Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#541 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 21:37

+1 στα Skip Beat!(ofc), Kare Kano κι εγώ φυσικά θα συμπληρώσω με Tokyo Crazy Paradise. Απλά υπέροχο romance + άπειρο γέλιο. Αν δεν έχεις θέμα με το σχέδιο και ξεπεράσεις τα 1-2 πρώτα volumes, πιστεύω θα το λατρέψεις! Α και το Basara(όχι το Sengoku) είναι πάρα πολύ καλό.

2s9p2fs.jpg

#542 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 16:18

Magico (IWAMOTO Naoki) φυσικα απο τα καλυτερα Shounen Romance που εχω διαβασει...
Blood Lad μια πρωτοτυπη ιστορια με βαμπιρ απλα τελειο
Wrestle the Under Ground αν και το mangafox την αφαιρεση απο την συλλογη του παραμεινει παντα ενα πο τα καλυτερα Smut που εχω διαβασει
W-Juliet επισεις καλο Romance αν και το mangafox την αφαιρεσε και αυτη απο την συλλογη του
Noblesse αν και ειναι manhwa οχι manga
Blood Soul μου αρεσε πολυ αλλα για καποιο λογο από τον οκτώβριο του 2010 δεν εχουν μεταφραστει περισσοτερο chapters εμειναν στα 2
Momoiro Heaven! από τα καλύτερα Shoujo, Smut που έχω διαβάσει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#543 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 16:22

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Ξεκινάω να τα διαβάζω και θα επανέλθω σύντομα με εντυπώσεις. Αν έχετε και άλλα κατα νου don't hesitate to share.

#544 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 16:09

Τίποτα σε στυλ Aphorism , Iris Zero , Cage of Eden ? Κατά προτίμηση κάτι που να έχει αρκετά chapters .

#545 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 16:19

Higanjima, Suicide Island, Battle Royale, di[e]nce, After School Nightmare, Deadman Wonderland, Bloody Maiden

Different genres, quite the similar theme though :3

#546 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 17:15

Higanjima, Suicide Island, Battle Royale, di[e]nce, After School Nightmare, Deadman Wonderland, Bloody Maiden

Different genres, quite the similar theme though :3

Arigatoo Iri-chan , τσέκαρα info σε όλα και αρχίζω από Deadman . Μόνο το after school με μπέρδεψε λίγο (gender bender , romance , shoujo ? )

#547 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 17:37

To After School Nightmare έχει και αυτό άτομα μέσα σε ένα σχολείο τα οποία περνάνε δοκιμασίες που έχουν μεγάλη σημασία για τις υπόλοιπες ζωές τους. Απλά είναι περισσότερο ψυχολογικό και δείχνει περισσότερη έμφαση στην αναδίπλωση των χαρακτήρων και το romance από ότι στο gore. :)

#548 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 17:39

και έχει υπερβολικό gender bender

qzMHWHd.png

#549 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 17:52

θέλω ένα manga είτε σε style hellsing(με cool protagonist) είτε κανένα shoune στυλ fma,rave αλλιώς κάτι πιο αστυνομικό αλλά να είναι επιπέδου naoki και να μη κουράζει....και το κυριότερο και στα 3 να είναι completed

#550 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 18:04

vagabond/vinland saga για το πρώτο
yu yu hakusho για το δεύτερο

qzMHWHd.png

#551 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 19:03

χμμμ κατι σε junji matsumoto και ito ??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#552 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 19:08

Panorama of hell
Drifting classroom (αυτό από τη μέση και μετά θα σου θυμίσει Ito)
Devilman (best horror manga imo)

qzMHWHd.png

#553 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 02:56

Αμα θες κατι σε ito διαβασε οτι βρεις απο Kazuo Umezu. Αυτος αλλωστε ηταν ο μεντορας του ito, οποτε ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ψαχνεις

#554 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 08:39

ευχαριστώ παιδιά θα κοιτάξω αυτά που μου είπατε...αν και κάποια δε τα βρήκα σε online reading λέτε να τα βρω στους mangatraders?

#555 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 23:22

Διάβασα unbalance x unbalance και τρελάθηκα . Υπάρχει τίποτα άλλο κοντά σε αυτό ? Δηλαδή ωραίο story , romance , όμορφο σχέδιο , school life και φοβερούς χαρακτήρες ???

Didimakia ότι μου έχεις προτείνει μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί θησαυρός !!! Σε εμπιστεύομαι τυφλά !!!

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations