Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#781 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 16:08

Krima pou den ta metafrazei swsta.

#782 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 16:14

At least it tries to...:wooi2:

Anyway, be well friend...:nod:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#783 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 16:30

Elpizw na mhn skotwsw ki auto to forum.:if:

#784 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 17:27

Thank you guys ^^

@Mr Ayu-Mania: Hikki-chan perhaps? :P Seeing as next-door girls hold a special place in my heart :)

μπα μπα καλώς την Tristessa πως και απο τα μέρη μας???
καλώς όρισες!!!!

#785 Shadow

Shadow

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 15:08

Γεια σας και από μένα!!!

#786 Defkalion

Defkalion

Ο Ταξιδιώτης...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 22:48

Και όμως δεν είσαι ο μεγαλύτερος, είμαι εγώ. Δευκαλίων, 28 χρονών, ασχολούμαι με ψηφιακούς χάρτες. :thumbup:

Για να πω την αλήθεια δεν είμαι και μεγάλος Anime Fan, αλλά είδα τα πρώτα επεισόδια του νεομεφανιζόμενου Devil May Cry και κόντεψα να πέσω από την πολυθρόνα!!:clap:

Έτσι λέω κάτσε να μπω στο anime.gr να δω τι άλλες προτάσεις θα πέσουν για να παρακολουθήσω κανένα καλό anime :)

Καλώς σας βρήκα.

#787 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 22:57

Καλωσηρθατε στο φορουμ μας.Have a nice stay:wooi2:

@Defkalion Αντε θα βγουμε και γειτονες:oo:Και εγω Ν.Ηράκλειο μένω!:wooi2:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#788 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 23:02

Weeeeeelcomeeeeeeeeeee!!
Τί έγινε, πολλά θηλυκά το forum....όχι οτι μας χαλάει:hehehe:

#789 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 01:10

Καλωσήρθατε:hihi2:

Weeeeeelcomeeeeeeeeeee!!
Τί έγινε, πολλά θηλυκά το forum....όχι οτι μας χαλάει:hehehe:

Εσύ για να βρεις γκόμενα ήρθες εδώ ή για τα anime;
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#790 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 08:34

Εσύ για να βρεις γκόμενα ήρθες εδώ ή για τα anime;

Spoiler:

Αμάν, τί έγινε ρε παιδιά, δεν είμαι σε site συνοικεσίων ??:terror2:
Σε λάθος forum γράφτηκα πάλι:nod:
Πάντως αν η γυναίκα δεν γουστάρει άνιμε (+metal+pc+opera-oxi oprah-, +
games+searchin for paranormal stuff μεταξύ άλλων), δεν την παντρέυομαι.:wis:

Κάθε Pm σας με διευθύνσεις μοναστηριών, θα εκτιμηθεί.....:nosey:

#791 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 10:13

Καλωσήρθατε όλοι παιδιά!

Και ειδικά εσύ Δευκαλίων που είσαι και ΑΕΚάρα :bleh:
1

#792 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 12:18

Aloha! Είμαι 21 ετών απο Αθήνα και ασχολούμαι με anime manga απο τα 15 μου. Σε αυτό καθοριστικός παράγοντας ήταν οτι είμουν παλίοτερα Γερμανία όπου όλοι έχουν μπει στον πυρετό της Ιαπωνίας εδώ και καιρό... Αυτό σημαίνει δημοτικές βιβλιοθήκες με manga, anime εκδηλώσεις με καραοκε, υπογραφές από τους mangaka, shows, jrock & jpop συναυλίες, άφθονο και πετυχημένο cosplay, προσιτές τιμές στα manga (5 ευρώ το τέυχος, 6 στην χειρότερη) και ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση το οποίο θα μπορούσε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του είδους: hamtaro, inu yasha, detective conan, cowboy bepop, vision of escaflone, golden boy, x (η σειρά), angel sanctuary και πολλά άλλα.
Χαίρομαι πολύ που παρατηρούνται κινήσεις σε αυτόν τον κλάδο κουλτούρας και στην Ελλάδα και υπάρχουν όλο και περισσότερα άτομα που ασχολούνται με manga και anime.
:gotit:
Δημοσιευμένη  εικόνα
when in doubt..... set something on fire

#793 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 13:08

καλωσήρθατε παιδάκια... και καλή διαμονή...

dante Καταργήσαμε τα εισαγωγικά βίντεα; ή με τις διακοπές το ρίξαμε στο σορολόπ;

και όχι Defkalion, δεν είσαι ο μεγαλύτερος... κάποιοι έχουμε καβατζώσει τα -άντα... :terror2:

#794 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 13:42

Παρντόν, ξεχάστηκα....:smokingg:

Λοιποοοοόν...Tristessa, Shoujo-chan, rebelos, Muthos, Mateus, Shadow, Defkalion και Somnium_mortiis καλωσήρθατε στην παρέα μας...καλά κουράγια με μας που μπλέξατε...:wooi2:

Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω για να δείτε πως πάνε περίπου τα πράγματα εδώ...:Blissfull:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ysFhDfGwbys[/youtube]

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#795 NyoGR

NyoGR

I am NOT the ONE

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 18:11

Hajimemashite,για οσους δεν με ξερεται, με λενε Ανδρεα και ειμαι 24.Ειμαι απο Αθηνα και λεω οτι σπουδαζω στα ΤΕΙ της.Κατα τα αλλα δουλευω ως χημικος.
Ασχολουμαι με Anime κυριως,με Manga οχι τοσο.Ασχολουμαι also με Ιαπονικά (αρχισα να μαθενω εδς και κανα μηνα αλλα για να καταλαβενω πιο γρυγορα τα Anime)Οτιδιποτε παραξενο και υπερφυσικο (τα περισσοτερα απο τα αγαπημενα μου Anime ειναι Sci-fi, Mecha,Wierd & Supernatural based,αλλα και περιοδικα, βιβλια,τηλεοπτικές σειρές, κλπ.)RPG Κυριος live γιατι ειμαι σε περιοδο αποτοξινοσης απο τα Games(δουλεβα σε νετ παλαιοτερα)και μουσικη σε σχεδον ολο της το φασμα εκτως απο ελληνικα φυσικα τα οποια ειναι απαραδεκτα (αντε καπως παλιοτερα η hip-hop σκηνη εσοζε την κατασταση αλλα τωρα εχει γινει και αυτη "τρεντι" και "οσο πιο πολα πουλησουμε τοσο το καλυτερο").
Σε γενικες γραμμες αν και καμμενο με ανεβαζουνε,καμμενο με κατεβαζουνε ξερω οτι δεν ειμαι και τοσο (θα μπορουσα ομως και θα το προσπαθησω) και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε πραγματικοι Otaku...
Καποιοι με εχετε ηδη δει σε προβολες στην Ιριδα και στις καλοκαιρινες στην ταρατσα αλλα δεν εχω προλαβει να σας μαθω καλα ολους ακομα.Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι και πολυ ενεργο μελος γιατι η δουλεια μου τρωει το κλασικα 8+1(ΜΜΕ) ωρες και τις υπολιπες προτιμω να :burningbe3: με μακροσκελης σειρες οπως Dragonball,Bleach,One Piece,Naruto,&FMA.[με σειρα προτιμησης (PS:Τα Dragonball τα εχω δει ολα εκτος 3 ταινιων γιατι δεν δεχομαι οτι μπορει να τελειωσει κατι τοσο:blingeye2: AWSOME!!!)]
Παλι κατεληξα να γράφω ατελιωτα και σορι αν σας κουρασα.
Douzo yoroshiku,MINA!!!!(Χαρικα για την γνωριμια)
Δημοσιευμένη  εικόνα
There is no spoon...(Gomenasai):nod: