Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3076 kiyiomy

kiyiomy

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 25 October 2009 - 18:09

Γεια σας ειμαι η Kiyiomy( K-i-y-i-o-m-y) το κανω spel για τον Cassiel που δν το θυμαται με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Λοιπον...λατρευω τα ΑΝΙΜΕ μαρεσει πολυ να σχεδιαζω κ να φτιαχνω μανγκα^^ιδι εχω προτασεισ για μολις τελειωσω φετος το σχολειο να στειλω σκιτσα για εικονογραφισεις σε βιβλια^^YAY!!ειμαι 17 και το Real name μου ειναι Αναστασια^^:tensai::kawaii:

Edited by kiyiomy, 26 October 2009 - 16:29.

Posted Image

#3077 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 25 October 2009 - 20:58

welcome welcome K-i-y-i-o-m-y ... κανεις σκιτσα?? αχεμ.. κανε ενα visit στο προφιλ μου... εχω ενα αλμπουμ εκει.. τετοιου ειδους σκιτσα?:wis:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#3078 Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 26 October 2009 - 11:37

Γειά σε όλους. Με λένε Μιχάλη, είμαι 21 χρονών και μένω Νέα Σμύρνη. Ασχολούμαι με gaming, anime φυσικά και γενικά με pc. Στο FNAC έκανα την εμφάνισή μου και εγω( όχι ντυμένος) και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Ελπίζω να γίνουν πολλά τέτοια events στο μέλλον. Τέσπα τα λέμε στο forum :byejg9:

#3079 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 26 October 2009 - 15:10

welcome everybody!!!!!! lets have a great time together and build a good relationship!!!!

:joyful:

#3080 Dokuneko_Datura

Dokuneko_Datura

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 26 October 2009 - 15:27

loipon, na susth8w kai egw: Eimai h Tzenh, 17 xronwn menw ston Kolono kai oi asxolies mou perilamvanoun anime, manga, gaming, mousikh kai polla alla:P

wraia ta events sto fnac, elpizw na doume kai alla tetoia sto (poluuuuuuuuu,polu) kontino mellon ^^

#3081 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 26 October 2009 - 15:41

loipon, na susth8w kai egw: Eimai h Tzenh, 17 xronwn menw ston Kolono kai oi asxolies mou perilamvanoun anime, manga, gaming, mousikh kai polla alla:P

wraia ta events sto fnac, elpizw na doume kai alla tetoia sto (poluuuuuuuuu,polu) kontino mellon ^^

welcome welcome :gotit: ... αλλα να υπνεθιμισω πως απαγορευονται τα greeklish ( ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες ) :canthelp: ... και θα ευχαριστουσα τους admins που μετεφεραν το video μου απο το j-rock στο amv section ( δεν το ειχα δει αυτο :sigh2: )
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#3082 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 October 2009 - 16:40

welcome new members, and welcome jimmare #2

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3083 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 26 October 2009 - 20:36

Γειά σε όλους. Με λένε Μιχάλη, είμαι 21 χρονών και μένω Νέα Σμύρνη. Ασχολούμαι με gaming, anime φυσικά και γενικά με pc. Στο FNAC έκανα την εμφάνισή μου και εγω( όχι ντυμένος) και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Ελπίζω να γίνουν πολλά τέτοια events στο μέλλον. Τέσπα τα λέμε στο forum :byejg9:

Και συ Ν.Σμυρνη??παντου για νεο-Σμυρνωτες βλεπω εδω!τι στο καλο,γιαφκα το εχουμε κανει το προαστιο!!!:hahaha:
Which do you prefer?lion or hippo?

#3084 Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 26 October 2009 - 21:26

Και συ Ν.Σμυρνη??παντου για νεο-Σμυρνωτες βλεπω εδω!τι στο καλο,γιαφκα το εχουμε κανει το προαστιο!!!:hahaha:

Πράγματι και άπο άλλα παιδιά που είδα πολλοί Νεοσμυρνιώτες. Θα το έχει η περιοχή :8):

#3085 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 26 October 2009 - 22:20

Πράγματι και άπο άλλα παιδιά που είδα πολλοί Νεοσμυρνιώτες. Θα το έχει η περιοχή :8):

:hi: ειμαι και εγω

#3086 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 26 October 2009 - 22:42

:hi: ειμαι και εγω

me tooo!!!!:wooi2:

#3087 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 27 October 2009 - 09:28

おはようございます

Ειμαι ο Νικος απο Θεσσαλονικη.Ασχολουμαι αρκετο καιρο με anime k manga κ ειπα ν γινω μελος στην μεγαλη παρεα του anime.gr.
Η αληθεια ειναι οτι παρακολουθουσα το site αρκετους μηνες αλλα αφορμη για να γινω μελος σταθηκε το anime party στο Κρυφτο.Μου αρεσε το γεγονος οτι ολοι ησασταν μια μεγαλη,χαρουμενη παρεα.
Ελπιζω να περασουμε καλα!

#3088 sandra villena

sandra villena

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 27 October 2009 - 22:44

Χμμμμμμμ....Γειά σας εγώ είμαι η Σάντρα και επείσης αφορμή για να γίνω μέλος ήταν το anime party στο Κρυφτο,το οποίο εχω να πω ότι ήταν πραγμάτικα πολλή ωραίο και πέρασα πολλή όμορφα..Posted Imageήμουν η κοπέλα που ντύθηκε(λέμε τώρα :P)sakura:kawaii:...ειμαι 19 χρονών μαρέσουν πολύ τα anime αν και άρχησα να ασχολούμε πιο πολλή τελευταια...
ελπιζω να ξαναγινει συντομα(πολυ πολυ συντομα :P) και αλλο party σαν αυτο....Posted Image

#3089 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 27 October 2009 - 23:23

Καλως ορισες Sandra.
Tο ενθαρυντικο γεγονος ειναι οτι ολοι(θελω να πιστευω) καταλαβαμε οτι παριστανες την sakura.
Keep it up! :riiight:

#3090 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 28 October 2009 - 05:06

Γεια σας γράφτηκα κι εγώ με αφορμή το event στην Fnac αλλά αν ήξερα νωρίτερα τι παίζει εδώ σίγουρα θα το είχα επισπεύσει. Είμαι φοιτητής Μαθηματικών και ασχολούμαι με μαθηματικά (προφανώς) manga, anime (πάλι προφανώς), cartoons, ταινίες, pc και gaming.
Χάρηκα......
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image