Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3916 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 01:39

Καλος τους ^^ :hihi2:
και καλη διαμονη στο φορουμ :P
フカフカ

#3917 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 01:41

Irashai!!!!!!!!!!!!!

#3918 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 01:49

Άφησε τη λεπίδα στον προθάλαμο και τα υπόλοιπα τα συζητάμε. I make it a point να αποφεύγω τις γυναίκες που οπλοφορούν. Α, και η τιμωρία για κάθε λάθος είναι κρέμασμα. Και μια και λέμε για λάθη, κοίτα πόσους τόνους δεν έγραψες.

Ναι, είναι 13. Σόρρυ, δεν είναι η τυχερή σου μέρα. Thou shalt hang by the neck untill dead, και καλά να περνάς με τις 72 χιλιάδες παρθένες στον Παράδειο.

#3919 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 09:43

'Αμα είναι έτσι τότε να προσέχεις την Iristella γιατί κυκλωφορεί με το bazooka στον ώμο!!:8):

Anyway καλώς τα καινούρια παιδιά και απο εμένα !!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3920 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 11:05

Δεν χρειάζεται προειδοποίηση. Έχει ήδη δεχτεί μερικές οβίδες!!!

#3921 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 11:11

Τώρα που το σκέφτομαι, την έχει γλιτώσει ποτέ κανένας απ' την οργή της ;

#3922 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 11:19

Posted Image

Aha new guests, welcome, welcome! ~prepares the knifes for the ritual!
rsrGbGx.gif

#3923 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 11:32

Τώρα που το σκέφτομαι, την έχει γλιτώσει ποτέ κανένας απ' την οργή της ;

Hmmm να το σκεφτώ....... ΟΧΙ :OMG3:!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3924 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 11:50

Πφφφ, μην τρελαίνεστε! Τουλάχιστον αν πάτε από οβίδα είναι καλύτερο από το να γίνετε θυσίες. Τσ τσ τσ, τους δώσανε γάιδαρο και τον κοιτούσαν στα δόντια!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3925 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 12:01

Σε παρακαλώ, εγώ προσπάθησα να στείλω τον άγριο γορίλα στις 72 χιλιάδες παρθένες του παραδείσου και με γείωσε. Αν κάποιος φταίει, είναι ο γορίλας που δεν εκπολιτίζεται, και τον κυνηγάνε mods, αιρετικοί και άυπνοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

#3926 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2011 - 16:36

Noμιζω το θρεντ πρεπει να ονομαστει "καλοσωριστε τους κανιουργιους".Πιο πολυ αυτο εχει παρα αυτο που λεει ο τιτλος:kakaka:

sc5bab.jpg

#3927 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2011 - 20:25

Καλησπέρα λέγομαι Δημήτρης φοιτητής στο Τει ΛΑμίας (Τμήμα Πληροφορικής και Τεχν/γιας Η/Υ). Ασχολούμε με ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού σε Η/Υ και με linux. Επίσεις είμαι οπαδός του Ελευθέρου λογισμικού.Ακόμα μου αρέσουν τα anime και έχω σκοπό για μεταπτυχιακό στην Ιαπωνία σχετικά με την πληροφορική. Επίσεις είμε μέλος τςν εξής κοινοτήτων:
Ubuntu-gr
grobot
Ελπίζω να περάσουμε καλά μαζί.
:awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::hi::joyful::joyful::joyful::joyful::joyful::joyful:

#3928 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2011 - 20:34

Καλησπέρα λέγομαι Δημήτρης φοιτητής στο Τει ΛΑμίας (Τμήμα Πληροφορικής και Τεχν/γιας Η/Υ). Ασχολούμε με ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού σε Η/Υ και με linux. Επίσεις είμαι οπαδός του Ελευθέρου λογισμικού.Ακόμα μου αρέσουν τα anime και έχω σκοπό για μεταπτυχιακό στην Ιαπωνία σχετικά με την πληροφορική. Επίσεις είμε μέλος τςν εξής κοινοτήτων:
Ubuntu-gr
grobot
:awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::hi::joyful::joyful::joyful::joyful::joyful::joyful:

Τι έγινε ρε παιδιά σαν πολλοί δεν είμαστε εδώ μέσα από το cocoLam, να κάνουμε κανά σύλλογο αποφοίτων και πρώην πελατών Ζιώγα! :kakaka:
rsrGbGx.gif

#3929 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2011 - 20:51

Ubuntu-gr
grobot

Καλώς τον συνονόματο:hi:

8w32.jpg

#3930 Dark Chris

Dark Chris

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 17:00

:hi: Καλησπέρα, με λένε Χρήστο και πάω 1η Λυκείου! Manga δεν έχω διαβάσει πολλά (λίγο One Piece και Naruto, λίγο Death Note που το λάτρεψα και Kingdom Hearts). Από anime έχω δει πολλά επεισόδια από Dragonball (Z, GT κτλ.) και τώρα άρχισα λίγο Fairy Tail. Πιο πολύ ασχολούμαι με των υπολοίπων ειδών κόμικς, :yellowcard: αλλά ελπίζω η ενασχόληση μου εδώ να με κάνει να διαβάσω και άλλα manga.