Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3811 Atropagr

Atropagr

サイコビッチ®

• Members
  • 3 posts

Posted 05 July 2011 - 23:50

Hello everyone! Είμαι η Ευάννα από Αθήνα, λίγο μεγάλη ηλικιακά(νομίζω) σε σχέση με τη πλειοψηφία εδώ στο φόρουμ..εξωτερικά τουλάχιστον..(γιατί εσωτερικά και εγώ 15 ειμαι :laugh:).Με anime και manga ασχολούμαι αρκετό καιρό μπορω να πω, οπως και με αντιστοιχα ξενα σάιτ και φορουμ, αλλα για καποιο λογο δεν ειχα σκεφτει ποτε να ψαξω για κατι ελληνικο...και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο το φορουμ και να'μαι!Mου αρεσει πολυ η ιαπωνικη κουλτουρα και γενικα τα τελευταια 10 χρονια αν δεν εκανα τη δουλεια που εκανα, τωρα θα ηξερα και ιαπωνικα, και θα ειχα μαθει και judo και kendo...Τωρα που αλλαξε η δουλεια, τουλαχιστον απο σεπτεμβρη θα παω να γραφτω ιαπωνικα σε ενα φροντιστιριο που βρηκα μεσω της πρεσβειας το οποιο ειναι και κοντα σχετικα στο σπιτι μου,για να μου φυγει το μισο αχτι.(και εχω κανει και την προεργασια μου μεσω του Thejapanesepage.com).Ονειρο ζωης ειναι να μπορεσω να παω να κατσω κανα διμηνο στην Ιαπωνια,αν και οπως εχουν τα πραγματα τωρα με βλεπω να μην πηγαινω ποτε...δυστυχως.Εκτος βεβαια απο τα ανιμε,για να καλυψω το κενο της τηλεορασης(δεν βλεπω καθολου TV.δεν την ανοιγω καν),και επειδη ολες οι σειρες που βλεπω σταματησαν για καλοκαιρι,ανακαλυψα τα JDramas και τα KDramas...και ναι...μπορω να πω πως εκανα το επομενο βημα...βλεποντας ανιμε με ηθοποιους κανονικα και με το νομο :D.και μετα απο αυτο βεβαια ειμαι και επισημως η καμμενη της παρεας μου :)
αυτα τα λιγα απο μενα,γιατι αν με αφησετε,μπορω το απλο ποστ να το μετατρεψω σε εκθεση ιδεων!και αν κανεις πιστευει οτι μπορω να βοηθησω σε οτιδήποτε,pm κατευθειαν!!
Cheers!!
P.S.:Writing in Greek is such a pain...

#3812 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 06 July 2011 - 01:00

P.S.:Writing in Greek is such a pain...

συνιθια :P

welcome welcome σε τι forums εισουν ιδη;(προηπηρεσια:hehehe:)
Imagination is the only limit!

#3813 Atropagr

Atropagr

サイコビッチ®

• Members
  • 3 posts

Posted 07 July 2011 - 00:13

συνηθεια ε?για να δουμε,γιατι για να πω την αληθεια,μετα απο τοσα χρονια greeklish και με πληκτρολογιο που δεν εχει τα ελληνικα γραμματα πανω στα κουμπια,το να γραφω στα ελληνικα οντως μου φαινεται περιεργο....οπως περιεργα μου ειχαν φανει τα ελληνικα windows οταν εδινα το IC3...τεσπα...λοιπον απο φορουμ για να απαντησω κιολας, δεν ημουν ενεργο μελος αλλα εμπαινα και διαβαζα οτι με ενδιεφερε και οτι αποψεις ειχαν οι ξενοι φιλοι μας.κλασσικα ηταν τα φορουμ του Mangafox, του MAL και του watchanimeon.com.Απο κει και περα συνηθως ελιωνα στα φορουμ του Nihonomaru.com οπου βεβαια πινω και νερο στο ονομα τους γιατι ολα τα ανιμε που εχω, τα εχω παρει απο εκει....(μιλαμε τωρα για 600 GB φακελο....να ναι καλα τα παιδια).Μερικες φορες εμπαινα και στα φορουμ του Animea.net και στο Animenewsnetwork.com.Αυτα τα λιγα..ελπιζω να σε καλυψα. :)

#3814 cicano

cicano

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 12 July 2011 - 09:04

Γεια σας, Είμαι η Κική 21 ετών φοιτήτρια στην Πάντειο, Κοινωνιολογία. Στον ελεύθερο χρόνο μου γράφω στα Blog της υπογραφής μου

#3815 Bass

Bass

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 16 July 2011 - 03:52

Καλώς ήρθα και γω!

Με λένε Νίκο, είμαι 21 χρονων και είμαι φοιτητής.

Hobbies πολλά και διαφορα...από ταινίες, μουσική, ποδόσφαιρο μέχρι anime, comic books και retrogaming.

Θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά παλιό μιας και παρακολουθώ anime από την εποχή που έβαζε στην TV Kabamaru και Ιππότες του διαστήματος.Παρόλα όμως τα τελευταία 3-4 χρονια ασχολούμαι ελάχιστα με το "άθλημα" και αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που γράφτηκα στο forum. :thatsit:

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
"I don't care about justice or peace! Who's the strongest? That's my only concern." ―Bass, Mega man 2: The Power Fighters

#3816 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 July 2011 - 10:42

Γειά σου Bass retrogamer!

#3817 Ragna The Bloodedge

Ragna The Bloodedge

BlazBlue player

• Members
  • 12 posts

Posted 19 July 2011 - 04:55

Για σας παιδιά και από εμενα.Με λένε Θοδωρή και anime βλέπω εδώ και 3-4 χρονια,βεβαια αυτό δεν λέει και πολλά καθώς διαφορα μεγάλα anime όπως το FMA,Bleach κλπ δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμα,αλλα κάποια στιγμή οπωσδήποτε θα τα αρχίσω.Παρακολουθούσα εδώ και λίγο καιρό το forum και είπα και εγώ να γίνω επιτέλους μέλος:rolleyes:
PS:Παίζει να είμαι ο μονος που του τι σπάει το Naruto?:hmmm:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#3818 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 19 July 2011 - 20:15

Για σας παιδιά και από εμενα.Με λένε Θοδωρή και anime βλέπω εδώ και 3-4 χρονια,βεβαια αυτό δεν λέει και πολλά καθώς διαφορα μεγάλα anime όπως το FMA,Bleach κλπ δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμα,αλλα κάποια στιγμή οπωσδήποτε θα τα αρχίσω.Παρακολουθούσα εδώ και λίγο καιρό το forum και είπα και εγώ να γίνω επιτέλους μέλος:rolleyes:
PS:Παίζει να είμαι ο μονος που του τι σπάει το Naruto?:hmmm:

Oυτε κατα διανοια.

sc5bab.jpg

#3819 evolutioner

evolutioner

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 13 August 2011 - 13:26

Giorgos 32!!
Hallo se olous!!!

#3820 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 August 2011 - 13:34

Kαλώς τον !!!!:hi:

Posted Image

#3821 tiga

tiga

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 13 August 2011 - 20:30

Konnichiwa παιδιά!!έχω λίγους μήνες που έγινα μέλος στο forum αλλά δε συστήθηκα ποτέ γιατί είχα ξεχάσει τον κωδικό μου,,:wis:είμαι η mary και είμαι τρελή για τα anime εδώ κ 2 χρόνια..όσο πάει πορώνομαι όλο κ πιο πολύ!καλά, κ γω έβλεπα παλιά στην τι-βι dragonball k sailormoon αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήταν anime :P.τα πήρα πιο ζεστ'α από τότε που είδα το death note κ συνέχισα με helsing k δε θυμάμαι τι αλλο !έχω συμβουλευτεί το forum άπειρες φορές !8α τα λέμε!JAH!

#3822 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 August 2011 - 20:57

Evolutioner και Tiga, καλως ηρθατε στο φορουμ μας! Σας ευχομαστε καλη περιηγηση, καλα posts και να περνατε καλα ως μελη της παρεας μας :ureshii:
Posted Image

#3823 StellaStrife

StellaStrife

AAAddicted

• Members
  • 2 posts

Posted 15 August 2011 - 13:26

Γιούχου κι απο 'μένα.Με λένε Στέλλα,ηλικία 14,από Θεσσαλονίκη.
Έχει 2-3 χρονάκια απο τότε που μπήκα στο κολπάκι των anime κτλπα.Τώρα πλέον μπορώ περήφανα να πω πως έχω δει αρκετά άνιμε μέχρι τώρα και ακόμη περισσότερα dramas! :hihi2:
Πλέον το μόνο που βλέπω είναι άνιμε,dramas(Jdramas,Kdramas) και η τηλεόραση είναι κάτι σαν διακοσμητικό σαλονιού! Teehee ^_< Και μην ξεχνάμε την μουσική!Jrock,Jpop,Kpop απ'όλα έχει ο μπακτσές!Mετά από κάτι μήνες ,αποφάσισα κι εγώ να κάνω join! ^^

#3824 DigiGirl

DigiGirl

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 15 August 2011 - 15:38

:hi: Γεια σας είμαι και εγώ καινούρια εδώ! Το όνομά μου είναι Αγγελική και βρήκα αυτό το Forum κατά τύχη! Τελικά δεν είμαι η μόνη που παρακολουθεί animes φανατικά στα 20 όπως μου λένε όλοι! :yahoo:

#3825 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 15 August 2011 - 15:47

:hi: Γεια σας είμαι και εγώ καινούρια εδώ! Το όνομά μου είναι Αγγελική και βρήκα αυτό το Forum κατά τύχη! Τελικά δεν είμαι η μόνη που παρακολουθεί animes φανατικά στα 20 όπως μου λένε όλοι! :yahoo:

-ΑΥΤΟ- αποκλείεται χαχα. Φυσικά και όχι.