Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#901 ilisios

ilisios

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 20:42

Και εκεί που έψαχνα τη μουσική της Paprika ανάμεσα στα ελληνικά sites για να την αγοράσω (την ακούω ''κατεβασμένη'' μετά μανίας αλλά από ό,τι βλέπω εν Ελλάδι μόνο σε ψηφιακή μορφή διατίθεται) έπεσα στο forum σας. Εννοείται ότι έσπευσα να μπω στην παρέα. Όταν βρω χρόνο θα σας ψάξω καλύτερα γιατί με την πρώτη πρόχειρη ματιά εντόπισα ενδιαφέροντα πράγματα.
Από ''Σιουρδία'' είμαι (όποιος το βρει κερδίζει...μία καραμέλα αφού βλέπω ότι η συντριπτικότατη πλειοψηφία είστε σχεδόν ανήλικα...αναλογικά :bleh: ) και πάσχω από παλιμπαιδισμό (αλλιώς πως εξηγείται 30+++ γάιδαρος να τρελαίνεται με Totoro?)

Καλώς σας βρήκα Παίδες!!!

#902 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 20:54

Σιουρδία = Κοζάνη. Welcome to the club of Greek otakus, ilisios, καλά να περνάς μαζί μας. :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#903 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 20:59

Καλώς σε βρήκαμε ilisios. Όσον αφορά της ηλικίες, μην ανησυχείς. Ρίξε μια ματιά στις Ηλικίες μελών και θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν και άλλα άτομα μεγάλης ηλικίας που βλέπουν "παιδικά" :fromabove:

E5VV38U.jpg

#904 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 12:29

Με λένε πανούκλα και είμαι καλά. Μένω καλογρέζα, ακούω άπλυτο όλη μέρα και βλέπω και κάνα ανιμέ στα ενδιάμεσα, έτσι για ψυχολογικούς λόγους. Φαντάζομαι πώς θα ήταν αν μπορούσα να κάνω όσα οι χαρακτήρες των ανιμέ και καταλαβαίνω ότι το να είσαι κανονικός άνθρωπος σακάρει αγρίως. Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα. Και κάτι ακόμα¨: ο bushido κάνει τους καλύτερους φραπέδες στο σύμπαν!!!1
ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ,
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....

#905 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 13:19

Απλά να πώ μία καλημέρα σε όλους, και μάλλον πρέπει να είμαι από τις μεγαλύτερες σε ηλικία... 38 παρακαλώ (εγεννήθη το μακρινό 1969...)!!! Anime Βλέπω από όταν ήμουν μικρή, εαν υπολογίσεις τα Starblazers και τo Battle of the Planets. Έχω ακόμα κάποια anime σε βιντεοκασσέτες... από Αγγλία όταν πήγα για ένα Μαστεράκι. Βέβαια τα τελευταία χρόνια το έχω ρίξει στα DVD και το Internet.

#906 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 14:15

Welcome Darkchilde, have fun here and a nice stay :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#907 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2007 - 08:22

Ilisios P@nouklas και Darckchilde καλώς ήρθατε στο φόρουμ μας.

P@nouklas Κάνεις κάποιο λάθος εγώ κάνω τους καλύτερους φραπέδες του κόσμου. ο Bushido Κάνει τα πιο άκυρα thread του φόρουμ.

#908 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2007 - 11:55

Επος απλα επος του ποσταρω λινκ ασαπ

#909 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2007 - 12:03

Erisabetsu του χρόνου θα σε ψηφίσω

#910 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2007 - 12:07

Ilisios P@nouklas και Darckchilde καλώς ήρθατε στο φόρουμ μας.

P@nouklas Κάνεις κάποιο λάθος εγώ κάνω τους καλύτερους φραπέδες του κόσμου. ο Bushido Κάνει τα πιο άκυρα thread του φόρουμ.

είμαι ο bushido k είμαι καλά......φχαριστώ p@noukla για τα καλά σου λόγια k erisabetsu ...άντε pies καφέ k έλα πες μου όχι έλα πες μου..εσύ φτιάξε κάνα KEHK:hahaha::hahaha::hahaha::nanana:..πάνω αγόρι μου αστούς δη ξέρουν...κερνάω όλους kafeeeee:P:P:P:P:P:PXDXDXD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#911 pkalexkaz

pkalexkaz

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 12:27

Kalhmera(h kalhspera analogos!)se ola ta members tou site.To site molis to brhka kai einai ka gamw!O filos mou o redarion me sistise!Mages,opos katalabate exw trela me ta anime(me ta manga oxi kai tose)kai einai kai poli gamato na exoume site sthn Ellada gia ta anime.Mages,tha te leme sixna!

#912 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 12:33

Καλώς ήρθες pkalexkaz, αλλά όπως αναφέρεται και στους κανόνες, τα greeklish απαγορεύονται. Μόνο ελληνικά από 'δω και μπρος ;)

Ένα θερμό καλωσόρισμα και στα υπόλοιπα μέλη :nod:

E5VV38U.jpg

#913 pkalexkaz

pkalexkaz

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 12:44

Sorry,φίλε μου.Δεν έχω διαβάσει ακομα τους κανόνες.Θα το κάνω σε λίγο.:wis:

#914 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 14:44

ilisios, p@nouklas, pkalexkaz και Darkchilde καλωσήρθατε στην τρελή μας την παρέα :wooi2:

καλή διαμονή,καλά post και να περνάτε καλά ^^

και Darkchilde πολύ το χαίρομαι που μια ακόμα κοπελιά προστέθηκε στην παρέα μας.
Όποτε αυξανόμαστε με πιάνει ένα ντελίριο,ένα κάτι,μια απέραντη χαρά ^^
Άντε και σε λίγο να κυριαρχήσουμε σε αυτό το forum :hahaha:
Spoiler:

rrmr.png

#915 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 03:14

Κοπελια...οι γυναικες καναμε κομμα...dont worry!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm