Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1381 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 05 March 2008 - 17:04

Καλώς ήρθες και καλά post adelard!

#1382 musicmadness

musicmadness

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 05 March 2008 - 22:09

:hi: Γεια σε όλους!Είμαι η Πέρσα και παρακολουθώ από παιδάκι anime.. Πραγματικά δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν οργανωμένες ελληνικές κοινότητες αφιερωμένες στο anime.Μόλις μου ανοίχθηκε ένας καινούριος κόσμος!

#1383 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 05 March 2008 - 22:41

:hi: Γεια σε όλους!Είμαι η Πέρσα και παρακολουθώ από παιδάκι anime.. Πραγματικά δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν οργανωμένες ελληνικές κοινότητες αφιερωμένες στο anime.Μόλις μου ανοίχθηκε ένας καινούριος κόσμος!

Εμ τί, έτσι θα είμασταν εμείς, άκυροι? Οχι δα! Καλός ήρθες και καλό κάψιμο!!:drink:

Posted Image

#1384 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 05 March 2008 - 22:59

Γεια! Είμαι η Σίσσυ, 21 και από Αθήνα. Μόνο ένα μήνα στο χώρο των άνιμε και...εεε...δεν ξέρω τι να πρωτοδώ!! Brilliant.
:wooi2:

Καλως ηρθατε και οι δυο στο φορουμ, καλα να περασετε εδω μεσα και καλο κουραγιο για να μας αντεξετε:wooi2:

Μusicmadness, ετσι ηταν για ολους μας στην αρχη! Ριξε μια ματια τριγυρω και θα δεις οτι υπαρχουν πολλα ατομα που μοιραζονται αυτο το χομπι μαζι σου :)

Αdelard, ριξε μια ματια στο "Anime Recommendations" οπου μελη προτεινουν ο ενας στον αλλον σειρες να δει, αν θελεις ποσταρε κιολας για να σου προτεινουμε σειρες αναλογα με το γουστο σου ;)
Posted Image

#1385 backi

backi

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 07 March 2008 - 17:17

Γεια σας παιδια!!!Ειμαι η Κωνσταντινα απο Καβαλα κ ειμαι 17 κ κατι μηνες...Ε πειτε 18...Παω Γ'Λυκειου κ τρελαινομαι για J-POP.Ειναι κακο αυτο?Επειδη σε λιγο καιρο θα παω να σπουδασω(πολυ πιθανον στη θεσσαλονικη),λεψ μηπως ειμαι μεγαλη γι αυτην την μουσικη κ πρεπει να αλλαξω γουστα....Εσεις τι λετε???Δωστε μου τα φωτα σας!!!

#1386 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 March 2008 - 17:24

δεν υπαρχουν ορια και φραγμοι στην μουσικη ( οπως και σε ολα τα αλλα ). jpop σαρεσει? να ακους και μην αγχωνεσαι για κανενα και για τιποτα. προσωπικα δεν μου αρεσει, αλλα περιμενε να γνωρισεις τον Mr Ayu-mania...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1387 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 March 2008 - 22:02

πω πω πολλες κοπέλες.
Καλώς ήρθατε και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τους κανόνες του φόρουμ.

#1388 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 posts

Posted 08 March 2008 - 12:58

Γεια σε όλους.΄Ερχομαι απο ένα μακρινό μέρος που λέγεται Κέρκυρα είμαι ένας 16χρονος μάγος που του αρέσουν πού τα anime και μπορώ να πώ ότι με εξέπληξε η ύπαρξη αυτού του φόρουμ ... ομως τώρα πρέπει να πώ αντίο . It s anime time!!! Βαγγέλης
Posted Image

#1389 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 08 March 2008 - 13:05

καλως ηρθες βαγγελη καλα ποστ

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1390 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 March 2008 - 13:37

Γεια σας παιδια!!!Ειμαι η Κωνσταντινα απο Καβαλα κ ειμαι 17 κ κατι μηνες...Ε πειτε 18...Παω Γ'Λυκειου κ τρελαινομαι για J-POP.Ειναι κακο αυτο?Επειδη σε λιγο καιρο θα παω να σπουδασω(πολυ πιθανον στη θεσσαλονικη),λεψ μηπως ειμαι μεγαλη γι αυτην την μουσικη κ πρεπει να αλλαξω γουστα....Εσεις τι λετε???Δωστε μου τα φωτα σας!!!

Καλως ηρθες στη παρεα μας... :wooi2:

Για κανε μια βολτα απο εδω: Anime music - JMusic - .aNiMe//GR Forums

τρεις σελιδες γεματες θεματα για JPOP ΚΑΙ JROCK...
Posted Image

#1391 ngev04

ngev04

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 08 March 2008 - 14:41

Να χαιρετίσω και εγώ όλη την κοινότητα ως νεοεισερχόμενος στο site.
Λέγομαι Θοδωρής,μένω μαρούσι.
Και επειδή τα εισαγωγικά λόγια ειναι φτώχεια θα σας δω στα επόμενα forum για απορίες και ανταλλαγές απόψεων.

#1392 Dr4k0n

Dr4k0n

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 08 March 2008 - 18:57

Γεια, ειμαι 22 με λενε Θοδωρή και..... εκει που εψαχνα για anime, ειπα να κανω register, μιας και απο τις τοσες φορες που εχω επισκευτει το anime.gr τωρα το αποφασισα!!!!! Τελειωνω την Λογιστικη στις Σερρες ασχολουμαι με τα anime αλλα εχω και μια ιδιαιτερη αγαπη στα PC!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: κατανοηση και αντοχη για τυχον γκαφες (διοτι νεος στο anime.gr)

#1393 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 08 March 2008 - 21:11

επ και συ σερρες σπουδαζεις ΠΔΕ ειμαι γω στα ΣΤΕΦ καλως ηρθες στην παρεα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1394 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 March 2008 - 21:58

welcome!!!!

και μη ξεχνάτε
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html

#1395 backi

backi

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 08 March 2008 - 22:38

Ουαου thanks Mr Ayu-Mania!!!