Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3706 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 12:07

Χαιρετώ την παρέα σας! Ειμαι ο Γιώργος απο Πειραια και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Καιγομαι και εγω στα anime και σε καποια manga οσο περισσότερο μπορω...
Τωρα τι αλλο θα θελατε να μαθετε για εμενα δεν γνωρίζω... Οποτε...
Καλως σας βρήκα!

#3707 VanHellsing

VanHellsing

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 23:33

Ναι μαι και γω λοιπον.Λεγομαι Κωστας και ειμαι 20 χρονον.Στο forum σας με εφερε ο Adventurer οπως και τον Mitsuhashi.Γνωριστηκαμε στο 8ball στο τελευταιο παρτυ το οποιο να σημειωσω οτι ητανε φανταστικο !!!!!!!Με anime και manga ασχολουμαι καμια 3τια και κλασσικα εχω κολλησει οποτε νομιζω οτι ειμαι στο σωστο μερος !!!!!! :yahoo:

#3708 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2011 - 16:54

ABANDON HOPE ALL WHO ENTER HERE
Λεμε τωρα!Καλοσηρθατε,θα περασετε καλα εδω:riiight:

sc5bab.jpg

#3709 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 20:26

ahahahhahaha Καλαμαρι!!!!!!! Να'σαι καλα M8! Αυτη την ταμπελα την ειχα δει πριν κανω sign up! Hope is abandoned beforehand :D

#3710 Naya Robin

Naya Robin

Supporting Japan サポートジャ

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 09:55

Hι! Το όνομά μου είναι Άννα, 20 χρονών. Σπουδάζω δημοσιογραφία και ασχολούμαι επίσης με την φωτογραφία, το blogging και το σχέδιο. Μεγάλη μου αγάπη η metal μουσική κ goth κουλτούρα.
Ασχολούμαι χρόνια με τα anime -και γενικά ο,τι έχει να κάνει με Ιαπωνία- και έχω πάει στα περισσότερα Japan&Anime Party της Θεσσαλονίκης (2 φορές με cosplay και στα υπόλοιπα ως φωτογράφος).;)

#3711 deck-kun

deck-kun

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 18:48

Καλησπέρες σήμερα γράφτηκα και εγώ στην παρέα του anime.gr :congrats:
Είμαι από Πάτρα φοιτητής .Δεν μπορώ να πω 'ότι είμαι και φανατικός των anime .Έχω δει τα βασικά bleach , naruto , one piece , death note και κανά 2-3 ακόμη , αλλά γενικά είμαι όπως μου την δώσει .Πχ πριν καμιά εβδομάδα μου την βάρεσε να τσεκάρω τις πιο κλασσικές anime ταινίες . Οπότε το googl-αρα και για 2-3 μέρες έβλεπα Ninja Scroll , Akira , Prince Mononoke , Ghost in shell και ένα άλλο που μου διαφεύγει ο τίτλος :orly:

Αυτά από εμένα :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3712 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2011 - 20:27

NayaRobin και deck-kun, καλως ηρθατε στο πληρωμα του AnimeGR! Ελπιζουμε να περασετε καλα μαζι μας και να σας βλεπουμε να ποσταρετε συχνα :) Ειδικα απο σενα deck-kun περιμενουμε τις εντυπωσεις απο ολες τις ταινιες που ειδες, καθοτι σχεδον ολες αποτελουν κλασικες αξιες!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3713 rockabill-GR

rockabill-GR

ουγκα ουγκα!

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 00:08

γεια χαρα παιδια, Βασιλη με λενε, 17 χρονων απο Αθηνα.
κυρια χομπυ, τα wargames, manga, καποια anime και ταινιες.
καλως σας βρηκα!

#3714 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 01:14

welcome

#3715 YuukiCross

YuukiCross

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 21:03

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι η Yuuki ( not my real name though :P) και είμαι παρολίγον 17 χρονών..:P Παρακολουθώ anime σαν ΤΡΕΛΗ και γενικά έχω τρέλα με ό,τι έχει να κάνει με Ιαπωνική κουλτούρα,καθώς είμαι και μαθήτρια Ιαπωνικών..(μόνη μου βέβαια αλλά κάτι είναι και αυτό,σωστά?) Αγαπημένο anime είναι το VK, aka Vampire Knight και ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Ζero Kiryuu ...Χαίρομαι απίστευτα πολύ διότι υπάρχει τελικά (οοο ναι )ΚΑΙ ελληνικό forum αναφερόμενο στα πολυαγαπημένα μας anime!ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ! Arigatou gozaimasu!!!

#3716 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 21:12

Well τέτοιον ενθουσιασμό σίγουρα δεν τον συναντάμε αρκετά συχνά :hihi2:. Καλώς ήρθες Yuuki μακάρι να περάσεις καλά στην κοινότητά μας και εκτός από περισσότερες πληροφορίες για το cosplay να βρεις και νέες σειρές τις οποίες θα λατρέψεις.

#3717 YuukiCross

YuukiCross

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 17:18

ΗεΗεΗεΗεΗε...Ευχαριστώ πολύ!!Ναι,οφείλω να ομολογήσω πως ο ενθουσιασμός που αισθάνομαι είναι υπερβολικά δυνατός και υπέρμετρος:awww:...Χαίρομαι που είμαι ένα ευπρόσδεκτο μέλος στην κοινότητα αυτή και εύχομαι να μαζέψουμε όλους τους animaniacs (όσον αφορά τους Έλληνες,αλλά και όχι μόνο)σε αυτή την ιστοσελίδα!:ureshii:Θα την προτείνω και σε φίλους μου που ασχολούνται με αυτό το..άθλημα!!!:gotit:
Αχχχ είμαι τόσο συγκινημένηηηηη!!:if: Mina-san,hajimemashiteee!!! :P:yahoo:

#3718 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 21:06

Γεια σας και από μένα παιδιά!!
Ονομάζομαι Άγγελος και γουστάρω που γράφτηκα εδώ μέσα :kill4u:
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα,έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια συγχαρητήρια!!
Είμαι φοιτητής πληροφορικής και ασχολούμαι με anime καμιά 3αριά χρόνια τώρα και έχω δει 30+ μέχρι στιγμής και συνεχίζω φυσικά!!
Επίσης συλλέγω και manga,κατ'επέκταση διαβάζω κιόλας(δεν μου αρέσει πλέον το streaming reading)
Αυτά προς το παρών,τα υπόλοιπα μέσα :8):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3719 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 23:53

Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα και εγώ! Με λένε Δημήτρη, είμαι 17 και στον λίγο χρόνο που έχω διαθέσιμο για ψυχαγωγία ασχολούμαι με anime,manga και με ταινιούλες. xD Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπαίνω στην παρέα σας!

#3720 spyrosw9

spyrosw9

Dark Strategist

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 20:31

Γεια σας παιδιά,είμαι 17,μένω στην Πάτρα και είμαι καμένος με τα anime,εννοείται και manga και τα βιντεοπαιχνίδια,κυρίως στρατηγικής.

Το ονόμά μου δεν σας το λέω:tongue:(Είμαι σίγουρος πως δεν θα καταλάβετε ποτέ πως με λένε:twisted:)