Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3121 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 23:44

Santiago είπες?ναι βέβαια.είσαι ο ίδιος με τον προηγούμενο που δεν διάβαζε τους κανόνες πριν ποστάρει :tongue2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 01 Δεκέμβριος 2009 - 23:50

#3122 Santiago

Santiago

Starting...

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 00:08

Gia ta Greeklish mou les e?

#3123 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 00:14

Gia ta Greeklish mou les e?

μπα όχι μωρέ για το avatar σου

#3124 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 00:36

Καλως ηρθατε!!!
Καλη διαμονη και καλο θα ηταν να διαβασετε τους κανονες! ;)

@ Santiago μαρεσει που το εχεις καταλαβει και εξακολουθεις να ποσταρεις με λατινικους χαρακτηρες!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3125 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 01:59

Posted Image

Καλώς ορίσατε ppl, και καλή διαμονή. :Blissfull:

Santiago, καλώς όρισες ξανά. Οι κανόνες δεν έχουν αλλάξει από τότε που γράφτηκες, επομένως τα posts σου πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά. Από τη στιγμή που το έχεις καταλάβει και συνεχίζεις, είναι το λιγότερο, προκλητικό. Θα σε παρακαλέσω όλες οι δημοσιεύσεις σου από εδώ και στο εξής να είναι στα ελληνικά.

E5VV38U.jpg

#3126 MiNi

MiNi

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 16:27

hello! είμαι η Ελένη κ είμαι καλά! χα! ειμαι 18 ετών κ προς το παρόν πάω σχολείο! Αυτά κ καλώς σας βρήκα! :wooi2:

#3127 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGreece

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 17:58

Konnichi wa ! Με λενε Γιαννη (19) ειμαι απο Κορωπι ,αλλα σπουδαζω τωρα στην Ζυριχη.
Ειμαι καταπορομενος με την Ιαπωνια και οτι εχει σχεση με αυτη. Φιαχνω AMV's και προς το παρων δουλευω σε ενα δικο μ Manga.Προσπαθω να μαθω και την γλωσσα. Το e-mail ειναι . Nice to meet you all. :gotit:
The Suraido Project

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3128 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 02:25

read the rulez... κάτι που όπως φαίνετε anaktas δεν το έκανες...

#3129 ILKSie

ILKSie

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 19:33

Μου είχαν συστήσει αυτό το site παλιάααα γιατί γνώριζαν την πόρωσή μου με το anime... να'μαι κ' εγώωωω xD
Με λένε Άννα(Hinata, ίδιο όνομα xD) και μένω Αθήνα. Είμαι 16(σχολείο ακόμα, ναι...) και από παλιά ασχολιόμουνα με τη ζωγραφική. Και κατα κάποιον τρόπο τα οφείλω όλα στην ιαπωνέζικη τέχνη. Manga ftw!! Θέλω να καταλήξω ως animator στο μέλλον. I live to draw and I draw to live ;)
Τελευταία ασχολούμαι και με το cosplay ;)

Nice to meet you aaaaall~

#3130 ~riaria~

~riaria~

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 00:06

Hi!Newbie here!Παρακολουθώ το site εδώ και καιρό το θέμα είναι πως είμαι λίγο τεμπελίτσα όσον αφορά το posting :)

Θα προσπαθήσω να επανορθώσω όμως.

Nice to be here and nice meeting you all :)

~ria~

#3131 VickyH

VickyH

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2009 - 23:23

Geia sou!!! ti kaneis?? me lene Vicky k eimai kainourgia edo(=asxeti me t site!!):frozen:
tha ithela, an thes vevaia, na m edeines ligo ena heraki!!!:congrats:
euxaristo prokatavolika k elpizo n t poume!!!
b e y :byejg9:

#3132 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2009 - 23:33

Καλώς ήρθατε καινούρια μέλη.

VickyΗ για αρχή πέρνα άλλη μία φορά από τους κανόνες του forum. Κάνε edit το post σου καθώς απαγορεύονται τα greeklish. Other than than πιστεύω ότι αν lurkarεις λίγο και εξερευνήσεις το forum θα μάθεις τα κατατόπια σε μηδέν χρόνο. ^^

Σας ευχομαι ευχάριστη διαμονή και ωραίες συζητήσεις.!

#3133 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 12:23

welcome welcome.... irrashaimasse ^^ ... λοιπον...οσα καινουρια μελη εχουν σχεση με τα AMV..plz επικοικινωνιστε
:riiight:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#3134 Kato-kun

Kato-kun

wannabe physics prof.

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 00:39

Γειά σας και απο μενα παιδιά, είμαι ο Γιάννης απο Θεσ/νίκη, 19 ετών. Ασχολούμαι πολυ καιρό με anime (χρόνια τώρα) και με αφορμή μια αφίσα για το πάρτυ που έγινε την Παρασκευή (στο οποίο δεν πήγα:emptyonexg1:, επειδή την πρόσεξα 3 μέρες μετά...) είπα να γραφτώ και να γίνω μέλος της κοινότητας, ώστε να μην χάνω πια τέτοιες ευκαιρίες...

Θα τα πούμε...

#3135 RyukLovesApples

RyukLovesApples

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 23:18

Γεια σας και απο μενα! Ειμαι νεος οχι μονο στο forum αλλα και γενικοτερα στα anime... ξεκινησα με το Death Note το οποιο ακομα δεν εχω τελειωσει, και με το οποιο πραγματικα κολλησα!

ειμαι 16 και βασικα ασχολουμαι με τη μουσικη, αλλα απο δω και περα στα ενδιαφεροντα μου συγκαταλεγονται και τα anime :wooi2:

Σαγιοναρες απο την Χαλκιδικη :joyful: