Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#3796 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 13:28

Συννονοματος και με παρομοια γουστα με μενα!!Αναμενεται pm γυρω απο το ζητημα του περιφυμου monstet hunter tri:hehehe:

:joyful::joyful::joyful::joyful::joyful::joyful:

#3797 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 21:08

hey there!!!Αν και είμαι γραμμένος στο site εδώ και κάτι χρόνια(και το παρακολουθώ ακομα περισσότερα)δεν έχω postarei τίποτα(μέχρι τώρα τουλάχιστον).Λοιπόν...είμαι 19 μένω αθήνα και λατρεύω τα αρχαία adventures της lucas arts,τα zombies,τον naoki urasawa,τα πλοκάμια,τις πισίνες,το παγωτό με γεύση φουντούκι,τις σοκολάτες,τις μελαχρινές,το half-life 1,το half-life 2,το half-life episode 1,το half-life episode 2 και το half-life episode 3(αν βγει ποτέ:sigh2::madtodeath:) ενώ με τα anime ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου(από το γυμνάσιο περίπου).Αυτά...καλώς με βρήκατε λοιπόν!!!:wooi2::nosey:

#3798 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 21:32

Δηλαδή δε θυμάσαι τίποτα από το δημοτικό!?

#3799 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 21:44

Θυμάμαι σε ποιο δημοτικό πήγαινα:nosey:

#3800 deadly_silence

deadly_silence

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 23:05

γεια σας παιδια με λενε Δημητρη
Life's a bitch, so if it's easy, you're doing it wrong

#3801 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 23:07

^^ hi Δημήτρη:ureshii:

#3802 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 01:14

Γειά σε όλους. Γιάννης απο Αθήνα.
Ήταν να μην ξεκινήσω να βλέπω anime, γιατί απο τότε που ξεκίνησα δεν έχω σταματήσει!
Καλώς σας βρήκα!!

#3803 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 13:13

Γειά σε όλους. Γιάννης απο Αθήνα.
Ήταν να μην ξεκινήσω να βλέπω anime, γιατί απο τότε που ξεκίνησα δεν έχω σταματήσει!
Καλώς σας βρήκα!!

Το no life syndrom που μας επληξε ολους..Kαλοσηρθες:yahoo:

sc5bab.jpg

#3804 Sledgehammer

Sledgehammer

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 23:26

Γεια χαρά και από μένα! Είμαι ο Sledgehammer και μόλις μπήκα στην παρέα σας! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο επεισόδιο 25 του Shippuuden! Είμαι fan του Naruto - Lee - Gai - Kakashi :)

Γενικά μόλις τελείωσα το λύκειο, περιμένω τις βάσεις (:blingeye2:) και ασχολούμαι με το laptop μου (παιχνίδια, photoshop κλπ κλπ) Και να μερικές φωτογραφίες που έφτιαξα πρόσφατα!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#3805 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 23:34

^^καλά αποτελέσματα :gotit:

#3806 MikaZuki

MikaZuki

DuskMistress

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 18:30

konnichiwa yoroshiku onegaishimasu

Ax!! να είναι καλά ο μεταφραστής !!
Ήρθα και γω να γίνουμε πολλά otaku , αν και βεβαία δεν μπορώ να πω ότι είμαι
καθαρό otaku με την έννοια την ιαπωνική , μόνο κάτι giga anime έχω:kakaka:.
Αγαπημένα μου είναι naruto και bleach black lagoon death note και όλα τα κλασσικά
Από manga μου αρεσουν action historical smut:blush2: josei και άλλα αυτά από δω

odaiji ni:byejg9:

#3807 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 21:26

καλως ηλθες:drinks:

2po6sfa_jpg.gif

#3808 ant0nic_

ant0nic_

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2011 - 17:17

Καλησπέρα παιδία, είμαι ο Αντώνης, από Άλιμο, Αθήνα, 14 χρονών και καινούργιος στο site και στα Anime γενικότερα. Χόμπυ μου είναι το Baseball, η ηλεκτρική και η κλασσίκη κιθάρα, και οι υπολογιστές.

Πρώτη μου επαφή με Anime Cartoon ήταν το Deathnote(Άλλο Anime Cartoon δεν έχω δει εκτός από κάτι ψιλά στην τηλεόραση) . Όταν άκουσα την Ιαπωνική γλώσσα στο Deathnote, ενθουσιάστηκα.
Από τότε θέλω να μάθω Ιαπωνικά και ξεκίνησα το ψάξιμο για φροντιστηρια κτλ.
Και ψάχνοντας κατέληξα εδωω, σε ένα post ( ;;; ) που μίλαγε για φροντιστήτια και για μαθήματα Ιαπωνικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (http://anime.gr/forums/showthread.php?t=6831) .

Καλή συνέχεια ;)

#3809 Atropagr

Atropagr

サイコビッチ®

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 23:50

Hello everyone! Είμαι η Ευάννα από Αθήνα, λίγο μεγάλη ηλικιακά(νομίζω) σε σχέση με τη πλειοψηφία εδώ στο φόρουμ..εξωτερικά τουλάχιστον..(γιατί εσωτερικά και εγώ 15 ειμαι :laugh:).Με anime και manga ασχολούμαι αρκετό καιρό μπορω να πω, οπως και με αντιστοιχα ξενα σάιτ και φορουμ, αλλα για καποιο λογο δεν ειχα σκεφτει ποτε να ψαξω για κατι ελληνικο...και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο το φορουμ και να'μαι!Mου αρεσει πολυ η ιαπωνικη κουλτουρα και γενικα τα τελευταια 10 χρονια αν δεν εκανα τη δουλεια που εκανα, τωρα θα ηξερα και ιαπωνικα, και θα ειχα μαθει και judo και kendo...Τωρα που αλλαξε η δουλεια, τουλαχιστον απο σεπτεμβρη θα παω να γραφτω ιαπωνικα σε ενα φροντιστιριο που βρηκα μεσω της πρεσβειας το οποιο ειναι και κοντα σχετικα στο σπιτι μου,για να μου φυγει το μισο αχτι.(και εχω κανει και την προεργασια μου μεσω του Thejapanesepage.com).Ονειρο ζωης ειναι να μπορεσω να παω να κατσω κανα διμηνο στην Ιαπωνια,αν και οπως εχουν τα πραγματα τωρα με βλεπω να μην πηγαινω ποτε...δυστυχως.Εκτος βεβαια απο τα ανιμε,για να καλυψω το κενο της τηλεορασης(δεν βλεπω καθολου TV.δεν την ανοιγω καν),και επειδη ολες οι σειρες που βλεπω σταματησαν για καλοκαιρι,ανακαλυψα τα JDramas και τα KDramas...και ναι...μπορω να πω πως εκανα το επομενο βημα...βλεποντας ανιμε με ηθοποιους κανονικα και με το νομο :D.και μετα απο αυτο βεβαια ειμαι και επισημως η καμμενη της παρεας μου :)
αυτα τα λιγα απο μενα,γιατι αν με αφησετε,μπορω το απλο ποστ να το μετατρεψω σε εκθεση ιδεων!και αν κανεις πιστευει οτι μπορω να βοηθησω σε οτιδήποτε,pm κατευθειαν!!
Cheers!!
P.S.:Writing in Greek is such a pain...

#3810 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 01:00

P.S.:Writing in Greek is such a pain...

συνιθια :P

welcome welcome σε τι forums εισουν ιδη;(προηπηρεσια:hehehe:)
Imagination is the only limit!