Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3691 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 20 March 2011 - 23:31

Tiποτα dear.Απλα αστειευομουν.
Δεν ειχε να κανει καθολου με σενα, αλλα με το προηγουμενο σχολιο.
Το ιδιο το forum δεν θα απογοητευσει τους new members, αλλα οι new members θα πρεπει να προσπαθησουν για να αξιζουν τον σεβασμο των υπολοιπων.
Εσυ μη το σκεφτεσαι καθολου, και σου ευχομαι καλη διαμονη.

Υ.Γ.Oh!And i almost forgot. You're welcome.:wis:

Ωχ!!!!Πως δεν το σκέφτηκα αυτό!!!...καλα λες φυσικα και δεν θα απαγοητευσουμε...νεβερ..:hahaha:....καλωσηρθες λοιπον και εσυ και η η τρελα η tiga

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#3692 Antar

Antar

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 22 March 2011 - 15:34

alohes :P

no fear antar is here

είμαι 15 (ο.Ο) Και βλέπω ανιμε απο μικρος (ουαου!!!!)

ζωγραφιζω λιγο μανγκα σταηλ ( η τουλαχιστον ετσι λεω στους αλλος )
θα έγραφα και αλλά βαριεμε :Ρ

#3693 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 March 2011 - 12:35

aloha Antar:D

2po6sfa_jpg.gif

#3694 MountainRoot

MountainRoot

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 March 2011 - 23:38

Καλησπέρα και απο μένα.

Με λένε Μιχάλη και είμαι 26 ετών. Βλέπω Anime αρκετά χρόνια τώρα και με την ανάπτυξη του ιντερνετ ακόμα περισσότερα.

Να γράψω αν είναι μερικες σείρες (ταινίες θα αναφέρω κάποια άλλη στιγμή) που λατρευω. Η σειρά είναι τυχαία

1. Berserk
2. Fullmetal Alchemist
3. Ergo Proxy
4. Monster
5. Death Note
6. Serial Experiments Lain
7. Samurai Champloo
8. Elfen Lied
9. One piece
10.Wolf's Rain

Καθώς και άλλα πολλά τα οποία δεν χρειάζεται να αναφέρω.

Καλώς σας βρήκα και πάω να συνεχίσω το Shingurui

#3695 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 March 2011 - 23:41

Καλώς όρισες MountainRoot, θα σου πρότεινα να εγκαταλείψεις το One Piece και να ξεκινήσεις Bleach:8):

#3696 MountainRoot

MountainRoot

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 March 2011 - 23:59

Να εγκαταλείψω το One Piece παίζει (απλά μετά απο τόσα χρόνια έχει γίνει πιο πολύ συνήθεια) αλλά να δω Bleach δεν παίζει..... Για πάρα πολλούς λόγους.

Προτιμώ να ξαναδώ το dragonball απο την αρχή. Και το ίδιο είναι και καλύτερο απο το bleach

#3697 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 27 March 2011 - 15:17

Konnichiwa minna-san!!! Το όνομα μου είναι Στέλιος 17 years old (who will get the reference?) και είμαι 3τη Λυκείου (Οτι καλήτερο αυτή τη περίοδο). Μου αρέσουν τα anime τα manga(obviously) και τα ιαπωνικά RPG (especially τα Final Fantasy).Είμαι ο αυτοαποκαλούμενος καλήτερος παίχτης του Final Fantasy Dissidia στην Ελλάδα και αυτη τη στιγμή βρίσκομαι σε δείλημμα αν θα πρέπει να διαβάσω για τις πανελλαδικές ή να ξεκινήσω το Dissidia Duodecim (γιατί αν ξεκινήσω θα παίζω 24h/day). Tέλος θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους καμένους εδω πέρα αν ξέρουν κανα κόλπο για να διαβάζω ΑΟΔΕ και όχι manga. Doozo yoroshiku και gomen για το long post !!

#3698 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 March 2011 - 15:22

Το καλύτερο γιούζερνέημ έβερ.

Και το αοδέ δε διαβάζεται. Είναι αδιάβαστο

HnH5aB0.jpg

#3699 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 27 March 2011 - 15:45

Xaxa thanks :blush2: πριν λίγο το σκέφτηκα.

#3700 Loveless

Loveless

love peace hope

• Members
  • 11 posts

Posted 31 March 2011 - 08:30

Αχ! πατριδα Λαρισα, τα καλυτερα παιδια βγαζεις:hiding_something: Τοσο καιρο στο forum και ακομα να συστηθω (καλλιο αργα παρα ποτε δε λενε)! Λοιπον ειμαι η Γεωργια 21 χρονων απο την Λαρισα και εγω αλλα τωρα σπουδαζω Αθηνα (ετσι θελω να πιστευω δηλαδη):hahaha: Οπως ολοι εδω μεσα εχω τρελα με τα anime και manga αλλα και γενικα ο,τι εχει σχεση με τη χωρα του ανατελλοντος ηλιου i simply adore Japan:lovulovu:

Υ.Γ. Φιλε Στελιο εγω γι'αυτο δεν διαλεξα τεχνολογικη αλλα θετικη κατευθυνση:yellowcard:

#3701 Mitsuhashi

Mitsuhashi

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 02 April 2011 - 01:27

Καλησπέραααα , είμαι ο Νίκος 21 Ετών από Θεσσαλονίκη .
Στο forum με έφερε ο adventurer , Που τον γνώρισα στο Anime party στο 8ball όπου βρέθηκα τυχαία.
Αν δεν είμαι πολύ του anime (πολλά Fillers βρε παιδιά) αλλά καίγομαι στα manga.
Μου Αρέσουν πολλά είδη μουσικής από Metalies και Ραπ Μέχρι και κλασσική , Παίζω Λίγο μπουζούκι και ασχολούμαι αρκετό καιρό με ηλεκτρική κιθάρα.

どうか私の面倒をみてください [Please Take Care of me (Έτσι λέει νομίζω :o )]

#3702 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 02 April 2011 - 21:59

Στο forum με έφερε ο adventurer , Που τον γνώρισα στο Anime party στο 8ball όπου βρέθηκα τυχαία.
Αν δεν είμαι πολύ του anime (πολλά Fillers βρε παιδιά) αλλά καίγομαι στα manga.
Μου Αρέσουν πολλά είδη μουσικής από Metalies και Ραπ Μέχρι και κλασσική , Παίζω Λίγο μπουζούκι και ασχολούμαι αρκετό καιρό με ηλεκτρική κιθάρα.

どうか私の面倒をみてください [Please Take Care of me (Έτσι λέει νομίζω :o )]

μπουζουκλη μας καλωσηρθες.....καλη διαμονη....(το μπουζουκακι να προσεχεις...εχω αδυναμια):hi:

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#3703 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 April 2011 - 13:46

Yoroshiku onegai shimasu- Mitsuhashi-kun! :) Χαιρομαι που εκανες το βημα και ηρθες στο φορουμ τοσο γρηγορα, ελπιζω να σου αρεσει τοσο εδω ωστε να γινεις και ενεργο μελος με τον καιρο... καθως και να σε κανουμε πιο ενεργο ανιμα :-ΡΡ
Posted Image

#3704 teara

teara

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 03 April 2011 - 18:15

Γειά σε όλους!Μόλις έγινα μέλος!Είμαι η teara και μένω Θεσσαλονίκη.Ανακάλυψα το site τυχαία,όταν έψαχνα να βρώ φροντιστήριο που να κάνει γιαπωνέζικα.
'Εχω κανα χρόνο που βλέπω anime, αν εξαιρέσουμε την περίοδο που έβλεπα φανατικά sailor moon και dragonball.
Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μέλος σε forum οπότε δεν ξέρω πως λειτουργεί η όλη φάση,
Ζητώ την κατανόησή σας!
arigato!:ureshii:

#3705 Mitsuhashi

Mitsuhashi

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 04 April 2011 - 01:01

Heey teara, Καλώς ήρθες.
:Crying2: :run: :nanteee: :joyful: