Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1216 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 11 January 2008 - 14:00

Καλώς ήρθατε....είστε και πολλοί πανάθεμά σας^^ Enjoy the ride^^

#1217 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 12 January 2008 - 21:49

Konichiwa (?) στον υπέροχο κόσμο αυτού του υπέροχου forum. Το όνομα μου είναι Αλεξάνδρα και είμαι 14 χρόνων. Είμαι απο την Αθήνα όπου και μένω (για την ακρίβεια Πατήσια). Λατρέυω μέχρι τελικής πτώσης τα anime και τα manga. Αγαπημένο anime δεν ξέρω ακόμα ποιό είναι (Ο.ο) αλλά κάποια στιγμή θα το βρω! Απο μουσική ακούω gothic, dark wave, post punk, j-rock, visual key, black metal, dark ethereal, dark ambient, industrial. Μαρέσουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και αγαπημένο χρώμα είναι το μαύρο (Τι έκπληξη!). Το site το βρήκα απο μόνη μου!:wooi2: Έψαχνα για μαγαζιά που πουλάνε manga και έτσι σας βρήκαααααα!!!!

Sayonara! Θα τα πούμε στα σκοτεινά μονοπάτια του forum (έγραψα!).

#1218 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 January 2008 - 21:57

Konichiwa (?) στον υπέροχο κόσμο αυτού του υπέροχου forum. Είμαι απο την Αθήνα όπου και μένω (για την ακρίβεια Πατήσια).

Καλώς ήρθες Αλεξάνδρα!
Επιτέλους μία συμφορουμίτισα από την περιοχή μου!!!:Blissfull:
Νόμιζα ότι είμαι μόνος μου στα Πατήσια!
Be well and keep posting!:riiight:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1219 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 13 January 2008 - 19:08

Καλώς ήρθες Αλεξάνδρα!
Επιτέλους μία συμφορουμίτισα από την περιοχή μου!!!:Blissfull:
Νόμιζα ότι είμαι μόνος μου στα Πατήσια!
Be well and keep posting!:riiight:

Πόσο χαίρομαι που βρήκα και αλλον απο Πατήσια! I will keep posting till the very end.

Btw, βλέπω ότι χρησημοποιείς φράση από το Silmarillion! Ωραίο βιβλίο...:wooi2:

#1220 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 13 January 2008 - 22:11

welcome Αλεξανδρα...επιτελους ενα ατομο απο Αθηνα να λες Fingofil ολοι οι new members τον τελευταιο καιρο ειναι απο Θεσσ/κη...welcome welcome και καλο posting/spamming/flaming:wooi2:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1221 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 14 January 2008 - 00:20

Γεια σας! Νεο αιμα εδω! Επιτελους βρηκα ενα anime site! Ειμαι τρελη με τα anime και manga!! Ειμαι 20 ετων, μ'αρεσουν τα pc και ps games, οι ταινιες και φυσικα.... τα anime!:wooi2:

#1222 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 January 2008 - 00:24

Καλώς ήρθες στο τρελοκομείο μας, Gaia. :hihi2: Καλή διαμονή σου εύχομαι. :wis:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1223 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 14 January 2008 - 01:24

Σ'ευχαριστω πολυ!!!:awww:

#1224 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 January 2008 - 11:40

καλώς ήρθες... φτιάξε και την υπογραφή σου σίγουρα με τους κανονισμούς και είσαι τζετ γι'αρχή...

#1225 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 14 January 2008 - 14:05

Γεια σας!
Ειμαι ο Luffy843, 21 χρονων, απο Ηρακλειο Κρητης. Το forum το βρηκα κατα τυχη στο google οταν εψαχνα επισοδεια του one-piece. Ξεκινησα να βλεπω anime τους τελευταιους 2 μηνες και εχω κολλησει ασχημα με το one-piece.

#1226 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 14 January 2008 - 15:13

γεια σου luffy843! καλωσήρθες και καλά posts!(αυτό το λέω συνέχεια και ίσως θα πέπρεπε να το κόψω!)

#1227 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 January 2008 - 15:21

Γεια σας!
Ειμαι ο Luffy843, 21 χρονων, απο Ηρακλειο Κρητης. Το forum το βρηκα κατα τυχη στο google οταν εψαχνα επισοδεια του one-piece. Ξεκινησα να βλεπω anime τους τελευταιους 2 μηνες και εχω κολλησει ασχημα με το one-piece.

welcome :) έτσι να βλέπω άτομα από κρήτη να ανεβαίνουν οι συμμετοχές από εκεί.

dont forget to click :
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html

#1228 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 January 2008 - 15:23

Gaia,το avatar σου τα σπάει!Uranus and Neptune for the win!

Καλως ήρθες και εσύ luffy843,καλά ποστς και στους 2 σας....
Posted Image

#1229 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 14 January 2008 - 17:23

Σας ευχαριστω ολους για την υποδοχη.

#1230 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 14 January 2008 - 19:35

Ενα μεγαλο γεια και απο εμενα παιδια.!!!!
Το ονομα μου ειναι Χρηστος ειμαι απο Θεσσαλονικη. Αν και 27 χρονων γαιδουρι αποφασισα να γινω μελος για να μαθω περισσοτερα απο το χωρο των anime kai manga. Μεχρι στιγμης στη μικρη συλλογη μου εχω anime τα οποια εβλεπα μικρος π.χ: Robotech the Macross saga
Macross "Do you remember love?" THE BEST!!!
Kabamarou
Plowres - Shansiro κτλ
και θα ηθελα να την μεγαλωσω με καινουργια αλλα και παλαιοτερα και αυτο με την βοηθεια σας! :drinks: