Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4336 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 November 2012 - 03:27

Καλως ήρθες αγαπητέ Hayabusa. To nick σου για κάποιο λόγο μου φερνει κατά νου αυτό. (oμολογουμένος ο Roppongi ήταν η αδυναμία μου).

Eλπίζω να περάσεις ωραία μαζί μας και να λάβεις μέρος στις πολυάριθμες συζητήσεις μας για κάθε τι που μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Έχε κατά νου ότι αν χρειαστείς κάτι η ομάδα είναι πάντα διαθέσιμη να βοηθήσει με στοργή φροντίδα και προδέρμ οπότε μη διστάσεις.. :kill4u:

#4337 Hayabusa Shinkansen

Hayabusa Shinkansen

Starting...

• Members
  • 1 posts
  • LocationΑθήναι, Ελλάδα

Posted 08 November 2012 - 03:33

Χαχα,έγινε, θα το έχω υπ'όψιν μου και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Χμμ, μήπως το συγκεκριμένο anime θα πρέπει άμεσα να το δω? Φωτιές μου έβαλες! xD...θα μπορούσες να με πεις και densha otoko...παρεμπιπτόντως, το έχω δει (τη σειρά) και έχω τα καλύτερα να πω..

#4338 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 13 November 2012 - 13:20

Γειά... καινούριος. Δημήτρης. Ήξερα το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό και παρόλο που ασχολούμαι με άνιμε αρκετά ώστε να θεωρηθώ καμμένος, δεν έτυχε ποτέ να γραφτώ κ τώρα μπήκα μετά απο προτροπή. Τελευτάια φορά ήμουν σε φόρουμ πριν κάμποσα χρόνια, οπότε... yoroshiku.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#4339 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 13 November 2012 - 14:31

Κοcchi koso yoroshikune~! :kakashithumbup: (aka επιτέλους τον έπεισα!) Ηope you have lots and lots of fun in here~! :clap:

#4340 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 13 November 2012 - 15:23

Κοcchi koso yoroshikune~! :kakashithumbup: (aka επιτέλους τον έπεισα!) Ηope you have lots and lots of fun in here~! :clap:

Αφού δεν είχα ίντερνετ! Δεν είναι ότι έκανα το βαρύ πεπόνι... :P

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#4341 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 13 November 2012 - 16:59

πολυάριθμες συζητήσεις μας για κάθε τι που μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Ναι, αυτό. Ότι θες, μπορείς να βρεις εδώ μέσα :P (Με την καλή ένοια πάντα)

Καλώς τα νέα μας παιδιά, ας περάσουμε ωραία όλοι μαζί ^^

#4342 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 13 November 2012 - 17:38

Γειά... καινούριος. Δημήτρης. Ήξερα το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό και παρόλο που ασχολούμαι με άνιμε αρκετά ώστε να θεωρηθώ καμμένος, δεν έτυχε ποτέ να γραφτώ κ τώρα μπήκα μετά απο προτροπή. Τελευτάια φορά ήμουν σε φόρουμ πριν κάμποσα χρόνια, οπότε... yoroshiku.

Fenrir ε?Ωστέ δεμένος στην άζγκαρντ ο μεγάλος λύκος βλέπει ανιμέ και σερφάρει στο ίντερνετ?Τι γαμάτη εικόνα XD

Καλωσήρθες στο ζουρλάδικο δημήτρη.Καλά θα περάσεις εδώ ;)

sc5bab.jpg

#4343 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 13 November 2012 - 19:03

Fenrir ε?Ωστέ δεμένος στην άζγκαρντ ο μεγάλος λύκος βλέπει ανιμέ και σερφάρει στο ίντερνετ?Τι γαμάτη εικόνα XD

Καλωσήρθες στο ζουρλάδικο δημήτρη.Καλά θα περάσεις εδώ ;)

Όταν δεν κόβω χέρια θεών στην άζγκαρντ και όταν δε γκαζώνω με τον Κλάουντ τον ντελιβερά, βλέπω άνιμε και σερφάρω.. και που να δείς τετράποδο σε σανίδα του σερφ... τραγωδία! Τουλάχιστον βοηθάει πολύ η ουρά. :Ρ

(Δε δείχνει ακόμα για ζουρλάδικο, αλλά για να το λες.. )

Posted Image

#4344 Marina Uzumaki

Marina Uzumaki

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 November 2012 - 17:25

Hi everyone!!! :D Γειά σε ολους!!! Ονομαζομαι Marina Uzumaki και ειμαι μεγαλη φαν των anime και της Ιαπωνεζικης κουλτουρας γενικοτερα! Λατρευω τις πολεμικες τεχνες γι αυτο και τα αγαπημενα μου anime ειναι: NARUTO :kakashithumbup: και DRAGONBALL Z :ssangry: !!! Η εκφραση που με αντιπρωσοπευει περισσοτερο ειναι: I'll never GIVE UP no matter what!!! :ninja: :riiight:

#4345 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 16 November 2012 - 17:41

Koρίτσι που βλέπει Ντράγκονμπολ; Για φαντάσου! Mέχρι σήμερα δεν ήξερα καμία... Καλωσήρθες Uzumaki.

Posted Image

#4346 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 19 November 2012 - 19:31

Γεια. Με λένε Τάρο και κατάγομαι από την δυτική Νιενάμπε αλλά λόγω εμφιλίου μετακομίσαμε εδώ και μένω στην Θεσσαλονίκη(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η νιενάμπε κάνει καλυτερη μπουγάτσα). Βασικά ξαναέγραψα στο συγκεκριμένο τόπικ πριν καιρό αλλά δεν βαριέσαι... που να με θυμάστε... Ψηφίζω Χρυσή Αυγή. Πλάκα κάνω. ΝΔ Ψηφίζω. Βασικά, η iristella με έπεισε να μπώ εδώ για να μοιραστώ τις ανησυχίες μου γύρω απο τα άνιμε και είπε χαρακτηριστικά "Το φόρουμ δεν είναι και τόσο καλό... το βαριεμαι μωρέ, γιατί γίνονται όλο ανιμε συζητήσεις." Επισης, μπηκε εγγυητρια για την κοσμιοτατη συμπεριφορά μου. Τι άλλα... Ειμαι ΑΕΚ. Φοβάμαι τους ψηλούς ανθρώπους, μερικά δέντρα και τα παγάκια. Άνιμε έχω να δω αρκετό καιρό επειδή ο Πνευματικός μου είπε ότι είναι του σατανά. Πρώτυπο μου είναι ο Μουρατίδης. Βασικά βαρέθηκα. Αν θέλετε να μάθετε κάτι πιο συγκεκριμένο, ρωτήστε.

Posted Image

#4347 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 November 2012 - 19:48

Γιε της Δράκαινας καλώς ήρθες. Και τι εννοείς; Κανείς δεν είναι καλύτερος από μένα!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4348 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 November 2012 - 19:50

Μπορεί να είπα ότι μιλάμε και για anime. Για τα υπόλοιπα που λέει ο κύριος δεν έχω ιδέα :P.

PS: Εγώ του είπα ότι η δική μας μπουγάτσα είναι καλύτερη παγκοσμίως και είναι και fallen γι αυτό μπήκε. Μην κοιτάς που το παίζει hipster και λέει για Nyan nabe και λοιπά. Σε τεστάρει και κάνει τον tsundere.

#4349 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 19 November 2012 - 20:04

EΙΝΑΙ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! the end

Welcome :D

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4350 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 November 2012 - 20:26

ΠΑΟΚ ρε. Και να μην τσουντεριάζεις από τώρα, ακόμαδε μπήκες!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai