Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4156 deadpool1994

deadpool1994

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 13 March 2012 - 16:02

ευχαριστώ

#4157 Ρούμπενς

Ρούμπενς

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 March 2012 - 00:41

Καλημέρα σας! Είμαι βραζιλίας και μαθω ελληνικά με Fanfics. Δεν έχω έλληνες φίλους ακόμα, ώστε θέλω να κάνω πολλούς φίλους εδώ!! Συγγνώμη! Δεν μιλάω Ελληνικά πολύ καλά, αλλά θέλω να συνεχίσω να σπουδάσω του.
Μιλάω Ιαπωνικά, Κινεζικά, Πορτογαλικά, Αγγλικά και λιγάκι Ολλανδικά και Ελληνικά.
Και μου αρέσει πολύ την κουλτούρα ιαπωνική. Έχω πάει στην Ιαπωνία μια φορά για τρεις μήνες!
Τώρα θέλω να πάω στην Ελλάδα, γιατί μου αρέσει πολύ την ελληνικής ιστορία και πολιτισμός. :hihi2:

Nice to meet you guys! <- Συγγνώμη! Δεν ξέρω πώς τα λέω στα ελληνικά. :

#4158 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 March 2012 - 00:52

Καλωσήρθες βρε φίλε

HnH5aB0.jpg

#4159 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2012 - 01:06

o.O Ισπανικά δεν μιλάς?
Ατσά! Έγραψες και το username σου στα ελληνικά.

Welcome.:8):

#4160 Ρούμπενς

Ρούμπενς

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 March 2012 - 01:20

o.O Ισπανικά δεν μιλάς?
Ατσά! Έγραψες και το username σου στα ελληνικά.

Welcome.:8):

Ισπανικά δεν μιλάω, αλλά το καταλαβαίνω! Spanish and portuguese look very alike, so when I try to speak spanish, I end up speaking portuguese! Άρα Ισπανικά είναι πολύ δύσκολο για μου!! χαχαχα

Συγγνώμη γιατί μίλησα αγγλικά!:

#4161 Ρούμπενς

Ρούμπενς

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 March 2012 - 01:21

Καλωσήρθες βρε φίλε

Ευχαριστώ πολύ!!:)

#4162 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 March 2012 - 01:31

Ρούμπενς καλώς ήρθες στο φόρουμ μας! Τα ελληνικά σου είναι πολύ καλά, μπράβο. Ελπίζουμε να σε δούμε σε συζητήσεις για anime/manga.

Σίγουρα θα έχεις δει το Michiko to Hatchin πιστεύω :P

xbJ3b2w.jpeg

#4163 Ρούμπενς

Ρούμπενς

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 March 2012 - 02:04

Ρούμπενς καλώς ήρθες στο φόρουμ μας! Τα ελληνικά σου είναι πολύ καλά, μπράβο. Ελπίζουμε να σε δούμε σε συζητήσεις για anime/manga.

Σίγουρα θα έχεις δει το Michiko to Hatchin πιστεύω :P

Ευχαριστώ πολύ!! Θα συνεχίσω να σπουδάσω!:laugh: Τα ρήματα ελληνικές είναι πολύ δύσκολοι! χαχαχα

Ακόμα δεν έχω δει το Michiko to Hatchin, αλλά έχω ακούσει για αυτό!! Θέλω να το δω. :hihi2:
Σας αρέσει το Rurouni Kenshin ή το Death Note; Τα ξέρετε; :hmmm:

#4164 funkduckfuck

funkduckfuck

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 26 March 2012 - 12:49

Γειά, είμαι το νέο μέλος funkduckfuck, είμαι πεντακοσίο ετών και κατοικώ στην Αθήνα, χόμπι μου είναι να γράφω στα greeklish, άλλα τέλος πάντων. Το φόρουμ το βρήκα ψαχνωντας για πηγές προτάσεων anime ταινιών (studio ghibli sto styl =P) και δεν ξέρω κατα ποσο θα είμαι ενεργό μέλος στο φόρουμ γιατί ελπίζω από τις προτάσεις σας να μην έχω πολύ ελέυθερο χρόνο =P

Anyway nice to meet ya ^^

#4165 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 March 2012 - 14:07

u mad bro? xDD ahaha, ώραια περιγραφη..έλα παπού...:hahaha:
καλός τον :) βλέπω και fellow FF7 fan :3
フカフカ

#4166 ΠαριςΚΔ

ΠαριςΚΔ

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 26 March 2012 - 19:32

Γειά σας είμαι 17 χρονών Αθηναίος ασχολούμε γενικά με την τέχνη και ομολωγώ οτι προσφατα ανακάλυψα την τέχνη του μάνγκα και έχω σταλήθεια εντυποσιαστεί.Σκοπευω να μαθω τα πάντα γιαυτά και να βοηθήσω ωστέ αυτά να αντιμετωπιζονται ως μια τέχνη κλασσική και ισάξια με τις αλλες....:hi:

#4167 Heord

Heord

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 29 March 2012 - 20:40

Γεια σε όλους. Μετά από πολλάαααα χρόνια αποφάσισα να γραφτώ κι εδώ. Είμαι παλιό μέλος του dragonball.gr, animextreme, animeplanet, animeclipse κτλ και στην όλη φάση με anime και manga μπήκα πριν μια δεκαετία (και λίγο παραπάνω). Πολλοί λόγοι με έκαναν να σταματήσω να βλέπω anime για κανένα χρόνο αλλά πλέον επανήλθα δριμύτερος, κι έτσι είπα να ενταχθώ σε ανάλογο forum. See you around otakus ;)

#4168 alpin

alpin

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 31 March 2012 - 16:25

Hello guys,welcome to anime.gr!!

Alpin ωραιο avatar...:riiight:

oh thnx τώρα το είδα το σχόλιό χεχε!!!
Visit my DeviantArt Gallery - http://alpin-j.deviantart.com/
Subscribe to my Youtube Channel - http://www.youtube.com/user/ArtOfAlpinJongari?feature=watch

WHY BE A SERIAL KILLER, BE A SERIAL WATCHER INSTEAD, TV IS AWESOME!!!

#4169 Psyxodrama

Psyxodrama

Starting...

• Members
  • 0 posts
  • LocationAthens

Posted 05 April 2012 - 02:49

Καλησπέρα σε ολους. Είμαι ο Οδυσσέας 25 ετών..Καιρός να μπω και εγώ στην όμορφη παρεουλα σας...Είμαι ένα χρονο που γύρισα από το Λονδίνο στην μαμα πατρίδα για να τελειώσω τις σπουδές μου εδώ...Φαρμακευτική - νευρολογία - ψυχολογία στο εθνικό καποδιστριακό.Και ελπίζω σύντομα να φύγω ξανα για Ολλανδία για μεταπτυχιακό σε ψυχιατρική.Αλλα έτσι όπως είναι τα πραγματα εδώ μαλλον δεν ήταν καλή ιδέα..Από χόμπυς τώρα ότι όλοι μας πάνω κάτω... μουσικούλα σειρούλες και φυσικά ανιμάκια..Παρακολουθώ σεμινάρια σεναριογραφίας και αν δεν πάω στην Ζάκυνθο να πάρω κανα επίδομα (γιατί με το σερβιτοριλίκι δεν βγαίνουμε) με βλέπω να γίνομαι τζιβάτος....Τι άλλο..Πετρολυπολη μένω στο πατρικό μου αυτά πιστεύω καλώς σας βρήκα το λοιπόν...

#4170 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 April 2012 - 19:52

Ωραίο όνομα έχεις οδυσσέα! Και ωραία σεμινάρια παρακολουθείς επίσης :P.

Καλως ήρθες και ελπίζουμε να σε δούμε σε θρεντ τις επόμενες μέρες!