Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Japanese food and drinks!

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#391 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 02 June 2010 - 14:06

Θα ήθελα να φάω

Ramen :if:

Spoiler:

Sushi:if:

Spoiler:

Sake :drink:

Spoiler:

#392 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 June 2010 - 14:08

δεν μου ακούγετε ωραίο...:S

#393 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 02 June 2010 - 21:21

Posted Image
It looks so yummyyyyyyy!!!
Αυτό θέλω να φάω απόψε!:himitsu:
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#394 everythin

everythin

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 02 June 2010 - 23:09

Παιδιά, στο http://www.soya-japan.gr/ δεν λεει τιμές απάνω. Επιπλέον μια ςκαι σκεφτομαι να παω αυριο ξερετε τα ramen του και τα sake πόσο πάνε? Μη μου πει τίποτα ηρθανε απο Ιαπωνια και με γδυσει.

#395 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 03 June 2010 - 15:52

Posted Image
Αυτά τα mochi φαίνοντε νόστιμα!!*drool*
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#396 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 13 June 2010 - 13:46

Παιδιά, στο http://www.soya-japan.gr/ δεν λεει τιμές απάνω. Επιπλέον μια ςκαι σκεφτομαι να παω αυριο ξερετε τα ramen του και τα sake πόσο πάνε? Μη μου πει τίποτα ηρθανε απο Ιαπωνια και με γδυσει.

Πήγες τελικάααααααα?? Γτ σκεφτομαι και γω να δω για ramen και sake εκεί..
Οι τιμές πως είναι?:hot:

#397 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 21 June 2010 - 23:37

Lol εγώ λατρεύω το GyuDon, αλλά βγάζω το ginger και βάζω περισσότερη soya.. *drools*
Posted Image

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#398 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 10 July 2010 - 00:16

Έχει πάει κανείς από δω στο Matsuhisa της Αθήνας ? Είναι αλήθεια οτι το σουσι του δεν είναι άξιο της φήμης του ?

#399 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 10 July 2010 - 00:26

Έχει πάει κανείς από δω στο Matsuhisa της Αθήνας ? Είναι αλήθεια οτι το σουσι του δεν είναι άξιο της φήμης του ?

Το σουσι του οντως δεν ηταν κατι εξαιρετικο..

Σε αυτο το μαγαζι ομως θα πας για αλλα πιατα για τα οποια ειναι διασημο. Το signature dish του ειναι ο μαυρος μπακαλιαρος. Αμα πας εκει, να μην διανοηθεις να μην το παραγγειλεις. Γενικα δοκιμασε σπανιες ιαπωνικες γευσεις που δεν θα τις βρεις αλλου στην Αθηνα.

Ειναι ομως ακριβο... Και επειδη οι μεριδες (οπως και σε καθε γκουρμε εστιατοριο) ειναι μικρες, χτυπα και ενα σουβλακι μετα.
Posted Image

#400 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 10 July 2010 - 01:00

Ημουν σε δίλημμα αν θα παραγγείλω σούσι η απο τα αλλα πιάτα του...., πάντως το black cod σιγουρα θα το παραγγείλω, τοσα εχω ακούσει για αυτο το πιάτο...

Οσο για τις τιμές στο soya, που ρωτούσαν οι απο πάνω, μην φανταστείτε τίποτα τρελα... τα ραμεν πάνε απο 2,5-4,5 € και τα σακε απο 5-120 €, όλα αναλόγως την ποιότητα που παίρνεις...
Να προτείνω το nigori sake που πήρα απο κει σήμερα http://en.wikipedia.org/wiki/Nigori εχει ελαφρώς γλυκια γεύση, η τιμη του ήταν περίπου στα 15 €.

#401 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 10 July 2010 - 02:11

Πεινασα τωρα.Διαβασα μεχρι την 8 σελιδα και δεν αντεξα.Μαλλον με βλεπω να ψαχνω μαγαζια για Sake
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#402 Paprika!

Paprika!

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 11 July 2010 - 18:05

Μέχρι στιγμής, τα ιαπωνικά φαγητά που έχω δοκιμάσει είναι τα εξής: 1) Shushi (What else)??!! (Επιπλέον, μου αρέσει να φτιάχνω shushi και μόνη μου, παρόλο που είναι δύσκολο να βρεθούν όλα τα υλικά στην ελληνική αγορά :hot:), 2) Γλυκόξινο χοιρινό / μοσχάρι / κοτόπουλο με noodles ή ρύζι (ταιριάζουν και με τα δύο) 3) Σούπα Miso και 4) χοιρινό με teriyaki sauce και περιττό να πω ότι είναι όλα υπέροχα και νοστιμότατα! Προς το παρόν, θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω tempura, sukiyaki και okonomiyaki! :lovulovu: Σχετικά με τα ποτά, δε θα μπορούσα να μη δοκιμάσω το sake! :drink: (Και μάλιστα, μου έκανε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι το βρήκα σε κινέζικο εστιατόριο :o)!! Τα καλά νέα είναι ότι στη βιβλιοθήκη μου υπάρχει ένα βιβλίο-οδηγός με όλες τις ιαπωνικές συνταγές (ακόμη και τις πιο σπάνιες) και είμαι αποφασισμένη να μάθω να μαγειρεύω τις περισσότερες από αυτές :hero:! Ελπίζω μόνο να μην προκαλέσω ανεπιθύμητα επεισόδια σε όσους δοκιμάσουν: :puke: :burningbe3: :OMG3: Χε..Χε!! :ureshii:

Α! Ξέχασα να ρωτήσω: Από που μπορούμε να προμηθευτούμε pocky;;!! Κυκλοφορούν πουθενά εντός Ελλάδος;;;!! :D :D

Edited by Nighteyes, 12 July 2010 - 18:49.
merge

#403 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 11 July 2010 - 18:35

ποπό κάτι παράξενα φαγητά, έχω ακούσει ακόμα ότι βάζουν μέσα και έντομα :cry5:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#404 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 11 July 2010 - 19:26

Ναι μονο στα καλά εστιατόρια είναι κάτι σαν τα δικά μας καλά σουβλατζίδικα..

#405 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 12 July 2010 - 23:03

2) Γλυκόξινο χοιρινό / μοσχάρι / κοτόπουλο με noodles ή ρύζι (ταιριάζουν και με τα δύο)

Αυτό είναι κινέζικο φαγητό.

Α! Ξέχασα να ρωτήσω: Από που μπορούμε να προμηθευτούμε pocky;;!! Κυκλοφορούν πουθενά εντός Ελλάδος;;;!! :D :D

Κοντά στο Σύνταγμα... http://www.soya-japan.gr/foodssnacks.html