Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3046 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 16 October 2009 - 23:28

αχααα .. ωραια ωραια ...( εχω να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες απ το δημοτικο) ...ας θυμηθουμε τα παλια....δεν σας ρωτησα .. υπαρχουν ατομα εδω που να φτιαχνουν amv ? γιατι ψαχνω κοσμο απο ελλαδα και δεν βρισκω... θα θελα να ξεκινησω ενα studio στο youtube με μονο ελληνες .. αν γνωριζετε τετοια ατομα , please let 'em know!!
ελπιζω τωρα να τα εχω γραψει σωστα , επειδη μου πηρε 20 λεπτα να το γραψω :sigh2:....
ΥΓ. δεν εμπαινα τωρα τελευταια γιατι με κοψανε το ιντερνετ .. τωρα ομως γυρισα.. :hero:
...

#3047 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 October 2009 - 01:04

ναι υπάρχουν καλώς ήρθες.

kouto chan αφού βρήκες αυτό το thread είμαι σίγουρη θα βρεις και τον δρόμο σου...
one step at a time.

just read the rules...

#3048 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 17 October 2009 - 13:21

Hello Cas!

Μήπως υπάρχει κανένα tutorial γιατί δεν βγάζω άκρη.... Αλήθεια.... :bahhh:

Γιατί βρε συ:). Εύκολο είναι,όπως και το Animeplanet.Δεν πιστεύω κάποιο tutorial να είχε ουσιώδες λόγο ύπαρξης γιατί δεν θα έλεγε και τίποτα ιδιαίτερο.Ενότητες με θέματα και υποκατηγορίες θεμάτων είναι όλο το forum όπως και το AP. Αν σε δυσκολεύει κάτι συγκεκριμένο πάντως πες μου:)

αχααα .. ωραια ωραια ...( εχω να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες απ το δημοτικο) ...ας θυμηθουμε τα παλια....δεν σας ρωτησα .. υπαρχουν ατομα εδω που να φτιαχνουν amv ? γιατι ψαχνω κοσμο απο ελλαδα και δεν βρισκω... θα θελα να ξεκινησω ενα studio στο youtube με μονο ελληνες .. αν γνωριζετε τετοια ατομα , please let 'em know!!
ελπιζω τωρα να τα εχω γραψει σωστα , επειδη μου πηρε 20 λεπτα να το γραψω :sigh2:....
ΥΓ. δεν εμπαινα τωρα τελευταια γιατι με κοψανε το ιντερνετ .. τωρα ομως γυρισα.. :hero:
...

Θα σου πρότεινα τον Rogo (άλλα είναι στρατό) και τον Vegita Sempai (αλλά είναι στρατό - κοντά στην περιοχή μου από σήμερα ), αλλά το μόνο άτομο που μένει εν τέλη και γνωρίζω ότι ασχολείτε και κάνει φοβερή δουλειά είναι ο Monkey D Tasos.

Edited by Phantom Duck, 17 October 2009 - 16:11.
Tags fixed

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#3049 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 18 October 2009 - 00:32

Γιατί βρε συ:). Εύκολο είναι,όπως και το Animeplanet.Δεν πιστεύω κάποιο tutorial να είχε ουσιώδες λόγο ύπαρξης γιατί δεν θα έλεγε και τίποτα ιδιαίτερο.Ενότητες με θέματα και υποκατηγορίες θεμάτων είναι όλο το forum όπως και το AP. Αν σε δυσκολεύει κάτι συγκεκριμένο πάντως πες μου:)

Θα σου πρότεινα τον Rogo (άλλα είναι στρατό) και τον Vegita Sempai (αλλά είναι στρατό - κοντά στην περιοχή μου από σήμερα ), αλλά το μόνο άτομο που μένει εν τέλη και γνωρίζω ότι ασχολείτε και κάνει φοβερή δουλειά είναι ο Monkey D Tasos.

:hmmm: ολοι αυτοι ειναι απο δω να φανταστω ... θα επικοινωνισω μαζι τους :run:...
..... ωραια , σ ευχαριστω :Blissfull: ...

#3050 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 18 October 2009 - 18:09

:hi:

Είμαι με λίγα λόγια αυτό που λέμε opορωμένος, δηλαδή πορωμένος με το "One Piece". Έχω εγγραφεί εδώ και καιρό, αλλά δεν πόσταρα ακόμη, κάτι. Κάλιο αργά παρά ποτέ! Αγαπημένος χαρακτήρας Usopp!!! Βλέπω μόνο One Piece, και τώρα ξεκίνησα και Fairy Tail, και από mangas διαβάζω One Piece, έχω ξεκινήσει Fairy Tail και Kingdom Hearts. Επίσης, είχα πορωθεί παλιά (10 ήμουν νομίζω) με το Yu-Gi-Oh! και έχω δει όλα τα eps, και του κανονικού και του GX. Και φυσικά, όπως κάθε καλό παιδάκι, είχα δει στην τηλεόραση Digimon, Pokemon και DB...

:Blissfull:

Δεν ξέρω και πολλά για τα mangas ή τα anime, μιας και ασχολούμαι πιο πολύ με τα comics, αλλά ελπίζω να μάθω.
Posted Image

#3051 Avenger21

Avenger21

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 18 October 2009 - 20:53

Geia sas

Eimai o Avenger21 (to kanoniko mou onoma einai Stelios)
To agapimeno mou anime einai to Naruto
Mou aresei na ftiaxnw AMV,na xazeuw sto youtube,kai na kanw diafores treles :P
Menw sto Halandri.....
Telos pantwn.. den kserw ti allo na pw :P
Apla ithela na rwtisw pws mporw na kanw post ena thread....mono reply kserw na kanw...(proti mou fora pou grafome se forums)

Auta einai ola :P
sry an exasa tin ora sas ^_^

#3052 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 October 2009 - 23:54

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας...stay well and postu postu....:wooi2:

Αλλά πλζ Στέλιο, postu postu στα Ελληνικά, καθώς τα greek'n'lish δεν επιτρέπονται στο forum μας...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3053 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 19 October 2009 - 14:07

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας...stay well and postu postu....:wooi2:

Αλλά πλζ Στέλιο, postu postu στα Ελληνικά, καθώς τα greek'n'lish δεν επιτρέπονται στο forum μας...:thatsit:

να ρωτησω κατι AD-sama .. are the english allowed :smokingg: ?

#3054 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 October 2009 - 14:14

Anime//GR
όχι UK κάνε ότι νομίζεις καλύτερα να γράφεις Ελληνικά όμως.

#3055 nemesis96669

nemesis96669

The Dreamer

• Members
  • 8 posts

Posted 20 October 2009 - 11:03

Χαιρετώ :hi:
Nemesis εδώ ^^(το κανονικό είναι Παναγιώτης(για τους φίλους Τάκης)_
Παρακολουθώ Anime από υπερβολικά πολύ μικρή ηλικία (19-21 χρονια) πριν αρχίσουν να βγαίνουν τα σημερινά λογοκριμένα χάλια που βάζει η τηλεόραση στις μέρες μας...

Σαν και πολλούς σε αυτό το φόρουμ ήρθα να βρώ άτομα που βλέπουν ανίμε χωρίς να ντρέπονται να το αναφέρουν και να το κρύβουν λες και κάνουν κάνουν κάποιο έγκλημα...ή να το συνδέουν με σειρές του τύπου thundercats J.I.JOE κ.τ.λ(δηλαδή αμάν πια:roar: )
και γενικός να έχουν κοινά ενδιαφέροντα...γιατί ας θα πρέπει να το παραδεχτώ όσο και αν προσπαθώ μπορώ να κολλήσω κάποιο το Ιαπωνικό μικρόβιο των ανιμε...αλλά δεν μπορώ να του αλλάξω την νοοτροπία του(δηλαδή ανιμε με βια=ΟΚ(deathnote/naruto) ενώ τα ανιμε τύπου haruhi suzumiya=παιδικά)...

Και για να το κρατήσω κάπως σύντομο το μήνυμα(γιατί αν συνεχίσω έτσι θα καταντήσω να γράψω μια ολόκληρη έκθεση..και θα μου καεί το φαγητό )
Nice to meet you και ελπίζω να γνωρίσω και τους\τις Έλληνες/Ελληνίδες πού καταλαβαίνουν
και εκτιμούν την "ομορφιά" του "φαινομένου" Anime

Υ.Γ:Για να μην γίνουν παρεξηγήσεις το παραπάνω κείμενο ισχύει και για τα Manga

#3056 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 20 October 2009 - 13:45

Χαιρετώ :hi:
Nemesis εδώ ^^(το κανονικό είναι Παναγιώτης(για τους φίλους Τάκης)_
Παρακολουθώ Anime από υπερβολικά πολύ μικρή ηλικία (19-21 χρονια) πριν αρχίσουν να βγαίνουν τα σημερινά λογοκριμένα χάλια που βάζει η τηλεόραση στις μέρες μας...

Σαν και πολλούς σε αυτό το φόρουμ ήρθα να βρώ άτομα που βλέπουν ανίμε χωρίς να ντρέπονται να το αναφέρουν και να το κρύβουν λες και κάνουν κάνουν κάποιο έγκλημα...ή να το συνδέουν με σειρές του τύπου thundercats J.I.JOE κ.τ.λ(δηλαδή αμάν πια:roar: )
και γενικός να έχουν κοινά ενδιαφέροντα...γιατί ας θα πρέπει να το παραδεχτώ όσο και αν προσπαθώ μπορώ να κολλήσω κάποιο το Ιαπωνικό μικρόβιο των ανιμε...αλλά δεν μπορώ να του αλλάξω την νοοτροπία του(δηλαδή ανιμε με βια=ΟΚ(deathnote/naruto) ενώ τα ανιμε τύπου haruhi suzumiya=παιδικά)...

Και για να το κρατήσω κάπως σύντομο το μήνυμα(γιατί αν συνεχίσω έτσι θα καταντήσω να γράψω μια ολόκληρη έκθεση..και θα μου καεί το φαγητό )
Nice to meet you και ελπίζω να γνωρίσω και τους\τις Έλληνες/Ελληνίδες πού καταλαβαίνουν
και εκτιμούν την "ομορφιά" του "φαινομένου" Anime

Υ.Γ:Για να μην γίνουν παρεξηγήσεις το παραπάνω κείμενο ισχύει και για τα Manga

:tensai: απ οτι φαινεται διαβασες τους κανονισμους πριν γραψεις... σε σχεση με κατι αααααλλους :kawaii:... 19-21 χρονια βλεπεις ανιμε :OMG3: ??? ειμαι καινουριος στο χωρο απ οτι φαινεται ....

Οταν λες nemesis ... εννοεις απο το Resident Evil 2 , το κομματι Nemesis by Cradle Of Filth , ή γενικα ελληνικη μυθολογια ?
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#3057 nemesis96669

nemesis96669

The Dreamer

• Members
  • 8 posts

Posted 20 October 2009 - 15:42

:tensai: απ οτι φαινεται διαβασες τους κανονισμους πριν γραψεις... σε σχεση με κατι αααααλλους :kawaii:... 19-21 χρονια βλεπεις ανιμε :OMG3: ??? ειμαι καινουριος στο χωρο απ οτι φαινεται ....

Οταν λες nemesis ... εννοεις απο το Resident Evil 2 , το κομματι Nemesis by Cradle Of Filth , ή γενικα ελληνικη μυθολογια ?

Το ονομα το πήρα από ένα παλιό ανιμε που έβλεπα μικρός (Saber rider and the start serifs) ήταν ο κακός της υπόθεσης...και μια μικρή διόρθωση(γιατι ειμαι fan των resident evil ^^)ο nemesis ήταν στο Resident Evil 3 όχι to 2...το μόνο πρόβλημα με το όνομα είναι ότι όταν διάβασα ελληνική μυθολογία για Νέμεσις έμαθα ότι είναι θηλυκή θεότητα...έφαγα ένα μικρό Χ αλλά επανήλθα :P...
όσο για τον χρόνο που βλέπω ανιμε άρχισα από πιτσιρίκι(με τα κλασικά...εδώ είναι 11 που θυμάμαι και τα γράφω μόνο και μόνο για να γίνετε κουβέντα ^^(αν και θα μπορούσα να γράψω πολλά :P) :
υποβρύχιο κεραυνός
σερίφης του διαστήματος
βολτρον
βολτους 5
μαζινγερ(το νούμερο δεν το θυμάμαι :uhh: μάλλον 7)
Ninja boy(Καμπαμαρου)
Τζουμαρου
Οδυσσέας του 21ου αιώνα
Λενσμαν 1&2
Οι τρεις σωματοφύλακες
Ρομπέν των δασών
και πολλά αλλα
(αν και πριν 11-12 χρόνια έμαθα ότι τα ανιμε κάτι το διαφορετικό από τα cartoon μέσο του ιντερνετ )

#3058 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 24 October 2009 - 00:18

Γειααα, τι κανετε καλαααα?πως παει?με λενε Χρηστο...και αυτο ειναι το τελος της ιντρο μου....

μπααααα!Δεν γλυτωνετε την εκθεση!ειμαι 21,εβλεπα τα σχετικα παλια ανιμε(ποκεμον+ντιτζιμον) και τωρα βλεπω απλα οοοοτι μου κατεβει,με αποτελεσμα να εχω δει ανιμε που παραλιγω να με κανουν να τα εγκαταλειψω για παντα,και αυτα και τη διαθεση για ζωη!Αυτη τη στιγμη ειμαι φοιτητης(στην περιπτωση μου,επαγγελματιας χαραμοφαις!) και εχω πεσει πιο πολυ στα μανγκα!τα υπολοιπα βαριεμαι να τα γραψω αλλα οοοτι θελετε να με ρωτησετε πειτε το(τι να θελετε και σεις...)!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το σημαντικοτερο!!!!!!εχω μαυρα μαλλια!!:oo:....
......:colddd:..........(επρεπε να το τελιωσω πιο γρηγορα το ποστ...τωρα πια σημαδευτηκα σαν κρυος:nanana:)
Which do you prefer?lion or hippo?

#3059 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 24 October 2009 - 00:35

Για σε ολους
Ειμαι ο Fotitsas:tensai: (το πραγματικο ειναι Γιωργος)
Ειμαι απο τη Νεα Μακρη
Βλεπω Anime εδω και 2-3 χρονια αλλα βρηκα αυτο το forum προσφατα και αποφασισα να γινω μελος.
Το αγαπημενο μου Anime ειναι το naruto αλλα βλεπο και διαφορα αλλα.
Εκτος απο τα anime στον ελευθερο μου χρονο (οποτε εχω) παιζω στον υπολογιστη ακουω μουσικη ή βγενω καμια βολτα με φιλους
Αυτα απο μενα

Υ.Γ. Σας παρακαλω να ειστε λιγο επιηκεις μετα τα ορθογραφικα λαθη γιατι εχω ενα μικρο προβληματακι σ αυτο το τομεα:nanana:

#3060 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 24 October 2009 - 01:27

Welcome παιδες!!@lyon88 που τρως τα λεφτα των δικων σου εεεεεεεεεεεεεεεεεε σπουδαζεις εννοω??:hahaha::hahaha::hahaha: