Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 16 June 2008 - 20:58
Λεω να αρχισω το Fairy Tail, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο
Εχετε κατι αλλο να μου προτεινεται?
Posted 16 June 2008 - 21:07
και Soul Eater με τα 3000
....
Posted 16 June 2008 - 21:21
Posted 16 June 2008 - 21:29
Τα Manga του Ouran και του Hitman Reborn αξιζουν?
το reborn τα σπαει...τωρα ειδικα ειναι στα τοπ των shounen jump...
στην αρχη ειναι πολυ αστειο(σχεδον βαρετο) αλλα μετα γινεται τρομερο.
Posted 02 July 2008 - 18:03
Fairy Tail με τα 1000
και Soul Eater με τα 3000
....
Fairy tail τα διαβασα ολα που εχουν βγει, και στο soul eater ειμαι στο 31
Φανταστικα και τα δυο
Posted 02 July 2008 - 18:42
Προταση No 1:

Παρτε μια ομαδα εξωγηινων βατραχιων που θελουν να κατακτησουν την Γη, εναν μελετητη του παραφυσικου, μια ζαμπλουτη δεσποινιδα με διχασμενη προσωπικοτητα και εναν ανωμολογητο ερωτα, μια νιντζα, μια εκδοτρια μανγκα, μια κοπελα με πλουσια αθλητικα προσοντα που αγαπαει την ποιηση και ψαχνει την πραγματικη αγαπη, εναν ραδιοφωνικο παραγωγο και τον "Αρχοντα του Τρομου" που θα καταστρεψει την Γη συμφωνα με την προφητια του Νοστροδαμου...και εχετε μια πολυ μικρη αρχικη ιδεα για το τι γινετε σε αυτο το μανγκα και το τι γελιο πεφτει!
Συνισταται ανεπιφυλακτα!

Courtesy of Kenny!
Posted 21 July 2008 - 00:30
Πείτε μου, αν θεωρείται πως έχω άδικο, πως, κι όμως, να αυτές οι 5 νέες shonen σειρές ειναι εκπληκτικές κι ενδιαφέρουσες. Αλλά έχω την αίσθηση πως πλέον οι mangaka βρήκαν τον δρόμο τους. Τον δίδαξε άλλωστε ο αφέντης Toriyama. Mια σειρά, άπειρες δυνατότητες. Ζητώ λοιπόν την βοήθεια σας. Χρειάζομαι ενα καλό, καινούριο, shonen. Κάτι ενδιαφέρον και εκπληκτικό, κάτι που να μην ουρλιάζει "αντιγραφή" απο χιλιόμετρα. Για να μην παρεξηγηθώ... Δεν έκατσα να το ψάξω τρομερά κι ούτε ζητάω κάτι τρομερά βαρυ και cool του τύπου Monster η δεν-ξερώ-γω-τι . Θέλω ένα κλασσικό, τυπικό (και συνάμα ωραίο) shonen. Κάτι με φαπίδια, ηλίθιους πρωταγωνιστές που ουρλιάζουν και αντλούν ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας, ελάχιστον romance κι ενδιαφέρουσα ιστορία...
Posted 21 July 2008 - 00:40
Posted 21 July 2008 - 00:48
Posted 21 July 2008 - 00:51
Γενικά πάντως μη ψάχνεις κάποιο shounen που θα ξαναεφεύρει το τροχό γιατί δεν υπάρχει.
Posted 21 July 2008 - 01:03
Πολυ καλα λογια εχω ακουσει και για το YuYu Hakusho
Edit:αλλα μαλλον θα τα εχεις διαβασει ηδη

Posted 21 July 2008 - 01:29
O Mashima Hiro είναι σχετικά νέος αλλά πιασάρικος.
Εκτός από το το FT ξεκίνησε και άλλη μια σειρά (μηνιαία) φέτος.
Give it a try.
Βασικά είναι και θέμα γούστου.
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και το Kekkaishi.
Σαν ιδέα είναι πολύ καλή, αλλά στην πράξη χωλαίνει λίγο (κυρίως λόγο της "επεισοδιακής" μορφής του στην αρχή).
Posted 21 July 2008 - 08:38

Τέσσερα bishonen αναλαμβάνουν την αποστολή να μετατρέψουν την μικρή τρομακτική λάτρη των ταινιών τρόμου Sunako σε αληθινή κυρία, ώστε να κερδίσουν δωρεάν νοίκι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Έλα όμως που η μικρή δεν έχει καμιά διάθεση να αφήσει τους σκελετούς τις και το σκοτάδι του δωματίου της και να αφήσει αυτά τα "πλάσματα του φωτός" να τη μεταμορφώσουν.
Η σειρά έχει φοβερό γέλιο. Σε κάποια σημεία είναι σχεδόν σαν παρωδία των romance σειρών.

Posted 21 July 2008 - 09:54
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|