Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1396 elcha chan

elcha chan

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 10 March 2008 - 15:08

ohayo
eimai melos tou anime.gr edw kai ligo kairo alla dn etixe na asxoli8w poli,meta omws apo tin xtesini vradia sto anime gathering eipa na 3ekinisw ^_^
xtes evgala kai polles fotos tis opoies euelpistw na kanw upload na tis moirastw mazi sas :)

#1397 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2008 - 15:46

γειά σου και καλως ήρθες και πάλι.
θα χαρούμε να μοιραστείς τις φωτογραφίες σου μαζί μας.
μόνο μία παράκληση

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

και διάβασε και τους κανώνες του φόρυμ Please
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html

#1398 xRosiex

xRosiex

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 11 March 2008 - 13:26

Konnichiwa!!!:ureshii:
Έχω κάνει register πολύ καιρό τώρα και 0 posts so είπα να πω ενα για!!
Είμαι 18 χρονών απο Αθήνα και ασχολούμαι με αnime/manga κάτι χρόνια τωρα. εκτός αν πιάνετε τα sailor moon/CCS κτλπ. απο όταν ημουν μικρή ^_^ .
ok πάω να explore το forum τωρα :joyful:

gomen για τυχόν ορθογραφικά λαθη, δεν ειμαι used to να γραφω και Ελληνικά στο computer ^^

#1399 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 11 March 2008 - 15:23

Εεεεεμμμμ...Γεια σας παιδιά...δεν έχω να πω τπτ ιδιαίτερο για μενα... εκτος απ το οτι βλέπω άνιμε με το τσουβάλι εδώ και πολλλλλλλλά χρονια...
Αποφάσισα να δω τι κανει η anime community στην Ελλάδα και διάλεξα το anime.gr γιατί μου φανηκε πιο συμπαθές ως forum απ' τα υπόλοιπα...:blingeye2:
Έπίσης πρώτη φορά ποστάρω σε forum οπότε αν κάνω καμια βλακεία yurushite kudasaaaai!!:nod2:

#1400 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 March 2008 - 15:27

Καλώς τους, καλώς τους... :wooi2:

himawarinosekai, ωραίο Arete Hime avatar! :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1401 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 11 March 2008 - 15:51

himawarinosekai, ωραίο Arete Hime avatar! :riiight:[/quote]

με εκπλήσσεις! Ξέρεις την Arete Hime και αν συμπεραίνω σωστά σου αρέσει και ο Makoto Shinkai!! :nod: χιχιχι:clap: καλώς σας βρήκα!!

#1402 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 March 2008 - 15:57

Elcha chan , himawarinosekai και xRosiex , καλως ηρθατε στη μικρη μας κοινωνια! Ελπιζουμε να ευχαριστηθειτε τον χρονο σας εδω:Blissfull:
Posted Image

#1403 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 11 March 2008 - 16:00

himawarinosekai, ωραίο Arete Hime avatar! :riiight:

με εκπλήσσεις! Ξέρεις την Arete Hime και αν συμπεραίνω σωστά σου αρέσει και ο Makoto Shinkai!! :nod: χιχιχι:clap: καλώς σας βρήκα!!

O Kenny τα ξερει ολα. πιστευουμε οτι προκειται για τον γιο του Μακη ή κατι απιστευτο μεν, πιθανο δε, για τον ιδιο τον Μακη!!!

welcome everyone!!! have fun

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1404 Stalker

Stalker

Also known as Businessman

• Members
  • 11 posts

Posted 11 March 2008 - 16:34

Γεια κ απο μένα! Είμαι πολυ μεγάλος φαν του καμπαμαρου κ του Final Fantasy VII!(?) Τώρα θα 'ρχίσω να βλέπω την σειρά Love Hina.
πιστεύω πως θα περάσω πολύ ωραία εδώ!
Τα λέμε στο φορουμ!

#1405 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 March 2008 - 21:05

Κοίτα, όταν βάζεις avatar από δουλειά του studio 4c, δεν είναι δυνατόν να μην δώσουμε συγχαρητούρια...μιλάμε για μεγάλες αγάπες...:wooi2:

Καλοσωρίσατε στην παρέα μας παίδες και παιδούλες, stay well and happy posting...:drink:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1406 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 11 March 2008 - 21:32

Κοίτα, όταν βάζεις avatar από δουλειά του studio 4c, δεν είναι δυνατόν να μην δώσουμε συγχαρητούρια...μιλάμε για μεγάλες αγάπες...:wooi2:

Καλοσωρίσατε στην παρέα μας παίδες και παιδούλες, stay well and happy posting...:drink:

:shock: Εγώ περίμενα ότι όλοι εδώ θα έβλεπαν μόνο Bleach και Deathnote (όπως προστάζει η εποχή άλλωστε) και ήδη δύο απο σας ξέρουν την ♥Arete♥ !! ureshii!!! Οπότε αν δω να ανοίγει thread για το Genji Monogatari να μην εκπλαγω! :rofl:

#1407 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 March 2008 - 21:44

γεια σας παιδια,jimi here η ελινιστην Δημητρης...βλεπω anime καμποσο καιρο αλλα τωρα ψαχνομαι περισσοτερο και θελω να ξεφευγω απο τα εμπορικα...γιαυτο ψαχνομαι πολυ και στ μανγκα!!!μεγαλη μ αγαπη η μουσικη και η κιθαρα μ(ασχετο αλλα ειπα να πω κατι και εγω):P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1408 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 12 March 2008 - 00:38

:shock: Εγώ περίμενα ότι όλοι εδώ θα έβλεπαν μόνο Bleach και Deathnote (όπως προστάζει η εποχή άλλωστε) και ήδη δύο απο σας ξέρουν την ♥Arete♥ !! ureshii!!! Οπότε αν δω να ανοίγει thread για το Genji Monogatari να μην εκπλαγω! :rofl:

Καλή ιδέα! Είναι άλλωστε το πρώτο μυθιστόρημα του κόσμου μας! Και τόσο όμορφη ιστορία!:bath:

#1409 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 12 March 2008 - 00:45

Καλή ιδέα! Είναι άλλωστε το πρώτο μυθιστόρημα του κόσμου μας! Και τόσο όμορφη ιστορία!:bath:

υπάρχει ήδη το άνιμε αλλά είναι δυσεύρετο...σκέφτομαι να το ανεβάσω σε κάποιον tracker, αν και η ποιότητα είναι vhs, αλλά έχω βγει εκτός θέματος thread...

#1410 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 March 2008 - 00:46

Welcome Stalker-san και Δημήτρη!

(Our community grows more and more,when will we conquer the world?:burningbe3:)