Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3781 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 08 June 2011 - 13:16

Καλησπέρα.

Εχμ...δεν τα πάω και πολύ καλά μ' αυτά. Είμαι 22 από την Αθήνα (ψιλο-Βόρεια προάστεια). Ασχολούμαι με τα τοιάυτα (manga-anime) λίγο καιρό (χρόνο περίπου) και από μικρός με video-games. Προτιμώ τα manga από τα anime διότι μπορώ να επεξεργάζομαι τα γεγονότα με τους ρυθμούς μου και να ακούω παράλληλα στο background "αυταταπερίεργα" που λέω μουσική. Καλώς σας βρήκα και τα λέμε έδω όποτε είναι.

#3782 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 June 2011 - 13:21

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας. Stay well and happy posting...^^

Περάστε μια βόλτα από εδώ για briefing, και μετά βουρ!...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3783 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 June 2011 - 14:59

Καλησπέρα.

Εχμ...δεν τα πάω και πολύ καλά μ' αυτά. Είμαι 22 από την Αθήνα (ψιλο-Βόρεια προάστεια). Ασχολούμαι με τα τοιάυτα (manga-anime) λίγο καιρό (χρόνο περίπου) και από μικρός με video-games. Προτιμώ τα manga από τα anime διότι μπορώ να επεξεργάζομαι τα γεγονότα με τους ρυθμούς μου και να ακούω παράλληλα στο background "αυταταπερίεργα" που λέω μουσική. Καλώς σας βρήκα και τα λέμε έδω όποτε είναι.

Ακούς VBE οπότε αυτόματα σε συμπαθώ.

HnH5aB0.jpg

#3784 Mangartist

Mangartist

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 13 June 2011 - 10:59

Γεια σε ολους!Ειμαι 14 χρονων αρχισα να διαβαζω μανγκα απο 12 χρονων και σχεδιαζω κιολας αγαπω και τα μανγκα και τα ανιμε καθως εχουν και τα δυο τα προτερηματα τους.Ζω στην Βεροια και σχεδιαζω ναρουτο .

#3785 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 June 2011 - 11:02

Oh, nice! Από μικρός στα δύσκολα! Καλώς μας ήρθες και καλή αρχή ^^!

Κι αν θες περισσότερες γνώμες για τα σχέδιά σου μπορείς να τα ποστάρεις εδώ στο forum!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3786 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 13 June 2011 - 11:34

Kαλοσηρθατε στο ανιμε.gr και ελπιζουμε να απολαυσετε τις ατελειωτες επιλογες αυτου του site.Side effects αποτελουν το καψιμο του εγκεφαλου και μεταμορφωση σε γαιδαρους μετα τις 12:kakaka:

Edited by Kalamaris, 13 June 2011 - 21:28.

sc5bab.jpg

#3787 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 June 2011 - 21:53

Γεια σε ολους!Ειμαι 14 χρονων αρχισα να διαβαζω μανγκα απο 12 χρονων και σχεδιαζω κιολας αγαπω και τα μανγκα και τα ανιμε καθως εχουν και τα δυο τα προτερηματα τους.Ζω στην Βεροια και σχεδιαζω ναρουτο .

Wait,what?!

Καλωσηρθες ρε πατριωτη. Περισσοτερα σε pm :P

2bbd14fc.jpg

#3788 Rostix

Rostix

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 14 June 2011 - 19:17

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.Νέος στο forum όπως βλέπετε,από Θεσσαλονίκη και 17 χρονών.
Καμμένος με Death Note. 8)
Πρακτικά το μόνο anime (μέχρι στιγμής;)),το οποίο άρχισα και σε λίγες μέρες,τέλειωσα.
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα πολύ,αλλά...ποτέ δεν είναι αργά,έτσι?:rolleyes:
Γι αυτό το λόγο και έγινα μέλος.:)

#3789 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 June 2011 - 20:05

Καλώς όρισες Rostix, φυσικά και δεν είναι αργά!

#3790 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 14 June 2011 - 20:17

μα τη λες τωρα που γραφτηκες ΕΙΝΑΙ αργα XD welcome to the dark side :hehehe:
Imagination is the only limit!

#3791 violentmuffin

violentmuffin

O RLY?

• Members
  • 10 posts

Posted 15 June 2011 - 13:43

Well... με λενε Νεφελη και ειμαι 15 χρονων. Βλεπω anime εδω και δυο-τρια χρονια. Απο manga δεν εχω διαβασει πολλα, but I'm working on it!
Μενω Αθηνα, και απο μουσικη ακουω κυριως rock, metal και industrial.
Περναω υπερβολικα πολυ ωρα στο internet.
Αυτα...:ureshii:

#3792 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 18 June 2011 - 01:28

Χαιρετώ. Ονομάζομαι Αλέξανδρος από Θεσσαλονίκη και είμαι 16 χρονών. Το 1ο Anime που είδα ήταν το Death Note και από τότε έχω δει τα: Hellsing,Tengen Toppa Gurren Lagann και Panty and Stocking with Garterbelt. Επίσης είμαι κάτοχος Wii (currently playing:Monster Hunter Tri) και GBA SP έως 3DS. Και είμαι και Yu-Gi-Oh player.

#3793 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 18 June 2011 - 09:42

Καλός ήρθατε Νεφέλη και Αλέξανδρε!:hi:

#3794 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 18 June 2011 - 16:21

Χαιρετώ. Ονομάζομαι Αλέξανδρος από Θεσσαλονίκη και είμαι 16 χρονών. Το 1ο Anime που είδα ήταν το Death Note και από τότε έχω δει τα: Hellsing,Tengen Toppa Gurren Lagann και Panty and Stocking with Garterbelt. Επίσης είμαι κάτοχος Wii (currently playing:Monster Hunter Tri) και GBA SP έως 3DS. Και είμαι και Yu-Gi-Oh player.

Συννονοματος και με παρομοια γουστα με μενα!!Αναμενεται pm γυρω απο το ζητημα του περιφυμου monstet hunter tri:hehehe:

sc5bab.jpg

#3795 9basili

9basili

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 19 June 2011 - 05:44

Γεια σας !!!
:hi: