Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4351 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 19 November 2012 - 20:43

Γεια. Με λένε Τάρο και κατάγομαι από την δυτική Νιενάμπε αλλά λόγω εμφιλίου μετακομίσαμε εδώ και μένω στην Θεσσαλονίκη(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η νιενάμπε κάνει καλυτερη μπουγάτσα). Βασικά ξαναέγραψα στο συγκεκριμένο τόπικ πριν καιρό αλλά δεν βαριέσαι... που να με θυμάστε... Ψηφίζω Χρυσή Αυγή. Πλάκα κάνω. ΝΔ Ψηφίζω. Βασικά, η iristella με έπεισε να μπώ εδώ για να μοιραστώ τις ανησυχίες μου γύρω απο τα άνιμε και είπε χαρακτηριστικά "Το φόρουμ δεν είναι και τόσο καλό... το βαριεμαι μωρέ, γιατί γίνονται όλο ανιμε συζητήσεις." Επισης, μπηκε εγγυητρια για την κοσμιοτατη συμπεριφορά μου. Τι άλλα... Ειμαι ΑΕΚ. Φοβάμαι τους ψηλούς ανθρώπους, μερικά δέντρα και τα παγάκια. Άνιμε έχω να δω αρκετό καιρό επειδή ο Πνευματικός μου είπε ότι είναι του σατανά. Πρώτυπο μου είναι ο Μουρατίδης. Βασικά βαρέθηκα. Αν θέλετε να μάθετε κάτι πιο συγκεκριμένο, ρωτήστε.

EΙΝΑΙ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! the end

Welcome :D

Αγαπητέ Τάρο/Ταρώ, πως στο καλό σε λένε, με τα κοτόπουλα πως τα πας; :P

Α και για να φανατιστώ και εγώ λίγο με τις ομάδες, Παναθηναϊκός και τα μυαλά στα κάγκελα.

Καλώς τονα, κατάλαβες πιστεύω το ζουρλάδικο από το καλωσόρισμα, κιόλας.

#4352 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 19 November 2012 - 20:58

*Iristella στην αμαξάρα*

-Ψιτ, αγαπούλα, γουστάρεις να ρίξεις κανά warn; Έμπα.
*στο αμάξι*
-Φτιάξε προφίλ... Από που 'σαι, ρε;
-Από τη Νιενάμπε.
-Ααα! Ανιμεμάνα,,!

*στο black hole*

-Iri,εδώ έλεγαν πως σε τρελάναμε και τα παράτησες!
-Τι "τα παράτησα" ρε; Στον κυβερνοχώρο ήμουν, για σκάουτινγκ. Σας παρουσιάζω τον Taro, τον moderator που θα καθαρίσει!!!

#4353 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 November 2012 - 21:09

Ο Taro πάει κατευθείαν για Admin. Δεν κάνει ενδιάμεσες στάσεις. :P

#4354 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 19 November 2012 - 21:12

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εσείς γλυκά δεν δίνετε στους νέους επισκέπτες... ?

@iri Είσαι πολύ κακόβουλο λογισμικό.
@εκπεσούσα_μπουγάτσα "τσουντεριάζεις"... οκ δεν θα τσουντεριάζω. δεν θα γίνω τσουντερ.
@ρεντκουίν είσαι άεκ...? περαστικά. Ρε μη στενοχωριέσαι... στο τέλος δεν θα πέσουμε χΔ Μη σου πω και ΤσουΛου θα βγούμε με ηγέτη τον Φούντα.
@κειτό βασικά ήθελα να σε ρωτησω αν είσαι απο την γκάνα.

Επισης θα ήθελα να παρακαλέσω τον αντμήν να κάνει ριζικές αλλαγές γιατί το design. Είναι αθλιο. Φέρε Μποτρίνι, φέρε Σπύρο Σούλη , δέ ξέρω τι θα κάνεις.... αλλά πρέπει να πάρεις μέτρα...

Posted Image

#4355 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 19 November 2012 - 21:18

00.56

"Θα φάει τη θέση του Kenny;"

-Του Kenny; Ποτέ!!!

#4356 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 November 2012 - 21:45

εεεεπ, κάλος τον φίλο μας τον Τάρο, ήρθες κι'απτα μέρη μας ! :kill4u: Καλά να περάσες σου εύχομαι κιεγώ και όσο για γλυκά δεν έχει, μόνο θυσίες προσφέρουμε απ'τα μέρη μας! *buh, buh*
Για design δε ξέρω, αν και μου άρεσαν καλύτερα κάποια του παλιού φόρουμ, συγκρινόντας το με anime-greek απ'το οποίο προέρχεσαι παραμένει καλύτερο νομίζω αυτό και ως ip-board xD :mafia:

Καλό posting λοιπόν και καλές "αντοχές" :OMG3:
フカフカ

#4357 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 20 November 2012 - 20:55

γεια!! :D Εγω...Αλεξης...ΠΑΟΚ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...τωρα ειμαι Αρτα επειδη σπουδαζω εδω...:P ...μου αρεσουν τα anime και ετσι ειπα να ψαξω για ενα forum.εψαξα 2 λεπτα στο google και να μαι εδω :P

#4358 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 November 2012 - 21:13

Ααααα κοντά είμαστε βλέπω, στην Άρτα... Εγώ είμαι στην Ηγουμενίτσα, και μάλλον από την επόμενη χρονιά θα σας έρθουμε όλο το ΤΕΙ.

Βασικά, που είναι οι τρόποι μου; Καλώς ήρθαν όλα τα νέα μέλη, καλό ποστινγκ

#4359 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 20 November 2012 - 21:36

γεια!! :D Εγω...Αλεξης...ΠΑΟΚ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...τωρα ειμαι Αρτα επειδη σπουδαζω εδω... :P ...μου αρεσουν τα anime και ετσι ειπα να ψαξω για ενα forum.εψαξα 2 λεπτα στο google και να μαι εδω :P

Γεια σου Αλέξη. Με λένε Σάσα. Τι ποιείς το βράδυ;
Πω, πόσο σιχαίνομαι τους νέους... -Είπε ο χθεσινός εγγεγραμμένος".

Btw εγώ έψαχνα συνταγή για φασολάκια και έπεσα εδώ...

Posted Image

#4360 selvaria

selvaria

Anime Freak

• Members
  • 258 posts

Posted 20 November 2012 - 21:41

καλησπέρα σε όλα τα μέλη!!!

1tr4op.jpg

#4361 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 November 2012 - 23:49

Ένα welcome μόνο στον macalex που είναι ΠΑΟΚ.

#4362 napis7

napis7

Starting...

• Members
  • 2 posts
  • LocationΚαστοριά

Posted 08 December 2012 - 02:14

Yo! Με λένε Nαπολεων, 21 χρονων και σπουδάζω στην Καστορια στο Τει πληροφορικής.. Σαν fan των anime έπρεπε να είχα γραφτεί καιρό στο forum αλλα δεν πειράζει κάλλιο αργά παρα ποτε ;)
Επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς!
Want To See MyAnimeList?? ~>My_Anime_List

#4363 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 08 December 2012 - 11:02

ΑΑΑΑΑΑ δν το πιστευω οτι μπηκεεεεε !!!!

Καλωσηρθες βρε!!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4364 SANDOKANTHANOS

SANDOKANTHANOS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 11 December 2012 - 23:42

Γειά χαρά.Με λένε Θάνο και είμαι από τον Βόλο.Τόσο καιρό έλεγα να μπω στο forum και η πρόταση 2 μελών με έκαναν να πάρω τη μεγάλη απόφαση.Μου αρέσει αρκετά το στυλ του forum και προσαρμόστηκα αμέσως στις ιδότητές του(profiles,sigs etc).Για να μην τα πολυλογώ, καλώς σας βρήκα.

Edited by SANDOKANTHANOS, 12 December 2012 - 00:20.

#4365 my_password_is_12345

my_password_is_12345