Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3106 Xod

Xod

Green and evil

• Members
  • 46 posts

Posted 14 November 2009 - 12:38

Χαίρετε.
Είμαι ο Xod. Είμαι πράσινος και κακός.

:twisted:

Posted Image

#3107 North Pole

North Pole

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 14 November 2009 - 20:28

καλησπερα σε ολους
ειμαι η ταμαρα ψηλη ξανθια με γαλανα ματια και σε περιμενω να γνωρισουμε στο ο090....... :nbleed:
:P :P :P

xexe
ηρθα στο friday 13th party που κανατε και ψηθηκα να συμμετεχω στο forum (τρομερο to βιντεο γουαλ ναουμ')

manga: one piece, naruto, bleach, claymore, soul eater, full metal alchemist, zatch bell (η gash bell) κ.α.
anime: τα απο πανω (οσα εχουν) :P +devil may cry, full metal panic klp klp

c ya around :nanana:

Edited by North Pole, 14 November 2009 - 20:35.

#3108 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 14 November 2009 - 22:22

Καλησπέρα παιδιά, είμαι ο Άκης από Θεσ/νίκη (φυσικά:hahaha:) και βλέπω/διαβάζω anime/manga τακτικά...
Φοιτητής στο Α.Π.Θ. προς το παρών (και για τα επόμενα 7 χρόνια...) στο τμήμα Κτηνιατρικής... Αγαπημένο Anime το Avatar και Manga το Claymore...
Όσον αφορά μουσική ακούω ροκ,μέταλ,πανκ και γενικότερα καλή μουσική χωρίς να αποκλείω τίποτα εκτός από σκυλάδικα και R&B...
Χάρηκα για τη γνωριμία παρεπιπτόντως...
Α ναι, είμαι 18 χρονών :congrats:
Αγαπήμενη ασχολία:Να αράζω για καφέ σε groovy μέρη...

EDIT: Επίσης μέγας λάτρης των RPG (VideoGames) με κορυφαίο κατ'εμέ το Gothic II...
Υ.Γ: Για όσους ενδιαφέρονται, λιώνω Twilight's Eve στο Warcraft3... :)

welcooome :joyful: ... Gothic 2 ειπες ??? δεν ειναι αυτο που ειναι σημειο αναφορας τωv bugs ?
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#3109 Άμβραξ

Άμβραξ

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 November 2009 - 00:22

Χαίρετε αγαπητοί φίλοι και φίλες της Ιαπωνικής κουλτούρας και ειδικά των anime,

Θα ήθελα να συγχαρώ τους διαχειριστές, καθώς και να εκφράσω τις θερμότερες ευχές προς όλους τους φίλους του anime.gr . Με ευχαριστεί πολύ να διαβάζω τις δημοσιεύσεις σας και να μαθαίνω πληροφορίες μέσα από αυτές.

Φιλικά,

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε.

Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ, του Σωτηρίου
Παλλάς μουνογενής, μεγάλου Διός έκγονε σεμνή, δία, μάκαιρα Θεά, πολεμόκλονε, ομβριμόθυμε, άρρητε, ρητή, μεγαλώνυμε, αντροδίαιτε...

#3110 Alexandra53225

Alexandra53225

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 15 November 2009 - 13:24

Hi!

Για να συστηθώ... (βαριέμαι να γραφώ τώρα :sigh2:) Είμαι η Αλεξάνδρα, 15 χρονών, μένω στο Κιάτο και τώρα πρόσφατα ανακάλυψα τα anime... Χαίρομαι που το έκανα :P Αγαπημένα είναι Death Note και Soul Eater :nbleed: L FTW!

#3111 mariosk97

mariosk97

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 19 November 2009 - 22:27

εγω μολις σημερα μπηκα για πρωτη φορα οποτε εγω να πω ενα :hi: σε ολους!
Μου αρεσουν : naruto,bleach,one piece !

#3112 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 22 November 2009 - 09:14

Γεια σας....Μολις γραφτηκα κι εγω εδω και ειπα να συστηθω.

Nice to meet you all.

#3113 Inferius

Inferius

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 28 November 2009 - 17:26

Poly kalhspera sas :hi: eimai o Giwrgos, eimai 22 kai eimai apo 8essaloniki =) (san na psaxnw gia nyfh akoustike auto :hahaha:)
palios anime kai manga fan (an kai dhlwnw fwnaxta oti protimw ta manga) kai kamenos RPG-fan alla kainourgios sthn parea sas:ureshii:.
Agaphmeno manga einai to Hellsing (3efwnhmenos Alucard fan-boy xD ) an kai exw diabasei kai agaphsei para polla alla.
An kai apasxolhmenos me tis spoudes mou sthn Kabala auto to diasthma (kai ta prohgoumena diasthma kai opws blepw kai ta epomena) 8a prospa8hsw na eimai oso pio active ginete :D Xarhka gia th gnwrimia :) kai elpizw na ta pame kala
Posted Image

#3114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 November 2009 - 22:19

Καλώσήρθατε παίδες και παιδούλες. Περάστε άλλη μια φορά από τους κανόνες του forum, και ευχόμαστε καλή διαμονή.

Και παρακαλώ όχι greeklish.

#3115 Amane Misa

Amane Misa

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 29 November 2009 - 16:25

Καλησπέρα!
Γράφτηκα χθες αλλά δεν μπόρεσα να συστηθώ:emptyonexg1:
Με λένε Ρέα (ή Ειρήνη αν σας αρέσει) και είμαι 14! Αγαπημένα anime Vampire knight , Death Note και SA

#3116 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 November 2009 - 00:29

Καλώς ήρθες.

#3117 DarkHayate

DarkHayate

Leeching the multiverse..

• Members
  • 11 posts

Posted 30 November 2009 - 05:03

Καλησπέρα. :8):

Είμαι ο Θανάσης/Σάκης (friends also call me shadow)
Είμαι από Ν.Μηχανιώνα (30κλμ έξω από Θεσσαλονίκη)
Είμαι 22 χρονών και στο 5 έτος στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Τουριστικών Επιχειρήσεων...

Έβλεπα "anime" από μικρός αυτά που έδειχνε στην ΤV. Αλλά από το 2003 και μετά άρχησα το leech-ing και τα download από όσους γνωστούς είχα (κ έχω :P ) για να διευρύνω τις "γνώσεις" μου :thatsit:. Και εγώ φυσικά με τη σειρά μου δίνω ότι έχω σε όλους τους υπόλοιπους... Έχω κάψει πολλά άτομα... :joyful: Από 2005 και μετά κόλησα και με τα manga...(πολλά από αυτά μου αρέσουν πιο πολύ από τα anime...)

Επίσης έπαιζα DnD, Αίνιγμα και Vampire the Masquerade με κάποιους φίλους αλλά πλέον δυστηχώς όχι... (ψάχνω καφρο-party δηλαδή πρόθυμο να με δεχθεί φορ φαν :P )

Έχω δει πολλές αλλά φυσικά όχι αρκετές ακόμα ολοκληρωμένες σειρές επεισοδίων, από 12-13, 26 αλλά και 50-200...episodes
Από ongoing σειρές που παρακολουθώ: OnePiece, Bleach, Fairy Tail, Hellsing OVAS, Hitman Reborn. Στο last έχω μείνει λίγο πίσω...
Manga, Manhwa (+ Comic κάποιες φορές) Διαβάζω πολλά... Ειδικά τώρα τελευταία...

shoujo, adventure, comedy, harem, shounen, sports, psychological, martial arts + ecchi είναι τα αγαπημένα μου... (πολλά (?)... :P )

Είχα κάνει register πριν "μερικούς" μήνες αλλά λόγο δουλειάς και καλοκαιριού δεν ασχολήθηκα καθόλου :P φυσικά μετά το ξέχασα... Να ναι καλά ο Γιάννης που το θυμήθηκα... :hero:

Ποτέ δεν ήμουν και τόσο "active" σε κάποιο από τα άλλα γενικά φορουμ που έχω κανει register οπότε δεν υπόσχομαι τίποτα... Αλλά φυσικά δεν ήταν για anime-manga... :hehehe:

Άσχετες info: DOTA πάνω από 4 χρόνια, Diablo2 LOD για να ξεσκάω, Heavy Metal music για να με παίρνει ο ύπνος τα βράδια και λίγο psycho... (με την καλή έννοια :hahaha:)

Μιλάω πολύ για πράγματα που μου αρέσουν ειδάλλως δε μιλάω καθόλου... :wis:
Αν σας κούρασα...
Spoiler:

:wis:At the age of 5 :oo:they stopped my education:bahhh: to send me to school... :tensai:

#3118 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 November 2009 - 07:09

ειμαι τοσο καιρο και δεν εχω πει τπτ για εμενα εδω...λοιπον με λενε κωστα και το παρατσουκλι μου ειναι παππους ειμαι 20 καταγομαι απο το γυθειο που ειναι στην μανη και τα 3 τελευταια χρονια ειμαι φοιτητης στην ρουμανια σπουδαζωντας φαρμακευτικη.

παρακολουθω ανιμε εντατικα 5 χρονια αν και τωρα τελευταια δεν βλεπω τπτ γιατι δεν βρισκω καμια καλη σειρα... περιμενω πρωτα να τελειωσει καμια φετινη σειρα και μετα να δω... γιατι μου αρεσει οταν βλεπω κατι να ειναι ολοκληρωμενο...

#3119 Santiago

Santiago

Starting...

• Members
  • 38 posts

Posted 01 December 2009 - 22:44

Hi lads! I'm Santiago, and i am back! elpizw na me 8umaste :D

#3120 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 01 December 2009 - 23:02

Πλακα πλακα τοσον καιρο εδω και δεν εχω γραψει εδω. Λοιπον ειμαι η Αννα, ειμαι 14 (το λεει διπλα:wet2:) και βελπω ανιμ τα τελευταια 2,5 χρονια. Α μου εχουν βγαλει και ενα αλλο παρατσουκλι (εκτος απο το Hinata): Μπιζελι (λολ). Αυταααα

Posted Image
Devils don't ask favors from God