Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#916 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 13:07

Welcome, welcome!
Και μην ανησυχείτε ποσώς για "ηλικίες" κλπ. Υπάρχουν κάμποσοι 30 (και πολύυυυυ plus) που τους αρέσει και ο Τοτόρο, και η Usagi Tsukino. :P

#917 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 02:04

Hello...
My name(alias/nick whatever) is Lawliet, i am currently residing in Athens.
While i do understand the forum rules concerning greeklish i was wondering if it is acceptable to write in regular english(several reasons for doing this, for starters i am having some grammar issues), that aside i enjoy watching anime, playing videogames(multi&single) and hand drawing(although im not that good).

#918 dalamar

dalamar

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:29

Αλόχες κι από μένα.

Έχουμε και λέμε, είμαι μέλος και σε άλλα φόρουμς (άνιμε και μη), απλά επειδή δεν ασχολούμαι αρκετά με το σπορ δεν είχα μπει στο κόπο να γίνω και σε σας μέλος!

Μένω Αθήνα κέντρο και εργάζομαι, βλέπω άνιμε εδώ και...πλέον...αρκετά χρόνια ενώ γενικότερα είμαι ένας αρκετά μεγάλος καραγκιόζης με λίγη δόση καθυστέρησης.

αλόχες και πάλι!
Ahh. It does not seem fair, does it?That you must stay here but want to be there.

Little Red Riding Hood and the Bible are two books with very little in common.
One is a fairy tale for children and the other is a story about a girl and a wolf.

#919 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 03:06

Welcome σε ολα τα καινουργια προσωπα!

@Lawliet since the rule applies to only greeklish I think there's no problem in complete english...

@Dalamar welcome φιλτατε καλως τον κι απο δω:wis:

#920 trader2h

trader2h

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 11:23

Γεια και απο εμένα παιδιά. Αν και είχα πάθος με τα Comics και δεν πολυπήγαινα τα live action anime πριν απο λίγο καιρό μια φίλη μου έδωσε να δώ το Rose Of Versailles και απο τότε κόλλησα. Τώρα είμαι fan και χαίρομαι που βρήκα ένα Ελληνικό Forum για να μπορώ να μιλήσω γι'αυτά. Τα λέμε στα Forum ;)
Νίκη

#921 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 14:05

Welcome aboard Νίκη!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#922 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 14:43

Γεια και απο εμένα παιδιά. Αν και είχα πάθος με τα Comics και δεν πολυπήγαινα τα live action anime πριν απο λίγο καιρό μια φίλη μου έδωσε να δώ το Rose Of Versailles και απο τότε κόλλησα. Τώρα είμαι fan και χαίρομαι που βρήκα ένα Ελληνικό Forum για να μπορώ να μιλήσω γι'αυτά. Τα λέμε στα Forum ;)
Νίκη

Γεία σου ρε κοπελιά με το ίδιο όνομα με τη μάνα μου ότι απορροίες έχεις ρώτα... (ελπίζω να μην είσαι το ίδιο τρελή με την δική μου Νίκη)

πέρνα και μια βόλτα απο το Forum Rulez!!

#923 doctorx256

doctorx256

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2007 - 01:12

Γεια σας... Είμαι ο Doctor X (δανεισμένο από ποιο παιδικό άραγε ?)... Είχα τρελό κόλλημα από μικρό παιδί με τα ανίμε και αυτό το καλοκαίρι μετά από τόσο καιρό αποφάσισα να αρχίσω την συλλογή... :fromabove: έχω να το ότι το φόρουμ είναι πολυ δυνατό...

#924 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 23:10

Καλώσορίσατε παίδες..
:hehehe: (Η παρέα μεγαλώνει):hehehe:

<σήμερα έμαθα για τον Colin...και δεν είμαι και στις καλυτέρες μου>

:if::cry5:...............................................................................................:run:

#925 The_first_blood_is_mine

The_first_blood_is_mine

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 03:40

HELLO.
Γιαννης - κοζανη -21 ετων
Καινουργιος στα ανιμε .

Οτι χριαστιτε pm_me.

The_first_blood_always_be_mine

#926 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 14:05

Γεία χαρά και απο εμένα :)

Με λένε Θοδωρή και είμαι 18, έφτασα ως εδώ ακολουθόντας το φίλτατο Λεπιδομάστορα και ώντας anime fan είπα να γραφτώ. Ασχολούμαι με το photoshop εντλώς σαν hobby, σαπίζω στο WoW(όλοι κάνουμε λάθη :P), παίζω PnP RPGs και προφανώς βλέπω anime(ή το είπα ήδη αυτό? :P).

Αυτά το ολίγα απο εμένα, see ya 'round ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#927 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 14:15

Γεία χαρά και απο εμένα :)

Με λένε Θοδωρή και είμαι 18, έφτασα ως εδώ ακολουθόντας το φίλτατο Λεπιδομάστορα και ώντας anime fan είπα να γραφτώ. Ασχολούμαι με το photoshop εντλώς σαν hobby, σαπίζω στο WoW(όλοι κάνουμε λάθη :P), παίζω PnP RPGs και προφανώς βλέπω anime(ή το είπα ήδη αυτό? :P).

Αυτά το ολίγα απο εμένα, see ya 'round ;)

ΘΟΔΩΡΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!:lovulovu::lovulovu:

Welcome mate, ελπιζω να σαρεσει εδω και οτι απορια για το τι παιζει εδω μεσα εδω ειμαι και ολοι οι αλλοι ;)

P.S. Ποσταρε καμια δουλεια σου και δω να γουσταρουμε.
P.S.2 Beeeeeck....

#928 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 14:42

Ωωωωωωωωωω! Φίλτατε Θεόδωρε! Καλωσήλθες στο club! Ανυπομονώ να παίξουμε την επόμενη παρτίδα DnD. Κι όσο αφορά το Outlaw Star sorry που ξέχασα να στο δώσω την Παρασκευή (παρόλο που το 'χα φέρει μαζί μου, τρομάρα μου).

#929 Aradon

Aradon

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 17:09

Γεια χαρά! Είμαι ο Χρήστος και όντας μεγάλος fan των anime αποφάσισα να γραφτώ σε ένα αντίστοιχο forum. Ειδικότερα φέτος το καλοκαίρι καϊκα πολύ άσχημα με πάνω από 200 ώρες συνολικά αλλά βλέπετε δεν είναι και τόσο εύκολο να κανείς αποτοξινώσει από το WoW :bleh: Βασική μου ασχολία πέρα από τα anime είναι το PC και τα video games.

Ps: είμαι ΠΟΛΥ ανορθόγραφος όποτε άμα καμιά φορά ξεχάσω να περάσω κάποιο ποστ από το word μην παρεξηγήσετε :bleh:

#930 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 17:11

.

Ps: είμαι ΠΟΛΥ ανορθόγραφος

Join the club, ακόμη και με λεξικό λάθος τα γράφω. Καλώς ήρθες γκαρντάσι.