Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4171 Psyxodrama

Psyxodrama

Starting...

• Members
  • 0 posts
  • LocationAthens

Posted 06 April 2012 - 00:36

Ωραίο όνομα έχεις οδυσσέα! Και ωραία σεμινάρια παρακολουθείς επίσης :P.

Καλως ήρθες και ελπίζουμε να σε δούμε σε θρεντ τις επόμενες μέρες!

Να σαι καλά καλώς σας βρήκα........θα με δείτε σίγουρα....

#4172 Taskees

Taskees

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 06 April 2012 - 02:52

Γεια χαρά και από εμένα. Το όνομά μου είναι Παναγιώτης, είμαι 22 χρονών, σπουδάζω φαρμακευτική σε χώρα του εξωτερικού και είμαι αρκετά νέος στον κόσμο του anime. Βλέπω αρκετά anime τους τελευταίους μήνες και απ'όσο φαίνεται το site είναι μία καλή πηγή πληροφοριών για καινούριες κυκλοφορίες και γενικότερα μου αρέσει η επαφή με άτομα που γνωρίζουν για τέτοια μη διαδεδομένα πράγματα. Καλή συνέχεια από εμένα. ;)

#4173 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 06 April 2012 - 03:08

Καλώς σε βρίκαμε.Καινούριος λοιπόν εεεε.Τότε η σελίδα σίγουρα θα σε βοηθήσει πολύ.Θα βρεις πολλές πληροφορίες και άτομα που μπορούν να λύσουν τις περισσότερες απορίες που θα έχεις.Ελπίζω να περάσεις καλά μαζί μας.

Posted Image

#4174 Vyle

Vyle

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 09 April 2012 - 14:03

Γεια σας παιδιά.
ελπιζω να βρω αυτο που θελω εδω.. ποκεμον-ο-φιλους :P

#4175 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 09 April 2012 - 14:22

Και ποκεμον-ο-φιλους και ό,τι ανιμεκαμένους θες θα βρεις εδώ! Θα τα πούμε στα threads, welcome guys! :D
Posted Image

#4176 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 09 April 2012 - 19:25

Γεια σας κι από εμένα:)

Η πρώτη μέρα είναι πραγματικά δύσκολη, ξεχνάς όσα ήθελες να πεις :nanteee:

Καλώς σας βρήκα, λοιπόν:D

#4177 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 April 2012 - 22:06

Καλωσηρθες φιλε.Εγω ειμαι ο στυλιστας το φορουμ.Καθε φορα που φτιαχνεις σετακι το πρωτο ατομο που θα το σχολιασει ειμαι εγω.Και για να κανω την αρχη τα χρωματα στο αβα σου ειναι υπεροχα.

See you guys in the forum :thatsit:

sc5bab.jpg

#4178 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 10 April 2012 - 00:19

ενα καλοσορισμα και απο εμενα για τα νεα μελη :gotit:
περαστε να δειτε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ και γεμιστε μας με ομορφα ποστ
σχετικα με τα ανιμε και τα μανγκα :riiight:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#4179 elsupreme

elsupreme

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 12 April 2012 - 13:49

Γεια, Γιάννος, διαβάζω και βλέπω anime και manga που και που και ξέρω λίγη Joomla (αλλά δουλεύω δωρεάν). PM moi, administrators !

#4180 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 12 April 2012 - 13:57

Hey P.Z.W.Y.S εδώ, χάρηκα για τη γνωρημία. Γενικά και αόριστα είμαι ενας φανατικός Otaku, καθώς επισης και ενας τελοίος άκυρος άνθρωπος οπότε πιστευω οτι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι οτι πρέπει για μενα! Ελπίζω να γνωριστώ με όσο περισσοτερους ομοίους μου (αν υπάρχουν) και να περνάμε όλοι καλα!
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#4181 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2012 - 13:59

Καλώς όρισες και από εδώ Γιάννο. :congrats: Ελπίζω να περάσεις καλά μαζί μας (αν και πιστεύω ότι η δωρεάν δουλειά σε έκανε instantfave στις καρδιες πολλών :hahaha: ). Για ότι χρειαστείς nudge me.

ΥΓ: Nice nick αν και για κάποιον λόγο πίστευα ότι αν γραφόσουν θα χρησιμοποιούσες το "Your Father". Θα ήταν επικό να βλέπαμε "Υοur father posted in black hole" " YOur father quoted you" etc.

Edit: P.Z.W.Y.S καλωσήρθες και εσύ. Κάτι μου λέει ότι θα νιώσεις στο στοιχείο σου εδώ πέρα. ^_^

#4182 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 12 April 2012 - 14:38

Με λένε Γιώργο και καταβάλλω προσπάθειες ώστε να μην την παλεύω. Χαιρετώ τους πάντες και τα πάντα και χάρηκα για τη γνωριμία εκ των προτέρων. :thatsit:
Posted Image

#4183 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 April 2012 - 14:39

Πόση προσπάθεια θέλει αυτο ρε Gogo, εγώ από την μέρα που γεννήθηκα καταβάλω προσπάθειες να την παλέψω...
Μετάφραση: Καλωσήρθες και ελπίζω να περάσεις καλά εδω στην παρέα-οικογένεια-χάλι μας.

Posted Image

#4184 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 12 April 2012 - 14:45

Πόση προσπάθεια θέλει αυτο ρε Gogo, εγώ από την μέρα που γεννήθηκα καταβάλω προσπάθειες να την παλέψω...
Μετάφραση: Καλωσήρθες και ελπίζω να περάσεις καλά εδω στην παρέα-οικογένεια-χάλι μας.

Είχα πολύ υγιές μυαλό και προσπαθώ να το καταστρέψω. Μερικές φορές δεν με αφήνει.
Posted Image

#4185 John.P.

John.P.

Starting...

• Members
  • 0 posts
  • LocationGreece, Athens

Posted 14 April 2012 - 17:02

Γεια και από μένα. Γιάννης.
Αυτά.....