Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#931 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 21:14

Οοουυυ μεγαλωνει το club indeed! Καλοσήρθατε!!

#932 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 23:09

Ps: είμαι ΠΟΛΥ ανορθόγραφος όποτε άμα καμιά φορά ξεχάσω να περάσω κάποιο ποστ από το word μην παρεξηγήσετε :bleh:

Άμα πετάξεις καμιά ορολογία από WOW είναι που θα σε παρεξηγήσουμε. Αστιεύομαι. ;)

Καλωσήρθες, φίλτατε.

#933 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 09:50

Γεία χαρά και απο εμένα :)

Με λένε Θοδωρή και είμαι 18, έφτασα ως εδώ ακολουθόντας το φίλτατο Λεπιδομάστορα και ώντας anime fan είπα να γραφτώ. Ασχολούμαι με το photoshop εντλώς σαν hobby, σαπίζω στο WoW(όλοι κάνουμε λάθη :P), παίζω PnP RPGs και προφανώς βλέπω anime(ή το είπα ήδη αυτό? :P).

Αυτά το ολίγα απο εμένα, see ya 'round ;)

Welcome Hamanu! (Irrasshaimase) :wooi2:

ΥΓ. Θα σε δούμε και σε καμια προπόνηση? Τί θα γίνει? :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#934 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 11:45

oh well... just a cold welcome ('cause we're censored....) <.<
Δημοσιευμένη  εικόνα

#935 Celahir

Celahir

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 00:38

Για σας με λένε Γιάννη 19 ετων, απο Κόρινθο φοιτητής στη Πάτρα .Ασχολούμε 1 χρόνο με τα anime. Στα κόλπα με έβαλε ένας σuμφοιτητής μου στη σχολή όταν μου έδωσε σε ένα dvd τα πρώτα 25 επεισόδια του naruto περιττό να σας πω οτι από τότε έχω καεί:hehehe: όχι μόνο με naruto αλλά και με πάρα πολλά άλλα ανιμε πιστεύω όμως οτι έχω πάρα πολύ δρόμο ακόμα:twisted:. Όπως είπα στον φίλο μού "Δημιούργησες ένα τέρας πού δεν μπορείς να ελέγξεις":hahaha: Αυτά προς το παρόν τα λέμε στα forums αν αξιωθω να κάνω κανα post:riiight:

#936 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 00:41

Καλωσήρθες.Λοιπόν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο άρχισα και εγώ.Και όπως είπες και εγώ έχω μεταμορφωθεί σε bakemono:kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#937 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:31

Hello there!
Eimai ex-member (Hinata-sama,kati xronia) k exw metakomisei Italia , kai eipa na dw ti ginete se auto to forum pou exw na dw xronia.Den xrisimopoiisa to account Hinata giati den antexw auto to nick >.< -xairetismata se osous me thumountai-
A,epeidi den mporw na grapsw ellinika(italiko pc exei mono latinika) mporei kapoios na mou steilei pm h kati an mporw na parameinw sto forum me greeklish? An den ginete,kala na pernate :)Thanks ^_^
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#938 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:34

Καλωσήρθες και πάλι.Μπορείς να γράφεις Αγγλικά αν θες αλλιώς υπάρχει ένα site(δε θυμάμαι ποιο) το οποίο μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#939 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:36

Καλωσήρθες και πάλι.Μπορείς να γράφεις Αγγλικά αν θες αλλιώς υπάρχει ένα site(δε θυμάμαι ποιο) το οποίο μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά.

Thanks!Ama to kserei kaneis suto to site as to anaferei :)
A,elpizw auto to warn katw apo to avatar na min einai poso thelw gia ban epeidi grafw greeklish :P

#940 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:43

Καλωσήρθες. :hi: Για το θέμα των greeklish έχεις 2 επιλογές:

Online Converter

Firefox Add-on που μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά

Hope this helps. :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#941 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:51

Long time no see. Ένας αποτελεσματικός converter είναι και αυτός εδώ All Greek to me! Any Greeklish to Greek .

Επίσης μπορείς να κρατήσεις το Hinata-sama και να στείλεις pm σε κάποιον admin να στο αλλάξει όπως θέλεις.

E5VV38U.jpg

#942 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:10

Ta dokimasa auta...alla mou metafrazei k to anime pou grafw h ta onomata...:S Anyway tha dw ti tha kanw.

#943 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:11

Ta dokimasa auta...alla mou metafrazei k to anime pou grafw h ta onomata...:S Anyway tha dw ti tha kanw.

Πολύ απλά μη βάζεις τα ονόματα να τα μεταφράζει και γράφε τα μετά:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#944 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:20

τελοσπάντων,αστο δεν πειράζει,άμα είναι να πάω μέσω Λαμιας για να κάνω ένα post...Thanks anyway,και sorry για το spam στο thread :)θα δω τι θα κάνω.

#945 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 06:36

Kalimera ....mages...to brika to site katalathos....kai to brisko iperoxo....
Latreuo ta anime...kai ta rpg games kai ta games.....kai eimai o sanosuke(manolis)
kai meno ilioupoli 27 xronon.....(episis psaxnoumke kai atoma pou na pezoun kai king of fighters kai marvel game....na gia plakonomaste..exoume kalo team)