Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1366 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 01 March 2008 - 13:11

Τα ενδιαφεροντα μου ειναι να κοιμαμαι:gn2:, να βγαινω και καμια φορα να διαβαζω για την σχολη

εισαι σοβαρος??????
το διαβασμα για τη σχολη ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα σου:oo::oo::oo:
18 εισαι ακομη
καλος ηρθες btw

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1367 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 March 2008 - 14:44

Hello....Aggelos here...:P mou aresei poly i fotografia i music para poly kai ta anime kai alla...(variemai na grafw twra) kalws ir8a loipon!!! :D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1368 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 March 2008 - 14:53

Hello....Aggelos here...:P mou aresei poly i fotografia i music para poly kai ta anime kai alla...(variemai na grafw twra) kalws ir8a loipon!!! :D

Καλώς ήρθες αρχικά

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

κατα δεύτερον η υπογραφή σου είναι πολύ μεγάλη και εκτός ορίων.

διάβασε τους κανώνες του φόρουμ μας εδώ :
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html

κλείνοντας!!!! HAPPY POSTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1369 S3rafim

S3rafim

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 03 March 2008 - 15:14

Χερετω παιδια, κ εγω καινουργιος στην Ανιμε κοινωτητα :D
με λενε Νικο καταρχην κ ειμαι 17. Ειμαι λιωμενος με την παρεα μ στο θεμα του ανιμε...Δηλαδη μπορουμε να φτασουμε σε σημειο να μιλαμε μονο ιαπωνικα (η τελος παντον τι γλωσσα μηλανε στα ανιμε xP)....Αυτα παιδια δεν ξερω τι αλλο να πω..καλως ηρθα :D
Posted Image

#1370 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 03 March 2008 - 15:19

Καλώς ήρθες S3rafim και καλά post!

#1371 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 March 2008 - 15:20

Χερετω παιδια, κ εγω καινουργιος στην Ανιμε κοινωτητα :D
με λενε Νικο καταρχην κ ειμαι 17. Ειμαι λιωμενος με την παρεα μ στο θεμα του ανιμε...Δηλαδη μπορουμε να φτασουμε σε σημειο να μιλαμε μονο ιαπωνικα (η τελος παντον τι γλωσσα μηλανε στα ανιμε xP)....Αυτα παιδια δεν ξερω τι αλλο να πω..καλως ηρθα :D

Welcome to everybody new:wis:

S3rafim ,Εχεις ενα "+" απο μενα μιας κ στο ονομα σου υπαρχει η λεξη "seraphim" :hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1372 Saint

Saint

St.Anger Yakuza-senpai

• Members
  • 2 posts

Posted 03 March 2008 - 20:26

Γεια σας....σας εθχομαι καλο κουραγιο και να με υποστειτε για το υπολοιπο του βιου σας....και αφτο παει κυριος σε εσενα SetAbominae
χεχχεχεχεχεχεεε
με αλλα λογια καλος σας βρικα κακος με βρικατε...αντε στιλτε με πισω στιν κασα μου τωρα να στρωσω δερματακι

....let's cut the crap now///.....

καλως σας βρικα ολους ελπιζω ολοι καποια μερα να γινουμε αφτο που πραγματικα ονειρευομαστε ....(Σουπερμαν?)
στην περιπτωσι μου γραφιστας....με αλλα λογια 8α με μα8ετε με τον καιρο....δλδ κουραγιο....
That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die
:smokingg:

#1373 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 03 March 2008 - 20:50

και ελπιζω στα μελλοντικα σου post να μη χρειαστει διερμηνεας

χαιρετισματα στην ανιμε κοινωτητα κι απο εμενα, με λενε Κωστα, ειμαι 17 και μαθητης για μερικους μηνες ακομη
δεν βλεπω anime (εκτος λιγων σειρων) αλλα διαβαζω αρκετα manga (συντομα θα κλεισω τις 100 σειρες)

#1374 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 03 March 2008 - 21:03

γεια σας παιδια! καλα posts!

#1375 dust_cryner2000

dust_cryner2000

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 04 March 2008 - 15:16

Εγω ειμαι ο Σαββας 16 , απο Καβαλα . Παω δευτερα λυκειου και μπλα μπλα μπλα , εμμ Αν θα μπορουσε καποιος\α να μου πει περι του site γιατι , ειμαι καινουριος και δεν ξερω την τυφλα μου , ευχαριστω.

#1376 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 04 March 2008 - 15:29

Γεια σας παιδιά καλά posts!

Πριν κάνετε κανένα post
διάβασε τους κανόνες του φόρουμ μας εδώ :
ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM

#1377 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 March 2008 - 21:21

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας, καλά να πάθετε με εμάς που ήρθατε να μπλέξετε κτλ κτλ....:drink:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1378 holborn

holborn

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 05 March 2008 - 00:39

oh well γιατί όχι. Με λένε Μάριο και είμαι 29 χρονών από την όμορφη Θεσσαλονίκη.... Ασχολούμαι καιρό με τα anime αλλά παραδόξως δεν έχω δει τόσους πολλούς τίτλους (κατάρα)...

Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω στην δουλειά σχεδιάζοντας ιστοσελίδες and that's all folks. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι καλός στο να μιλάω για το εαυτό μου.
Posted Image

#1379 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 05 March 2008 - 16:32

Γεια σας παιδιά καλά posts!

Πριν κάνετε κανένα post
διάβασε τους κανόνες του φόρουμ μας εδώ :
ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM

#1380 adelard

adelard

I believe in nargles!

• Members
  • 8 posts

Posted 05 March 2008 - 16:43

Γεια! Είμαι η Σίσσυ, 21 και από Αθήνα. Μόνο ένα μήνα στο χώρο των άνιμε και...εεε...δεν ξέρω τι να πρωτοδώ!! Brilliant.
:wooi2:
"...give me three guesses. Is it professor mcgonagall? Is it lavender brown? No, it's draco and harry sitting in a tree, s-n-o-g-g-i-n-g..." :kawaii:

*The Whomping Willows*