Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1246 animelover_EnmaAi

animelover_EnmaAi

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 19 January 2008 - 19:47

Για!! μολις εγινα μελος εδο κ νομιζω οτι θα μου αρεσι πολι σορρυ για τα ορθογραφηκα:emptyonexg1: μου αλλα ποτε δεν μου αρεσε το σχολιο παντα ειμαι για παιχνιδια η να βλεπω Anime:bleh: τελος παντον
Α!! υθελα να πο για το Signature μου αν ειναι μεγαλητερο απο 250 πιξελς αν ναι να βγαλο την φωτο.
Ειμαι απο τα τρικαλα κ τρελενομε για Anime μερικα απο αυτα ειναι Full Metal Alchemist,Naruto Shippuuden,One Piece,Devil May Cry αν ξερετε καποιο καλο πιτε μου το ονομα απο το Αnime αυτα.
"Last night my shadow went to heaven.
My body is here. My soul in hell.
Last night i killed.I cant remember.
Who I killed and why i loved.
Last night will never seem close to heaven.
Today I Woke To The Rain Of Blood.
I Think i might have killed the world."

#1247 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 January 2008 - 20:12

TheMiddleMan, Crazy_Devil, Me loves Neliel, animelover_EnmaAi καλώς ήρθατε όλοι στο forum, ελπίζουμε να περάσετε καλά. Όπως είπε και η erisabetsu, πριν αρχίσετε να postάρετε διαβάστε τους κανόνες :wis:

animelover_EnmaAi, η εικόνα σου έχει ύψος 250px από μόνη της οπότε ή θα βγάλεις την εικόνα ή το κείμενο. Ό,τι θέλεις από τα δύο.

E5VV38U.jpg

#1248 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 January 2008 - 20:18

Για!! μολις εγινα μελος εδο κ νομιζω οτι θα μου αρεσι πολι σορρυ για τα ορθογραφηκα:emptyonexg1: μου αλλα ποτε δεν μου αρεσε το σχολιο παντα ειμαι για παιχνιδια η να βλεπω Anime:bleh: τελος παντον
Α!! υθελα να πο για το Signature μου αν ειναι μεγαλητερο απο 250 πιξελς αν ναι να βγαλο την φωτο.

Καλωσόρισες!
Η υπογραφή σου έχει μία εικόνα η οποία έχει ύψος 250 πιξελ και το κείμενο αυξάνει το ύψος της υπογραφής. Οπότε για να τηρήσεις το 250 πιξελ ύψος πρέπει είτε να αφαιρέσεις την εικόνα ή να την τροποποιήσεις ώστε να πιάνει 230 πιξελ το πολύ σε ύψος και να βάλεις το κείμενο μέσα σε spoiler tag το οποίο καταλαμβάνει 20 πιξελ ύψος. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις την εικόνα μέσα σε spoiler tag και να αφήσεις το κείμενο εμφανες.
Αυτή είναι μία λύση που προτείνουμε σε όλα μας τα μέλη.:riiight:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1249 TOTEM

TOTEM

*Don't be like me*

• Banned
  • 1 posts

Posted 20 January 2008 - 12:51

gia sas!!! legomai billis kai eimai 17 xronon. to agapimeno mou anime einai to dragon bal z.xerome pou einai gramenos sto anime giati siga siga katalaveno pos einai katapliktiko.

#1250 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 20 January 2008 - 13:17

Totem καλώς ήρθες.
Όπως σου έγραψα και σε άλλη συζήτηση, τα greeklish απαγορεύονται στο forum.

#1251 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 January 2008 - 14:38

Η αλλάγη από greeklish σε κανονικά ελλήνικα μπορεί να είναι επίπονη δώστε τους κάποιο χρόνο για προσαρμογή...Το ακούτε αυτό από κάποιον που πριν γραφτεί στο anime.gr ήξερε να γράφει μόνο greeklish
(και ελλήνικα έγραφα αλλά μία λέξη το λεπτό :emptyonexg1:)

#1252 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 20 January 2008 - 14:43

Η αλλάγη από greeklish σε κανονικά ελλήνικα μπορεί να είναι επίπονη δώστε τους κάποιο χρόνο για προσαρμογή...Το ακούτε αυτό από κάποιον που πριν γραφτεί στο anime.gr ήξερε να γράφει μόνο greeklish
(και ελλήνικα έγραφα αλλά μία λέξη το λεπτό :emptyonexg1:)

+1

ασε που ακομα και αν μαθεισ ελληνικα να γραφεις μερικες φορες γυρνας να γραψεις κατι αγγλικο και μετα το ξεχνας κ συνεχιζεις greeklish xD
Posted Image

#1253 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 January 2008 - 19:24

είστε εκτός θέματος.
και με πολύ δημοκρατικό ύφος θα σας πω...
ΟΧΙ greeklish και τέλος αν σας αρέσει, αν δεν σας αρέσει
να πάτε στο greek conventor να γράφετε εκεί greeklish να σας τα μεταφράζει
και να τα κάνετε copy paste όπως κάνω εγώ όταν είμαι στη δουλειά.
στην τελική ας ξέρατε τυφλό σύστημα

#1254 blackmore

blackmore

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 21 January 2008 - 03:44

Για σας παιδιά είμαι ο Χρήστος η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τίποτα για anime αν και μου άρεσαν μερικά που είδα βρήκα ενδιαφέρω το forum και γράφτηκα για να γνωρίσω κάποια πράγματα σχετικά με το θέμα
-μου αρέσουν τα video games (μόνο nintendo) η μουσική τα βιβλία το γυμναστήριο η ταινίες αλλά λόγο τις δουλειάς δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά πράγματα :congrats:

#1255 DukeAnime

DukeAnime

Knowledge is Powa

• Members
  • 3 posts

Posted 21 January 2008 - 20:03

Καλησπέρα και απο μένα aNiMe//GR Community!

Μόλις μπήκα στο website σάς και το βρήσκω φανταστικό, λοιπόν μήν ξεφέυγουμε απο το θέμα με λένε "DukeAnime" (το πρωσοπικό όνομα δέν νόμιζω να χρησιμέυει κάπου) Το hobby μου είναι ότι έχει να κάνει με τα παρακάτω:

• PC Related
• L2 Developing
• Fast Cars
• Fast Bikes
• Womens
• Partys
• Anime

Best Regards, DukeAnime

Posted Image

#1256 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 22 January 2008 - 22:47

Minasan combanwa!
Καλησπέρα σε όλους!Πρώτη φόρα γράφομαι σε Ελληνικό Anime Forum.Παρακολουθώ το anime.gr εδώ και κάμποσο καιρό και έχω προσέξει ότι αποτελείται από έξυπνα και ψάγμενα (οσον αφορά τα anime τουλάχιστον :P )άτομα και για αυτό αποφάσισα να γραφτώ.Βλεπώ anime εδώ και κάνα-δυό χρόνια και μαρέσουν πολύ τα anime που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και δεν έχουν κιτσαρίες.Επίσης όταν κατεβάζω κάτι θέλω να είναι στην πιο κάλη ποίοτητα και είκονας και fansub (είμαι λοιπόν σαν τον Kenny :P ) γιαυτό θα κάνω πολλές ερωτήσεις οσόν αφόρα fansubs διάφορες εκδόσεις κλπ.Θα τα πούμε!Yoroshiku :)
Intelligence is nothing without wisdom...

#1257 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 January 2008 - 23:08

Well, καλώς ήλθες, συμπάσχοντα! :hahaha:

Σου εύχομαι πολλά και καλά posts... :Blissfull:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1258 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 22 January 2008 - 23:15

Συμπάσχοντας όπως το πες!Φαντάσου οτι ο κολλητός μου που βλέπει και αυτός anime με φωνάζει εργάτη επειδή κάθομαι και ψάχνω τόσο πολύ πριν κατεβάσω μια σείρα ^^
Intelligence is nothing without wisdom...

#1259 Hitsugaya

Hitsugaya

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 23 January 2008 - 20:07

Καλησπέρα σας παιδιά.Σαν τους άλλους και εγώ είπα να φτιάξω acount μετά απο
λίγους μήνες που παρακαλουθώ το forum για να μπω στην μεγάλη παρέα σας και
να αναπτύξω τισ γνώσεις μου για τα animes(τι άλλο!!).Παρακαλουθώ animes μερικά χρόνια τώρα κάπου 3-4 και έχω δει αρκέτα αλλά ευχομαι να δω πολλά περισσότερα.Αύτα για τώρα..θα τα λέμε ουτως η αλλως καθημερινά.

(Αν έχς κάνει κανα λάθος ορθογραφεικό ή τυπογραφεικό show mercy please!:congrats: έχω να γράψω καιρό με ελληνικούς χαρακτήρες.)

#1260 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 24 January 2008 - 09:10

Καλως ηρθατε παιδακια, και να περνατε καλα στην παρεα μας...ορθογραφικα λαθη συγχωρουνται...κεφαλια δεν παιρνουμε..!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm