Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4141 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 March 2012 - 23:00

Καλώς μας ήρθες αγαπητό νέο μέλος. Εδώ θα βρεις πολλά όμορφα πράγματα με την πλοηγησή σου, και θα έχεις νέες πνευματικές εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν στην αναζήτηση του πραγματικού, εσωτερικού εαυτού σου...

Νirvana is waiting.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4142 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 08 March 2012 - 23:17

Καλώς σε βρήκαμε και καλώς μας βρήκες καλο μου θύμα ε μέλος ήθελα να πω ελπίζω να περάσεις καλά!!;)

Posted Image

#4143 Antwnhs

Antwnhs

生き残るために強

• Members
  • 4 posts
  • LocationGlyfada

Posted 08 March 2012 - 23:23

ευχαριστω για το καλωσορισμα , αλλα για μια στιγμηλουλα
nirvana λεει ο ενας θυμα ο αλλος τη καλο παιζει εδω μεσα :8)::orly:

#4144 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 08 March 2012 - 23:25

You will find it soon enough!!:tensai:

Posted Image

#4145 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 March 2012 - 23:25

It's a trap!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4146 Harukaze

Harukaze

Cookie Monster

• Members
  • 15 posts
  • LocationΗράκλειο Κρήτης & Αθήνα

Posted 09 March 2012 - 05:29

Καλησπέρα σε όλους! είμαι η Άννυ, 19 ετών, καμμένη με anime και manga ή αλλιώς self proclaimed otaku. :kill4u:
Χαίρομαι που ο δρόμος μου με έφερε σε αυτή τη σελίδα γιατί στην καθημερινότητα μου περιτριγυρίζομαι από άτομα (1-2 εξαιρέσεις) που δεν έχουν ιδέα από anime ούτε ιαπωνική γλώσσα και νιώθω μόνη... :nanteee: Μου την δίνουν ιδιέταιρα τα άτομα που κοροϊδεύουν χωρίς να ξέρουν και μου έχουν τύχει πολλά δυστυχώς.
Το κάψιμο μου φτάνει σε βαθμό που πλέον εκφράζω πολλά συναισθήματα και φράσεις στα ιαπωνικά ανεπαίσθητα. Ελπίζω να βρω κι άλλους να μοιράζονται την τρέλα μου. :ureshii:

I'm the kind of woman that when my feet hit the floor each morning the devil says "oh, crap. she's up!"

Posted Image

#4147 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 09 March 2012 - 06:31

H Η φράση σου "ελπίζω να βρω" δεν ισχύει.Και αυτό πολύ απλά γιατί ΜΟΛΙΣ βρήκες.Όλοι εδώ μέσα είμαστε καμένοι και τρελοί οπότε νιώσε σαν το σπίτι σου. Κάλως ήρθες λοιπόν στην παρέα μας-οικογένεια και ελπίζω να περάσεις καλά.Και για να κάνω και τον nerd πέρνα μία από τα forum rules και διάβασε τα ώστε να μην δώσεις λόγο σε κανέναν να σε κατσαδιάσει.Ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτα.( δεν ντρεπόμαστε εδώ)

Posted Image

#4148 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 09 March 2012 - 08:48

Welcome Harukaze ha αλλιώς Άνου καλώς μας βρήκες και και καλώς σε βρήκαμε ελπίζω να περάσεις καλά εδώ μέσα.Λίγο πολύ όλη εδώ μέσα έχουμε την τρελα μας.Join our cause.A και να θυμάσαι όσοι σνομπάρουν τα anime η τα manga εσύ να λες ότι αυτοί χάνουν!!;)

Posted Image

#4149 Harukaze

Harukaze

Cookie Monster

• Members
  • 15 posts

Posted 09 March 2012 - 13:57

Arigatou futari tomo! :blingeye2:

I'm the kind of woman that when my feet hit the floor each morning the devil says "oh, crap. she's up!"

Posted Image

#4150 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 March 2012 - 14:09

Welcome.

Υ.Γ. Ωραία sig.

#4151 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 March 2012 - 16:22

Ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλα τα νέα μέλη. Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και σίγουρα θα μάθετε/διαβάσετε/δείτε πολλά νέα πράγματα στο forum μας.
Καλό θα ήταν να διαβάσετε και τους κανόνες του forum. ;)

Καλή διαμονή και καλά post.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4152 elena(storm-guardian)

elena(storm-guardian)

Crown Clown

• Members
  • 6 posts

Posted 09 March 2012 - 22:28

καλως ηρθες αννυ...μην ανισυχεις για τιποτα ...εδω μεσα ειμαστε ολοι καμενοι οποτε....καταλαβαινεις...-και μην ανισυχεις...δεν εισαι η μονη που βρισκεται με ατομα που δεν εχουν ιδεα απο ανιμε....οι περισοτεροι ειναι ετσι...(απλα δεν ξερουν τι χανουν..)καλη αρχη...
Amicizia Storm Guardian :"Continuously at the heart of the attack, the furious storm that never rests." :erk:

#4153 Harukaze

Harukaze

Cookie Monster

• Members
  • 15 posts

Posted 10 March 2012 - 00:31

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα guys... Χαρά μου που σας βρηκα! :Blissfull:

Posted Image

#4154 deadpool1994

deadpool1994

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 13 March 2012 - 15:05

για σας παιδιά με λένε Μανώλη είμαι 18 χρονών και σήμερα ανακάλυψα το site και είπα να γραφτώ
και επειδή βλέπω και εγώ κάποια anime και διαβάζω μερικά manga είπα να γραφτώ

#4155 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 March 2012 - 15:38

loop intro :3
καλός τον και καλή διαμονή :)
フカフカ