Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1411 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 March 2008 - 15:06

when will we conquer the world?)

Soon, soon... :hehehe:

Αχεμ, καλως ηρθατε ολα τα καινουρια μελη, καλα ποστ! :wooi2:
Posted Image

#1412 Stalker

Stalker

Also known as Businessman

• Members
  • 11 posts

Posted 12 March 2008 - 21:56

Οσο για τις ωρολογίες δν τα παω καλά οποτε πειτε μου σας παρακαλώ τι είναι το -san!

#1413 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 13 March 2008 - 00:28

Οσο για τις ορολογίες δεν τα παω καλά οποτε πειτε μου σας παρακαλώ τι είναι το -san!

-san είναι ένα είδος κατάληξης που την κολλάνε στο τέλος των ονομάτων οι Ιάπωνες για να δείξουν σεβασμό στον συνομιλητή τους. Μοιάζει λίγο με το δικό μας "κύριος" και "κυρία" αλλά χρησιμοποιείται ευρύτερα...Γενικά ανάλογα με το σε ποιόν απευθύνονται κολλάνε στο ονομα και την αντίστοιχη κατάληξη, εκτός αν έχουν μεγάλη οικειότητα με κάποιον οπότε τον φωνάζουν απλά με το όνομά του...:gotit:

#1414 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 13 March 2008 - 01:17

Γειά σε όλους. Μόλις πριν 2 μέρες έγινα μελος στο site. Πρώτη φορά δημοσιεύω μήνυμα. Λέγετέ με M.T.G. . Είμαι από Αθήνα. Λατρεύω τα anime. Γι'αυτό άλλωστε και γράφτηκα στο anime.gr. Αν και ακόμα δεν έχω πολλές γνώσεις γιατί παρόλο που ασχολούμαι καποια χρόνια με τα anime έχω δει πολύ λίγα. Ελπίζω με τη δική σας βοήθεια να μαθω περισσότερα πράγματα!!!
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#1415 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 March 2008 - 01:33

Βασικά ναι,το -san χρησιμοποιείται όσο χρησιμοποιούμε και εμείς το γενικό επίθετο...

"Δεν είδες το κόκκινο ρε μ@λ?!?"
"Που πας ρε μ@λ?!?"

Θέλω να δω κάποιον irl να πει "μ@λ-san"...Posted Image

Γειά σε όλους. Μόλις πριν 2 μέρες έγινα μελος στο site. Πρώτη φορά δημοσιεύω μήνυμα. Λέγετέ με M.T.G. . Είμαι από Αθήνα. Λατρεύω τα anime. Γι'αυτό άλλωστε και γράφτηκα στο anime.gr. Αν και ακόμα δεν έχω πολλές γνώσεις γιατί παρόλο που ασχολούμαι καποια χρόνια με τα anime έχω δει πολύ λίγα. Ελπίζω με τη δική σας βοήθεια να μαθω περισσότερα πράγματα!!!

Welcome φίλε MTG!

Θα φας καλά εδώ....:hahaha:

#1416 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 13 March 2008 - 07:46

:hi:

σε ολους καλα posts και προσοχη ο chuck norris κυκλοφορει στο forum μας:terror2::fromabove:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1417 usopp-san!

usopp-san!

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 14 March 2008 - 15:00

geia sa paidia!eimai o andreas 16 apo thn patra.exw trelh porwsh ne ta anime,ta videogames k ton pana8hnaiko!

#1418 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 14 March 2008 - 16:24

geia sa paidia!eimai o andreas 16 apo thn patra.exw trelh porwsh ne ta anime,ta videogames k ton pana8hnaiko!

Καλός τον Ανδρέα! Αντέ καλό posting! Και ο greeklish γιατί θα τα βρείς σκούρα!:nosey:

Posted Image

#1419 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 15 March 2008 - 21:35

:clap:KALISPERA.KALOS SAS BRHKA KAI KALA NA PA8ETE.EIMAI O NIKOS 26 XRONON.EPAGELMA EXEI NA KANEI ME TON STRATO,AEROPORIA SYGKEKRIMENA.ASXOLOYME ME ANIME APO TO 1990,ME MANGA APO TO 1999,KAI 3 XRONIA ARGOTERA KATAFERA NA KOLHSO KAI TO KOYSOYRI OPOS LEEI H MHTERA MOY TOY FIGOYRA,KATI POY ORISMENES FORES ME AFHNEI AFRAGO.

#1420 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 March 2008 - 01:02

αρχικά μη γράφεις κεφαλαία και μη χρησιμοποιείς greeklish.

καλώς ήρθες στην παρέα μας φαντάρε.
καλό και ποιοτικό posting

αν χρειαστείς κάτι ρώτα κάποιον άλλον δεν είμαι το πιο ευγενικό άτομο που θα βρεις εδω μέσα.

#1421 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 04:33

Oo καλως το αλλο μελος των mugiwara(straw hats)!!!(σε περιμενουμε στο thread του One Piece:D)

#1422 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 16 March 2008 - 13:39

:clap:KALISPERA.KALOS SAS BRHKA KAI KALA NA PA8ETE.EIMAI O NIKOS 26 XRONON.EPAGELMA EXEI NA KANEI ME TON STRATO,AEROPORIA SYGKEKRIMENA.ASXOLOYME ME ANIME APO TO 1990,ME MANGA APO TO 1999,KAI 3 XRONIA ARGOTERA KATAFERA NA KOLHSO KAI TO KOYSOYRI OPOS LEEI H MHTERA MOY TOY FIGOYRA,KATI POY ORISMENES FORES ME AFHNEI AFRAGO.

αεροπορια και μονιμος? αυτες ειναι ξεκουραστες δουλειες...

ΕΠΟΠ η κατι καλυτερο?

Καλως ηρθες ατο site μας και καλες βολες!
Posted Image

#1423 grandLuffy

grandLuffy

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 16 March 2008 - 23:14

Καλησπέρα!!
Είμαι φοιτητής και είμαι απο την Πάτρα. Ειμαι μόνο μια μέρα μέλος στο anime.gr.
Ασχολούμαι με τα anime αρκετό καιρό μπορώ να πω αλλά δεν είμαι και ο παντογνώστης καθώς δεν έχω δει και πολλά..Ελπίζω να μάθω περισσότερα για τα anime και θέλω να πιστεύω πως θα μου προτείνετε anime για να δω..

#1424 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 March 2008 - 23:28

http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations.html
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/844-currently-watching-anime.html

αυτα τα 2 threads πιστευω οτι θα σε βαλουν στο σωστο δρομο:hahaha::hahaha:

καλωσηλθες φιλος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1425 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 March 2008 - 00:15

Καλησπέρα!!
Είμαι φοιτητής και είμαι απο την Πάτρα. Ειμαι μόνο μια μέρα μέλος στο anime.gr.
Ασχολούμαι με τα anime αρκετό καιρό μπορώ να πω αλλά δεν είμαι και ο παντογνώστης καθώς δεν έχω δει και πολλά..Ελπίζω να μάθω περισσότερα για τα anime και θέλω να πιστεύω πως θα μου προτείνετε anime για να δω..

Καλως Ορισες!

Οντας One Piece Fan σε περιμενουμε κ εσενα στο thread του one piece!
Για συμβουλες περι ανιμε κοιτα στα favorites του profil μου,πιστευω θα σε ικανοποιησουν καθως ειμαι κ εγω ειμαι σχετικα καινουριος στον χωρο τον ανιμε..για οποια απορια -->pm σε μενα

Χαιρετισμους!:byejg9::byejg9: