Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#76 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 16:58

Σε όποιον άρεσε το Alive! ας διαβάσει και το Blue Heaven. Και εννοείται πως το 20th Century Boys είναι ο βασιλιάς του σασπένς. Τουλάχιστον τα πρώτα 16 Vols δε γίνεται να μην τα λατρέψεις
Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:58

ξαχνω ενα καλο shounen manga να διαβασω οταν τελειωσω το Rurouni Kenshin
Λεω να αρχισω το Fairy Tail, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο
Εχετε κατι αλλο να μου προτεινεται?

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#78 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 21:07

Fairy Tail με τα 1000

και Soul Eater με τα 3000

....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#79 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 21:21

Τα Manga του Ouran και του Hitman Reborn αξιζουν?

#80 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 21:29

Τα Manga του Ouran και του Hitman Reborn αξιζουν?

το reborn τα σπαει...τωρα ειδικα ειναι στα τοπ των shounen jump...

στην αρχη ειναι πολυ αστειο(σχεδον βαρετο) αλλα μετα γινεται τρομερο.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#81 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 18:03

Fairy Tail με τα 1000

και Soul Eater με τα 3000

....

Fairy tail τα διαβασα ολα που εχουν βγει, και στο soul eater ειμαι στο 31
Φανταστικα και τα δυο

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#82 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 18:42

Λοιπον μια και βλεπω οτι ο τομεας του comedy ειναι λιγο αδυναμος σε αυτο το thread ας συμβαλω λιγο...

Προταση No 1:
Επισυναπτόμενο Αρχείο  phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg   27,6Κ   11 Αριθμός downloads

Παρτε μια ομαδα εξωγηινων βατραχιων που θελουν να κατακτησουν την Γη, εναν μελετητη του παραφυσικου, μια ζαμπλουτη δεσποινιδα με διχασμενη προσωπικοτητα και εναν ανωμολογητο ερωτα, μια νιντζα, μια εκδοτρια μανγκα, μια κοπελα με πλουσια αθλητικα προσοντα που αγαπαει την ποιηση και ψαχνει την πραγματικη αγαπη, εναν ραδιοφωνικο παραγωγο και τον "Αρχοντα του Τρομου" που θα καταστρεψει την Γη συμφωνα με την προφητια του Νοστροδαμου...και εχετε μια πολυ μικρη αρχικη ιδεα για το τι γινετε σε αυτο το μανγκα και το τι γελιο πεφτει!
Συνισταται ανεπιφυλακτα!

:try:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#83 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 00:30

Και λοιπόν, μετά απο μια πρόσφατη περιπέτεια του pc μου, και μια εξίσου πρόσφατη βόλτα στα mango-μαγαζα της πόλης μας (αθήνας), κατέβασα και πάλι τα τελευταία chapter των αγαπημένων μου σειρών, αγόρασα τα volumes των σειρών που σταμάτησα να διαβάζω μέσω internet και αναλώθηκα στο γέμισμα του καινούριου μου εξωτερικού σκληρού δίσκου. Και εκεί που κοίταζα την βιβλιοθήκη με τα manga μου, και άνοιξα το manga-viewer να δω ποια chapter έχασα ανακάλυψα κάτι. Όλες οι αγαπημένες μου σειρές manga είναι τουλάχιστον 5 χρονών πλέον... Με την εξαίρεση του Fairy Tail, ανακάλυψα πως πλέον, δεν βγαίνουν καλά shonen. Συνεχίζονται τα παλιά, άλλα καλά κι άλλα κακά. Κι εγώ που ήθελα κάτι καινούριο, διαφορετικό κι ενδιαφέρον, έμεινα σύξυλος...

Πείτε μου, αν θεωρείται πως έχω άδικο, πως, κι όμως, να αυτές οι 5 νέες shonen σειρές ειναι εκπληκτικές κι ενδιαφέρουσες. Αλλά έχω την αίσθηση πως πλέον οι mangaka βρήκαν τον δρόμο τους. Τον δίδαξε άλλωστε ο αφέντης Toriyama. Mια σειρά, άπειρες δυνατότητες. Ζητώ λοιπόν την βοήθεια σας. Χρειάζομαι ενα καλό, καινούριο, shonen. Κάτι ενδιαφέρον και εκπληκτικό, κάτι που να μην ουρλιάζει "αντιγραφή" απο χιλιόμετρα. Για να μην παρεξηγηθώ... Δεν έκατσα να το ψάξω τρομερά κι ούτε ζητάω κάτι τρομερά βαρυ και cool του τύπου Monster η δεν-ξερώ-γω-τι . Θέλω ένα κλασσικό, τυπικό (και συνάμα ωραίο) shonen. Κάτι με φαπίδια, ηλίθιους πρωταγωνιστές που ουρλιάζουν και αντλούν ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας, ελάχιστον romance κι ενδιαφέρουσα ιστορία...

#84 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 00:40

Για δοκίμασε το Soul Eater.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 00:48

Το δοκίμασα. Ωραίο πράγματι, αλλά όχι... εκπληκτικό. Όχι ξεχωριστό. Επίσης, όχι πρωτότυπο. Θέλω κάτι πιο... Οκ, δεν περιγράφεται με λόγια, αλλα ας πούμε πως το Soul Eater, δεν μου έκανε κλικ (αν και διαβάζεται ευχάσριστα) δεν είναι αυτό που θα έλεγα, πoρωτικό manga

#86 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 00:51

Δοκίμασε τότε το 666 Satan.Δε το έχω διαβάσει αλλά πρέπει να είναι καλό(αν και πρέπει να είναι ψιλοπαλιό)

Γενικά πάντως μη ψάχνεις κάποιο shounen που θα ξαναεφεύρει το τροχό γιατί δεν υπάρχει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 01:03

Δοκιμασε το HxH εχω δει μονο το ανιμε αλλα πραγματικα μου αρεσε παρα πολυ

Πολυ καλα λογια εχω ακουσει και για το YuYu Hakusho

Edit:αλλα μαλλον θα τα εχεις διαβασει ηδη :P

#88 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 01:29

Δική μου πρόταση είναι εφόσον σου αρέσει το Fairy Tail να ξεζουμίσεις τον δημιουργό του.

O Mashima Hiro είναι σχετικά νέος αλλά πιασάρικος.

Εκτός από το το FT ξεκίνησε και άλλη μια σειρά (μηνιαία) φέτος.

Give it a try.

Βασικά είναι και θέμα γούστου.

Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και το Kekkaishi.
Σαν ιδέα είναι πολύ καλή, αλλά στην πράξη χωλαίνει λίγο (κυρίως λόγο της "επεισοδιακής" μορφής του στην αρχή).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 08:38

Εγώ σας συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό:

Posted Image

Τέσσερα bishonen αναλαμβάνουν την αποστολή να μετατρέψουν την μικρή τρομακτική λάτρη των ταινιών τρόμου Sunako σε αληθινή κυρία, ώστε να κερδίσουν δωρεάν νοίκι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Έλα όμως που η μικρή δεν έχει καμιά διάθεση να αφήσει τους σκελετούς τις και το σκοτάδι του δωματίου της και να αφήσει αυτά τα "πλάσματα του φωτός" να τη μεταμορφώσουν.

Η σειρά έχει φοβερό γέλιο. Σε κάποια σημεία είναι σχεδόν σαν παρωδία των romance σειρών. :hahaha:

15fkk04.jpg

#90 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 09:54

HxH, Wallflower, YuYu Hakusho, Monster Hunter Orange(το καινούριο του Mashima), 666 Satan, Blazer Sticker (νομίζω έτσι λέγεται, είναι το καινούριο του τύπου που έκανε το 666). Είναι όλα στη συλλογή μου Τ_Τ (είτε στο pc ή στην κανονική). Τι να πώ είμαι καμμένος με τα shonen... Το Kekkaishi δεν το έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια οπότε, εμπιστευόμενος τα λόγια σου, ξεκίναω. Τώρα όμως, αν θέλετε σκεφτείτε λίγο το εξής. Που πήγαν όντως τα καλά shonen? Γιατί δεν βγαίνουν πια με το τσουβάλι όπως κάποτε? Τι πάθαν όλοι οι δημιουργοί επιτέλους? Προσωπικά, υποστηρίζω πως κάποια στιγμή στο μέλλον, ένας ισχυρός δικτάτορας ενός διαφορετικού πλανήτη, έχοντας μαζέψει αρκέτα shonen, αποφάσισε πως κανείς άλλος mangaka στον κόσμο δεν πρέπει να βγάλει καινούριο shonen manga γιατί οι τιμές τις Viz και τις Tokyopop ήταν εξωφρενικές (για το δικό του νόμισμα τουλάχιστον, ξέρετε, μεταφορικά σε άλλους πλανήτες, κτλ) κι έτσι γύρισε στο παρελθον με τη χρονομηχανή του και απείλησε όλους τους shonen mangaka να μην ξαναβγάλουν shonen. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες... Σκεφτείτε το! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΦΤΩΧΟ OTAKU ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations