Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1441 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 March 2008 - 01:33

Geia se olous
Xairomai pou vrika kai ematha to forum sas!

καλώς ήρθες
και μη γράφεις greeklish διάβασε τους κανόνες του φόρουμ

γεια σε ολλους με λενε κωστα ειμαι 19 χρονον και σπουδαζω στην ρουμανια φαρμακοποιος...και πατριδα μου ειναι η μανη...

καλώς ήρθες και καλή δύναμη εκεί που είσαι.
περιμένω φώτο από τα Καρπάθια

#1442 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 31 March 2008 - 13:42

Hey there!! Newbie here!!!! Λοιπόν είμαι ο Γιάννης, 19 χρονών απο Ταύρο και για να είμαι εδώ πάει να πει ότι έχω και γω το μικρόβιο των anime!!! Βασικά πάει καιρός που γυροφέρνω το site και είπα επιτέλους να μπω κι εγώ. Αυτά λοιπόν. C U

Posted Image

#1443 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 April 2008 - 18:20

Hey there!! Newbie here!!!! Λοιπόν είμαι ο Γιάννης, 19 χρονών απο Ταύρο και για να είμαι εδώ πάει να πει ότι έχω και γω το μικρόβιο των anime!!! Βασικά πάει καιρός που γυροφέρνω το site και είπα επιτέλους να μπω κι εγώ. Αυτά λοιπόν. C U

Καλως ορισες στο forum, Kon_Okami! Have fun here!:wooi2:
Posted Image

#1444 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 06 April 2008 - 02:35

Γεια χαρα σε ολους εδω απο Korkofilaki!

Ειμαι 22 χρονων και απο Πειραια. Και φυσικα τρελη με τα anime και τα manga (γι' αυτο ειμαι κι εδω αλλωστε). Τα 3 best για μενα: Fullmetal Alchemist, Dragonball και Rurouni Kenshin.

#1445 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 06 April 2008 - 09:57

Welcome ppl:wooi2:

#1446 nano

nano

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 06 April 2008 - 17:00

γεια σε ολους !!!! μπηκα πριν λιγες μερες ψαχνοντας για το bleach ειχα βοηθεια απο τον adventurer για κατι και τον ευχαριστω. βλεπω εισαστε μια καλη παρεα και χαιρομαι που ειμαι και εγω σε αυτη!! μια ερωτηση εχω μονο προς το παρον.. διπλα απο καθεναν μας υπαρχει μια μπαρα και θα ηθελα να μαθω τι αντιπροσωπευει και πως γεμιζει!! :gotit::thatsit:

#1447 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 April 2008 - 17:14

πάνω μας;
εννοείς; είναι η μπάρα συμμετοχής γεμίζει εφόσον περάσει αρκετός καιρός και
ανάλογα με τα ποστ που κάνεις σε anime threads :)

#1448 darkdreamer

darkdreamer

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 07 April 2008 - 00:38

γεια!!!και γω εψαχνα για one piece εικονες και επεσα στο site σας και ειπα να γραφτω!!! μου φαινεται πολυ nice!ειμαι 16 και ειμαι απο πειραια!!!!και μ αρεσουν τα dragonball,naruto,one piece

#1449 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 08 April 2008 - 13:16

εμ.....γεια σας~~λοιπον,ειμαι καινουργια εδω,κ δεν ξερω πως να κανω ποστς...ναι,κ σορρυ,αλλα επισης,δεν μπορω ν γραφω στα ελληνικα,εχω συνιθισει τα greeklish!!:uhh:
λοιπον,με λενε νανσυ,ειμαι 17 χρονων κ μαθενω ιαπωνικα!!εχω κολημα με τν κουλτουρα τους!!κ ακουω jrock,jpop,βλεπω π κ π ανιμε,αλλα οχι καθε μερα,δεν εχω χρονο!!
ας μου πει καποιος πως ν κανω new threads :congrats:γιατι τ εχω χασει!!! :nosey:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#1450 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 08 April 2008 - 13:29

εμ.....γεια σας~~λοιπον,ειμαι καινουργια εδω,κ δεν ξερω πως να κανω ποστς...ναι,κ σορρυ,αλλα επισης,δεν μπορω ν γραφω στα ελληνικα,εχω συνιθισει τα greeklish!!:uhh:
λοιπον,με λενε νανσυ,ειμαι 17 χρονων κ μαθενω ιαπωνικα!!εχω κολημα με τν κουλτουρα τους!!κ ακουω jrock,jpop,βλεπω π κ π ανιμε,αλλα οχι καθε μερα,δεν εχω χρονο!!
ας μου πει καποιος πως ν κανω new threads :congrats:γιατι τ εχω χασει!!! :nosey:

καλος μας ειρθες καταρχην nancy_neko.
Ελπιζω να εχεις μια καλη πορεια και διαμονη στο Forum...
Τωρα threads δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να κανεις...
Απλα πηγενεις στο καταληλο Section που θες να δημιουργισεις το thread και πατας New Topic...Simple as that....πχ:Section--->Music / create New Topic--->Kαι απο εκει και μετα ειναι δικη σου δουλειτσα:wooi2:

Ηave A Nice Stay Here...

@Κοn Okami Καλος μας ηρθες και εσυ φιλε...
Και εγω ειμαι διπλα απο τον Ταυρο..Ειμαι απο Πετραλωνα αλλα παω σχολειο στο 2ο λυκειο Ταυρου...
Καλη Διαμονη
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1451 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 April 2008 - 13:38

καλως ηρθες Νανσυ κα ικαλη διασκεδαση !!!

οσο για τα threads,πριν κανεις καποιο καινουριο ψαξε πρωτα μηπως υπαρχει ηδη καποιο που να σε καλυπτει ή μηπως υπαρχει ηδη κατι για το συγκεκριμενο θεμα. επισης , ( αν κα ιδεν το πιστευω οτι ειμα ιεγω αυτος που το λεει ) καλο θα ηταν, να δεις λιγο τους κανονες του φορουμ...

anyway, have fun!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1452 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 April 2008 - 14:31

Καλώς ήρθατε όλοι οι καινούργιοι :hi:

Όπως επισήμαναν και οι υπόλοιποι, προτού ανοίξετε ένα νέο thread χρησιμοποιήστε το SEARCH μήπως υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα, και διαβάστε τους κανόνες

Καλά να περάσετε.

E5VV38U.jpg

#1453 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 08 April 2008 - 14:38

διαβάστε τους κανόνες

Ή την υπογραφή του Phantom Duck... :P

Welcome σε ολο το νεο αιμα!
Posted Image

#1454 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 09 April 2008 - 01:08

Καλως ηρθατε στο μικρο μας φορουμ darkdreamer και Nancy_Neko, και καλως ηρθες και επισημα Nano. Ελπιζω να περασετε καλα συζητωντας με την παρεα μας! Καντε μια βολτα στο φορουμ,βρειτε ενα θεμα που θελετε να συζητησετε και ξεκινηστε! :)
Posted Image

#1455 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 08:41

adventurer stop welcoming only the female members