Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3796 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 19 June 2011 - 08:56

Γειαααα

#3797 CloudStrife

CloudStrife

Shiroyasha

• Members
  • 0 posts
  • LocationAthens

Posted 19 June 2011 - 11:13

Υο! χαιρετώ όλοι τη παρέα του anime.gr με λένε Παντελή και από τότε που με θυμάμαι άρχισα με τα cartoon και μετά τα anime/manga έχω δει αρκετά παλιά και καινούργια (τα περισσότερα στο στρατό λόγο της βαρεμάρας), μένω αθήνα (πανόρμου), έχω μια δουλίτσα που βγάζω το ψωμί μου, μ'αρέσει να βγαίνω με φίλους/ες για βολτίτσες, καμιά ταινία, να μαζευόμαστε σε κάπιου το σπίτι να αράζουμε να βλέπουμε anime/manga/ταινίες/επιτραπέζια κανά game και διάφορα άλλα. Μπαίνω πολλές φορές στο anime.gr για να βλέπω τα meetings κτλ και πάντα ήθελα να έρθω σε αρκέτα από αυτά αλλά δεν ξέρω κανέναν και μου ήταν λίγο δύσκολο να έρθω αλλά θα έρθω σε κάπια από τα επόμενα meetings ώστε να γνωρίσω άτομα που τους αρέσει μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες τα anime. Αυτά πρως το παρόν so mina yoroshiku onegaishimasu!!
Posted Image

#3798 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 19 June 2011 - 13:28

Συννονοματος και με παρομοια γουστα με μενα!!Αναμενεται pm γυρω απο το ζητημα του περιφυμου monstet hunter tri:hehehe:

:joyful::joyful::joyful::joyful::joyful::joyful:

#3799 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 21 June 2011 - 21:08

hey there!!!Αν και είμαι γραμμένος στο site εδώ και κάτι χρόνια(και το παρακολουθώ ακομα περισσότερα)δεν έχω postarei τίποτα(μέχρι τώρα τουλάχιστον).Λοιπόν...είμαι 19 μένω αθήνα και λατρεύω τα αρχαία adventures της lucas arts,τα zombies,τον naoki urasawa,τα πλοκάμια,τις πισίνες,το παγωτό με γεύση φουντούκι,τις σοκολάτες,τις μελαχρινές,το half-life 1,το half-life 2,το half-life episode 1,το half-life episode 2 και το half-life episode 3(αν βγει ποτέ:sigh2::madtodeath:) ενώ με τα anime ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου(από το γυμνάσιο περίπου).Αυτά...καλώς με βρήκατε λοιπόν!!!:wooi2::nosey:

#3800 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 21 June 2011 - 21:32

Δηλαδή δε θυμάσαι τίποτα από το δημοτικό!?

#3801 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 21 June 2011 - 21:44

Θυμάμαι σε ποιο δημοτικό πήγαινα:nosey:

#3802 deadly_silence

deadly_silence

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 23 June 2011 - 23:05

γεια σας παιδια με λενε Δημητρη
Life's a bitch, so if it's easy, you're doing it wrong

#3803 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 June 2011 - 23:07

^^ hi Δημήτρη:ureshii:

#3804 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 29 June 2011 - 01:14

Γειά σε όλους. Γιάννης απο Αθήνα.
Ήταν να μην ξεκινήσω να βλέπω anime, γιατί απο τότε που ξεκίνησα δεν έχω σταματήσει!
Καλώς σας βρήκα!!

#3805 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 29 June 2011 - 13:13

Γειά σε όλους. Γιάννης απο Αθήνα.
Ήταν να μην ξεκινήσω να βλέπω anime, γιατί απο τότε που ξεκίνησα δεν έχω σταματήσει!
Καλώς σας βρήκα!!

Το no life syndrom που μας επληξε ολους..Kαλοσηρθες:yahoo:

sc5bab.jpg

#3806 Sledgehammer

Sledgehammer

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 30 June 2011 - 23:26

Γεια χαρά και από μένα! Είμαι ο Sledgehammer και μόλις μπήκα στην παρέα σας! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο επεισόδιο 25 του Shippuuden! Είμαι fan του Naruto - Lee - Gai - Kakashi :)

Γενικά μόλις τελείωσα το λύκειο, περιμένω τις βάσεις (:blingeye2:) και ασχολούμαι με το laptop μου (παιχνίδια, photoshop κλπ κλπ) Και να μερικές φωτογραφίες που έφτιαξα πρόσφατα!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#3807 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 30 June 2011 - 23:34

^^καλά αποτελέσματα :gotit:

#3808 MikaZuki

MikaZuki

DuskMistress

• Members
  • 13 posts

Posted 03 July 2011 - 18:30

konnichiwa yoroshiku onegaishimasu

Ax!! να είναι καλά ο μεταφραστής !!
Ήρθα και γω να γίνουμε πολλά otaku , αν και βεβαία δεν μπορώ να πω ότι είμαι
καθαρό otaku με την έννοια την ιαπωνική , μόνο κάτι giga anime έχω:kakaka:.
Αγαπημένα μου είναι naruto και bleach black lagoon death note και όλα τα κλασσικά
Από manga μου αρεσουν action historical smut:blush2: josei και άλλα αυτά από δω

odaiji ni:byejg9:

#3809 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 03 July 2011 - 21:26

καλως ηλθες:drinks:

2po6sfa_jpg.gif

#3810 ant0nic_

ant0nic_

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 04 July 2011 - 17:17

Καλησπέρα παιδία, είμαι ο Αντώνης, από Άλιμο, Αθήνα, 14 χρονών και καινούργιος στο site και στα Anime γενικότερα. Χόμπυ μου είναι το Baseball, η ηλεκτρική και η κλασσίκη κιθάρα, και οι υπολογιστές.

Πρώτη μου επαφή με Anime Cartoon ήταν το Deathnote(Άλλο Anime Cartoon δεν έχω δει εκτός από κάτι ψιλά στην τηλεόραση) . Όταν άκουσα την Ιαπωνική γλώσσα στο Deathnote, ενθουσιάστηκα.
Από τότε θέλω να μάθω Ιαπωνικά και ξεκίνησα το ψάξιμο για φροντιστηρια κτλ.
Και ψάχνοντας κατέληξα εδωω, σε ένα post ( ;;; ) που μίλαγε για φροντιστήτια και για μαθήματα Ιαπωνικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (http://anime.gr/forums/showthread.php?t=6831) .

Καλή συνέχεια ;)