ελπιζω τωρα να τα εχω γραψει σωστα , επειδη μου πηρε 20 λεπτα να το γραψω

ΥΓ. δεν εμπαινα τωρα τελευταια γιατι με κοψανε το ιντερνετ .. τωρα ομως γυρισα..

...
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 23:28
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 01:04
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 13:21
Γιατί βρε συHello Cas!
Μήπως υπάρχει κανένα tutorial γιατί δεν βγάζω άκρη.... Αλήθεια....
αχααα .. ωραια ωραια ...( εχω να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες απ το δημοτικο) ...ας θυμηθουμε τα παλια....δεν σας ρωτησα .. υπαρχουν ατομα εδω που να φτιαχνουν amv ? γιατι ψαχνω κοσμο απο ελλαδα και δεν βρισκω... θα θελα να ξεκινησω ενα studio στο youtube με μονο ελληνες .. αν γνωριζετε τετοια ατομα , please let 'em know!!
ελπιζω τωρα να τα εχω γραψει σωστα , επειδη μου πηρε 20 λεπτα να το γραψω....
ΥΓ. δεν εμπαινα τωρα τελευταια γιατι με κοψανε το ιντερνετ .. τωρα ομως γυρισα..
...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 17 Οκτώβριος 2009 - 16:11
Tags fixed
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 00:32
Γιατί βρε συ
. Εύκολο είναι,όπως και το Animeplanet.Δεν πιστεύω κάποιο tutorial να είχε ουσιώδες λόγο ύπαρξης γιατί δεν θα έλεγε και τίποτα ιδιαίτερο.Ενότητες με θέματα και υποκατηγορίες θεμάτων είναι όλο το forum όπως και το AP. Αν σε δυσκολεύει κάτι συγκεκριμένο πάντως πες μου
Θα σου πρότεινα τον Rogo (άλλα είναι στρατό) και τον Vegita Sempai (αλλά είναι στρατό - κοντά στην περιοχή μου από σήμερα ), αλλά το μόνο άτομο που μένει εν τέλη και γνωρίζω ότι ασχολείτε και κάνει φοβερή δουλειά είναι ο Monkey D Tasos.
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 18:09
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 20:53
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 23:54
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 14:07
Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας...stay well and postu postu....
Αλλά πλζ Στέλιο, postu postu στα Ελληνικά, καθώς τα greek'n'lish δεν επιτρέπονται στο forum μας...
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 14:14
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 11:03
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 13:45
Χαιρετώ
Nemesis εδώ ^^(το κανονικό είναι Παναγιώτης(για τους φίλους Τάκης)_
Παρακολουθώ Anime από υπερβολικά πολύ μικρή ηλικία (19-21 χρονια) πριν αρχίσουν να βγαίνουν τα σημερινά λογοκριμένα χάλια που βάζει η τηλεόραση στις μέρες μας...
Σαν και πολλούς σε αυτό το φόρουμ ήρθα να βρώ άτομα που βλέπουν ανίμε χωρίς να ντρέπονται να το αναφέρουν και να το κρύβουν λες και κάνουν κάνουν κάποιο έγκλημα...ή να το συνδέουν με σειρές του τύπου thundercats J.I.JOE κ.τ.λ(δηλαδή αμάν πια)
και γενικός να έχουν κοινά ενδιαφέροντα...γιατί ας θα πρέπει να το παραδεχτώ όσο και αν προσπαθώ μπορώ να κολλήσω κάποιο το Ιαπωνικό μικρόβιο των ανιμε...αλλά δεν μπορώ να του αλλάξω την νοοτροπία του(δηλαδή ανιμε με βια=ΟΚ(deathnote/naruto) ενώ τα ανιμε τύπου haruhi suzumiya=παιδικά)...
Και για να το κρατήσω κάπως σύντομο το μήνυμα(γιατί αν συνεχίσω έτσι θα καταντήσω να γράψω μια ολόκληρη έκθεση..και θα μου καεί το φαγητό )
Nice to meet you και ελπίζω να γνωρίσω και τους\τις Έλληνες/Ελληνίδες πού καταλαβαίνουν
και εκτιμούν την "ομορφιά" του "φαινομένου" Anime
Υ.Γ:Για να μην γίνουν παρεξηγήσεις το παραπάνω κείμενο ισχύει και για τα Manga
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 15:42
Το ονομα το πήρα από ένα παλιό ανιμε που έβλεπα μικρός (Saber rider and the start serifs) ήταν ο κακός της υπόθεσης...και μια μικρή διόρθωση(γιατι ειμαι fan των resident evil ^^)ο nemesis ήταν στο Resident Evil 3 όχι to 2...το μόνο πρόβλημα με το όνομα είναι ότι όταν διάβασα ελληνική μυθολογία για Νέμεσις έμαθα ότι είναι θηλυκή θεότητα...έφαγα ένα μικρό Χ αλλά επανήλθα
απ οτι φαινεται διαβασες τους κανονισμους πριν γραψεις... σε σχεση με κατι αααααλλους
... 19-21 χρονια βλεπεις ανιμε
??? ειμαι καινουριος στο χωρο απ οτι φαινεται ....
Οταν λες nemesis ... εννοεις απο το Resident Evil 2 , το κομματι Nemesis by Cradle Of Filth , ή γενικα ελληνικη μυθολογια ?
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 00:18
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 00:35
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 01:27