Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#601 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 12 August 2011 - 22:52

Κομπλέ, βρήκαμε και από yaoi =w=. Noμίζω πως για το επόμενο δεκαήμερο θα έχω υπερ αρκετό υλικό ^_^ Thanks again

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#602 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 14 August 2011 - 21:51

Μετα τα bokura ga ita,hetakoi,ane doki,school days,onani master kurosawa και ichigo 100% εχεις κανεις να προτεινει κανενα σε αυτη την κατηγορια?Δηλαδη κανα romance/slice of life τιποτα τετοιο pls :)
Φυσικα και kaichou wa maid sama και kimi ni todoke anime και μανγκα φυγανε σε λιγες μερες..

ξεχασα και το θρυλικο good ending!!!

Edited by Yano, 14 August 2011 - 22:07.

#603 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 15 August 2011 - 00:34

Kimi no Iru Machi ( οπωσδήποτε ! φοβερό σχέδιο , super plot twists , τρελό rage και έχει σχεδόν τελειώσει) , Unbalance x Unbalance ( student - teacher φάση με πολύ ωραίο σχέδιο και ρεαλιστικότητα στην πλοκή ) , Suzuka ( sports romance , σχετικά slow-paced , από τον mangaka του kimi no iru machi , Seo Kouji ) , Kyou Koi wo Hajimemasu , Kaichou wa maid-sama .

PS . bokura ga ita να το διαβάσω ή παραείναι δραματικό ( δεν πολυαντέχω τα tragedies , μου φέρνουν κατάθλιψη ) ?

Edited by jiohnis, 15 August 2011 - 02:08.

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#604 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 15 August 2011 - 10:15

Αστο καλυτερα για πιο μετα,εκει κατα το φθινοπωρο.Παντως εχει πολυ ωραια πλοκη το manga,δηλαδη αν καταφερεις να δεις μεχρι το chapter 32 που τελειωνει το anime θα σου αρεσει σιγουρα μετα.Ασε που ακομα δεν εχει τελειωσει και ειναι σε κομβικο σημειο!!

#605 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 15 August 2011 - 15:52

Παιδιά μπορείτε, να μου προτείνετε κάποιο manga, που να είναι γενικά σκοτεινό, brutal, ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων;

#606 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 August 2011 - 17:28

Τι έχεις διαβάσει ?
Berserk + Gantz σκοτεινά και μπρούταλ.
Posted Image

#607 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 August 2011 - 17:50

Παιδιά μπορείτε, να μου προτείνετε κάποιο manga, που να είναι γενικά σκοτεινό, brutal, ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων;

MPD Psycho
Island
Battle Royale
Blue Heaven
Uzumaki
Fourteen
Gyo
Zetman
Ichi The Killer (μένει στην ψυχη σου)
Jisatsutou
Ikigami
Mail
Skyhigh Series
Priest
Hellsing
I am a Hero
Hohzuki Island
Shigurui
Doroheboro
Brad Harley no Basha

#608 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 15 August 2011 - 18:00

@D.Dragon: Τα διαβάζω και τα δύο αυτά. Εννοώ κάτι σαν το Deadman Wonderland, τέτοιου στυλ.

@iristella: Τα Battle Royale και Blue Heaven τα έχω διαβάσει. Τα άλλα όμως θα τα ρίξω μια ματιά.
Ευχαριστώ πολύ!

#609 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 15 August 2011 - 22:32

Mirai Nikki
Elfen Lied

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#610 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 August 2011 - 23:17

The Truth μιας και τα θυμήθηκα

Snikt, Biomega και Blame όπως και γενικότερα όλα τα έργα του Tsutomu Nihei θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Πέρα από εκεί hell Baby, Hellstar Remina και Panorama of Hell είναι επίσης επιλογές κοντά σε αυτό που ζητάς.

Try Drifting Classroom too. :D

#611 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 15 August 2011 - 23:38

Ουάου, δεν πίστευα ότι υπάρχουν τόσα πολλά! Δηλαδή έχω πολύ διάβασμα, huh; Όσο για Elfen Lied έχω δει το anime το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να διαβάσω και το manga. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ!

#612 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 August 2011 - 23:58

Devilman

qzMHWHd.png

#613 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 17 August 2011 - 00:34

To Black Lagoon το ξερετε;;; ειναι καλο;;; Το πετυχα τυχαια και ειπα να το αρχισω....

#614 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 19 August 2011 - 01:42

Μετα τα bokura ga ita,hetakoi,ane doki,school days,onani master kurosawa και ichigo 100% εχεις κανεις να προτεινει κανενα σε αυτη την κατηγορια?Δηλαδη κανα romance/slice of life τιποτα τετοιο pls :)
Φυσικα και kaichou wa maid sama και kimi ni todoke anime και μανγκα φυγανε σε λιγες μερες..

ξεχασα και το θρυλικο good ending!!!

(αν και σου απαντησαν)

honey and clover + kare kano.

#615 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 posts

Posted 22 August 2011 - 20:29

εχω διαβασει GTO, Gokusen, Angel Densetsu και Kyou kara Ore wa.

ψαχνω μανγκα που να εχει 'σχολικο' φοντο, ξυλο :if: και χαρακτηρες μοναδικους και ιστορια ενδιαφερουσα σαν αυτη του GTO. Τι προτεινετε :kill4u:?

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations