Καλώς ξαναήρθες Kain!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 23:01
Καλώς ξαναήρθες Kain!

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 03:31
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 03:42
Επίσης ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε όλα τα νέα μέλη
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 16:44
Καλώs σαs βρήκα
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 16:52
ακου ενα χρονο και να μην το εχει παρει χαμπαρι....... εγω εχω λιγοτερο ffs
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 03:11
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 08:35
geia!eimai i laura kai eimai agglida alla eimai diglossi mias kai megalosa stin ellada pou agapo poli!mou aresoun ta anime kai ta manga kai vivlia pou exoun poli fantasia!
Welcome Aniet (Laura)! However, please either write in english or in greek. Greeklish is not allowed in this forum.
Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 21:47
Λοιπον ειμαι ο Γιαννης κ αν κ παρακολουθω το site κ τα forums σας εδω κ καιρο,τωρα ηρθα κ εγω....Να εξηγηθω πρωτα: εχω την ευχαριστηση αυτον που ολοι πιθανοτατα γνωριζετε ως Dante80, εγω συν τοις αλλοις να τον αποκαλω κ αδερφο μου (μαζι με διαφορα αλλα
Αυτα προς το παρον,χαιρομαι που ηρθα στη παρεα σας κ ελπιζω το γεγονος που προανεφερα για τον dante να μη μου δημιουργησει προβληματα κ εδω......
(Μου φτανουν αυτα που εχω σπιτι
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 21:51
καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 22:05
Είσαι στ' αλήθεια ο αδερφός του Dante?
Έχει ο Dante αδερφό;;;;!!!!
Τι ρεμάλι που είμαι, τόσο καιρό που γνωριζόμαστε και έχουμε δει μαζί τόσες προβολές, έχουμε πιει άπειρα ''μέτρα'' μπύρας και δεν τον είχα ρωτήσει αν έχει αδερφό και αν είναι και αυτός καμμένος otaku!!!
Και για να έχουμε καλό ερώτημα, πότε θα έρθεις σε καμία προβολή να σε γνωρίσουμε από κοντά mAs_81?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 22:06
Hello my dear and welcome to the gang. Are you a pure brit or half greek / half english? Feel free to write in both languages. As you live in the UK (where exactly btw?), you probably don't have greek fonts installed in your PC, but don't worry about that since most of us have a basic grasp of the english language.geia!eimai i laura kai eimai agglida alla eimai diglossi mias kai megalosa stin ellada pou agapo poli!mou aresoun ta anime kai ta manga kai vivlia pou exoun poli fantasia!
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 11:42
Μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω βιβλία, να ακούω μουσική (απ'όλα ανάλογα με την διάθεση), και να βλέπω θρίλερ εκτός του να βλέπω anime!!
Είμαι δύο τρεις μέρες γραμμένη στο forum και τώρα αξιόθηκα να γράψω εδώ...
Πάντως χαίρομαι που μπήκα στην ωραία παρέα σας!Ελπίζω και σεις!!
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 00:42
Χαρηκα!!!
PS: Τι φοβερα αυτα τα e-moticons:wooi2:
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 12:23
Χαιρετω κι εγω με την σειρα μου ολα τα παιδια του forum. Ειμαι απο Θεσσαλονικη, με λενε Διονυση και ειμαι 18 χρονων. Τα ενδιαφεροντα μου ειναι να κοιμαμαι
, να βγαινω και καμια φορα να διαβαζω για την σχολη
επισης (οπως ειναι φυσικο) ασχολουμε με τα anime και με τα manga.
Χαρηκα!!!
PS: Τι φοβερα αυτα τα e-moticons:wooi2:
άντε μια που ήρθες έλα και στο meeting σήμερα.