Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1351 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 23 February 2008 - 23:01

Ωραιότατη σηννενόηση!

Καλώς ξαναήρθες Kain!:wooi2:

Posted Image

#1352 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 February 2008 - 03:31

Γεια σε ολους!Καλως σας βρηκα. Μετα απο ενα προβληματακι π αντιμετωπισα (δικια μ βλακεια) και με την βοηθεια του Gaara που με εσωσε :blingeye2:καταφερα να ποσταρω και επιτελους να μπω και εγω σε αυτην εδω την παρεα. Ειμαι ο Μαριος,μαθητης πρωτης λυκειου στο Γαλατσι και φυσικα μια απο τις αγαπημενες μ ασχολιες ειναι τ ανιμε.Και παλι καλως σας βρηκα

#1353 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 February 2008 - 03:42

Γαλατσιώτης βλέπω, καλώς ήρθες :Blissfull:

Επίσης ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε όλα τα νέα μέλη :hi:

E5VV38U.jpg

#1354 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 posts

Posted 24 February 2008 - 16:44

Γεία σαs :hi: Με λένε Αναστασία ,είμαι 19 και σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη.Εδω και μήνεs έλεγα να γραφτώ στην σελίδα αυτή και τελικά σήμερα το έκανα:if:..... Τρελένομαι για Animes και Mangas >.<.Μου αρέσει η ζωγραφική και το volley :8):.....
Καλώs σαs βρήκα:wooi2:

#1355 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 24 February 2008 - 16:52

καλως ηρθατε λαε!!!

ακου ενα χρονο και να μην το εχει παρει χαμπαρι....... εγω εχω λιγοτερο ffs

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1356 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 25 February 2008 - 14:44

Καλώς ήρθες Ritsuka και καλά post!:wooi2:

#1357 Aniet

Aniet

Laura

• Members
  • 2 posts

Posted 27 February 2008 - 03:11

geia!eimai i laura kai eimai agglida alla eimai diglossi mias kai megalosa stin ellada pou agapo poli!mou aresoun ta anime kai ta manga kai vivlia pou exoun poli fantasia!
Τρέλα είναι όταν δεν σε αποκαλούν τρελόPosted Image

#1358 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 27 February 2008 - 08:35

geia!eimai i laura kai eimai agglida alla eimai diglossi mias kai megalosa stin ellada pou agapo poli!mou aresoun ta anime kai ta manga kai vivlia pou exoun poli fantasia!

Welcome Aniet (Laura)! However, please either write in english or in greek. Greeklish is not allowed in this forum.

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

#1359 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 27 February 2008 - 21:47

Γεια σας παιδια,να συστηθω κ εγω......
Λοιπον ειμαι ο Γιαννης κ αν κ παρακολουθω το site κ τα forums σας εδω κ καιρο,τωρα ηρθα κ εγω....Να εξηγηθω πρωτα: εχω την ευχαριστηση αυτον που ολοι πιθανοτατα γνωριζετε ως Dante80, εγω συν τοις αλλοις να τον αποκαλω κ αδερφο μου (μαζι με διαφορα αλλα:gotit:). Μετα απο περιπου μισο χρονο+, της αγορας του pc μου ακουσε τα παρακαλια-μπινελικια μου κ επιτελους εχω κ εγω internet!!!!! Αλλα ας τον αφησουμε τον κυριο κ να γυρισουμε σε εμενα.. Ειμαι ετων 26(κ μυαλο δεν εβαλα), εχω αρκετα χομπυ,με το παλαιοτερο ομως να ειναι η ζωγραφικη (διαβαζα πολλα κομικς μικρος με all-time-favorite το spiderman της marvel). Οποτε οπως μπορειτε να καταλαβετε με την πρωτη μου επαφη με manga,δεν μου πηρε κ πολυ να γινω fan του ειδους γενικοτερα........
Αυτα προς το παρον,χαιρομαι που ηρθα στη παρεα σας κ ελπιζω το γεγονος που προανεφερα για τον dante να μη μου δημιουργησει προβληματα κ εδω......
(Μου φτανουν αυτα που εχω σπιτι:hahaha:)
Posted Image

#1360 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2008 - 21:51

omg... ο Dante80 έχει αδερφό και τον έκανε Otaku

καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1361 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 27 February 2008 - 22:05

OMFG!!!:oo::fromabove::terror2::Crying2:
Είσαι στ' αλήθεια ο αδερφός του Dante?
Έχει ο Dante αδερφό;;;;!!!!
Τι ρεμάλι που είμαι, τόσο καιρό που γνωριζόμαστε και έχουμε δει μαζί τόσες προβολές, έχουμε πιει άπειρα ''μέτρα'' μπύρας και δεν τον είχα ρωτήσει αν έχει αδερφό και αν είναι και αυτός καμμένος otaku!!!
Και για να έχουμε καλό ερώτημα, πότε θα έρθεις σε καμία προβολή να σε γνωρίσουμε από κοντά mAs_81?
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1362 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 22:06

Hello my dear and welcome to the gang. Are you a pure brit or half greek / half english? Feel free to write in both languages. As you live in the UK (where exactly btw?), you probably don't have greek fonts installed in your PC, but don't worry about that since most of us have a basic grasp of the english language.
Posted Image

#1363 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 28 February 2008 - 11:42

Γεια σας παιδιά εγώ είμαι η Λία (από το Τριανταφυλλιά-προσοχή!έχω αγκαθάκια:hahaha:).Είμαι 23 ετών και είμαι από Αθήνα (Αμπελόκηποι)
Μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω βιβλία, να ακούω μουσική (απ'όλα ανάλογα με την διάθεση), και να βλέπω θρίλερ εκτός του να βλέπω anime!! :)

Είμαι δύο τρεις μέρες γραμμένη στο forum και τώρα αξιόθηκα να γράψω εδώ...
Πάντως χαίρομαι που μπήκα στην ωραία παρέα σας!Ελπίζω και σεις!!:wooi2:

#1364 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 01 March 2008 - 00:42

Χαιρετω κι εγω με την σειρα μου ολα τα παιδια του forum. Ειμαι απο Θεσσαλονικη, με λενε Διονυση και ειμαι 18 χρονων. Τα ενδιαφεροντα μου ειναι να κοιμαμαι:gn2:, να βγαινω και καμια φορα να διαβαζω για την σχολη :hahaha: επισης (οπως ειναι φυσικο) ασχολουμε με τα anime και με τα manga.
Χαρηκα!!!:hi:
PS: Τι φοβερα αυτα τα e-moticons:wooi2:

#1365 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2008 - 12:23

Χαιρετω κι εγω με την σειρα μου ολα τα παιδια του forum. Ειμαι απο Θεσσαλονικη, με λενε Διονυση και ειμαι 18 χρονων. Τα ενδιαφεροντα μου ειναι να κοιμαμαι:gn2:, να βγαινω και καμια φορα να διαβαζω για την σχολη :hahaha: επισης (οπως ειναι φυσικο) ασχολουμε με τα anime και με τα manga.
Χαρηκα!!!:hi:
PS: Τι φοβερα αυτα τα e-moticons:wooi2:

άντε μια που ήρθες έλα και στο meeting σήμερα.