαια ξέρεις τα μονοπάτια στα οποία κινείται η συγγραφέας και το τι πρέπει να περιμένεις. Δεν έχω φτάσει up to date, έχω καιρό να το πιάσω επειδή ακριβώς περιμένω και εγώ κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί. Μπορώ να σου πω το εξής σε καθαρά υποκειμενικό /αποσπασματικό επίπεδο. Με κέρδισε πολύ περισσότερο από το Chihayafuru και έχει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Θεωρώ παρόλαυτά κρίμα να μείνεις κάπου που να περιμένεις το scanlation και να ξεχαστείς. 

Πληροφοριακά σε ανάλογες περιπτώσεις απλά κανεις bump  το ήδη υπάρχον thread ρωτώντας για updated γνώμες. ¨Οτι και αν αποφασίσεις να κάνεις πάντως είτε το διαβάσεις τώρα είτε το φυλάξεις για αργότερα καλή διασκέδαση. 

#1092 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2015 - 14:43

Cool, thanks. Θα το διαβάσω.

#1093 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2015 - 23:58

Καλησπερα παιδια, να ρωτησω το Mikagura School Suite ξερει κανεις που μπορω να το βρω; Υποτιθεται πως εχουν βγει 5-6 τομοι και τοχω βρει μoνο ως το 2 chapter. :unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1094 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2015 - 15:13

Καλησπερα παιδες!

Ψαχνω για καποιο καλο αλλα μικρο manga (60 chapter max)!

Δεν με νοιαζει το genre!

#1095 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2015 - 20:37

Kabu no Isaki (νεράκι φεύγει), από το δημιουργό του Yokohama Kaidashi Kikou το οποίο αν και 140 κεφάλαια, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο σύντομο μιας και έχει πιο πολύ εικόνα. Σα να διαβάζεις 60ρι δηλαδή.

Aria 60 κεφάλαια ακριβώς. Υπάρχει και το  σύντομο pre-quel Aqua 

Ping Pong Σε αυτό βασίστηκε το ανιμε. 55 κεφάλαια

Mushishi    50 κεφάλαια

ΠΛΑΝΗΤΕΣ 26 κεφάλαια

Alien 9 + Alien 9 Emulators 37 κεφάλαια. Και αν σου άρεσε, πάνε στο

Milk Closet 20 κεφάλαια

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations