Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3016 Kiyoko

Kiyoko

Kiyoko

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 01:03

Γειά! Είμαι η Kiyoko :hi:
Σήμερα πορώθηκα (ξανα) στα anime, και είπα να γραφτω στο φορουμ σας..:Ρ

#3017 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 10:45

welcome, welcome!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3018 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 17:07

Καλωσηρθατε παιδια!

#3019 miss_sunshine

miss_sunshine

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 10:47

Γειά σας! Είμαι η Miss Sunshine και μόλις άρχισα :himitsu: Είμαι 17 ετών και καλλιτεχνική ψυχούλα. Χαίρομαι πολύ που γράφτηκα στο forum σας. ^^
For yesterday's memories, today's love and tomorrow's dreams I love you :3
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3020 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2009 - 00:43

minna komichiwa! atashi no namae noh desu!
yoroshiku!!!

εμ,λοιπον....χαιρετε!!! μετα απο καποιεσ προσπαθειες και ενα mail που δεν ελεγε να συνεργαστει πλεον υπαρχω και εγω εδω :)
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#3021 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2009 - 00:54

Ohayooooooo...Ειμαι ο Νικος 22 χρονων και ειμαι μεγαλος fun των anime και τις Ιαπωνικης μουσικης :awww: .Τωρα τελευταια εχω αρχισει και να κανω cosplay.Ελπιζω να με δεχτητε στη παρεα σας :hi:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3022 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2009 - 01:00

welcome all of you.
εννοειτε πως οσοι βλεπουν ανιμε ειναι καλοδεχουμενοι
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3023 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 15:46

Welcome παιδες....

#3024 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 04:48

Οπ....φρεσκο κρέ.....ε νέα μέμπερς εννοώ....Well come to the zone....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3025 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 09:38

καλώς ήρθατε τα νέα μέλη

noh σε παρακαλώ σένιαρε την υπογραφή σου... μέγιστο ύψος 250px [εικόνα+κείμενο+κενό]

όλα καλά seirios... αλλά η πατάτα;

#3026 tori-chan

tori-chan

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 16:57

:hi:Γεια σας!!!Ειμαι η Tori-chan!!!!Ειμαι (φυσικά...) τρελαμένη με τα anime και τα manga αλλά εκτός αυτών τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι με ιαπωνική μουσική αλλά και γενικά με Ιαπωνία!!!!!
Kagari ochiteiku
Itsuwari no kakera
Nigiri tsubushite
Shitatte ni ochiru wa

#3027 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 16:22

Καλώς ήρθες Tori - chan!

Πιστεύω ότι είσαι στο καταλληλότερο Ελληνικό διαδικτυακό μέρος για anime και θα βρεις πολλούς που ασχολούνται με ότι έχει σχέση με Ιαπωνία.

:)

#3028 Andoryu

Andoryu

I did it for the lulz

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 22:59

Yay!First post here! Γειά σε όλους! Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του forum.Λίγα λογια για εμένα: I'm no stranger to forums or the internet, been browsing it for the last 4 years and I've picked up a lot of stuff, for better or for worse O_O.

Γενικά πιστεύω οτι είμαι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην ανθρωπότητα αρκετά καλο παιδί, με χούμορ και όλα τα σχετικά.Αν και είμαι και ντροπαλός,αντικοινωνικός,weird and awkard,χαμηλων τόνων,ανοιχτόμυαλος, κυκλοθυμικός και αναποφάσιστος etc etc. οπότε άμα απο την μία στιγμή στην άλλη φαίνεται σαν να μιλάει τελείως διαφορετικό άτομο μην παραξενευτείτε!Also η μνήμη μου πραγματικά ειναι χάλια αλλα κατα τα άλλα μια χαρά!:PΑ και βαριέμαι αρκετά and boredom makes you do strange things! O_O Τι άλλο...Α ναι, είμαι λιγο παρανοικός, και έχω πολλές εμμονές.Δεν ειν' καλό αυτό!Ο_Ο

Επιπροσθέτως, είμαι λίγο lazy, procastrinator και όχι πολύ active member σε forums. Πχ ήξερα αυτό το forum για καιρό αλλα δεν γινόμουν μέλος επειδή δεν έβρισκα το κατάλληλο username .Και απλα έβαλα το όνομα μου με ιαπωνική πγοφογά. Και μετά απο ένα χρόνο περίπου κάνω το πρώτο post!

Τα ενδιαφέροντα μου, όσα μπορώ να θυμηθώ τώρα δηλαδή είναι in a nutshell:Music, movies,Βόλτες με φίλους,TV,Cinema,Video Games,PC,Music,Writing Stories,Singing and Dancing(when no one's looking.Yes I'm a gogo boy at heart),Pondering,Board Games,Drawing andddd *drumroll* Anime,Manga (shocker!) etc etc, στο περίπου, αμα μου διαφεύγει κάτι, άλλη φορά!Επίσης είμαι λάτρης horror, splatter, zombies etc, θα ήθελα να μπορούσα να διαβάζω βιβλία, και θέλω να ασχοληθώ κάποια στιγμή με ξιφασκία, κιθάρα και πιάνο.

Fun fact: Παλιά πίστευα ότι στην Ελλάδα δεν υπήρχαν άτομα που έβλεπαν anime και διάβαζαν manga οπότε ξαφνίαστηκα που τελικά υπάρχουν.

Και μιλώντας επιτέλους! για anime και manga, γνωρίζω πολλούς τίτλους,θέλω να δω πολλους απο αυτούς, έχω δει/διαβάσει αρκετά first eps/chapters, έχω διαβάσει plot summaries, έχω αφήσει αρκετά στην μεση, και έχω τελειώσει πολύ λίγα, anime 14, και manga 2 νομιζω!xD

Τελείωσα Blassreiter και Neo Genesis Angelique τον Αύγουστο και πρόσφατα τελείωσα Shangri-La,Chaos Head και Rosario to Vampire Capu2 (<3) και βλέπω Umineko No Naku Koro Ni, Slap-Up Party Arad Senki, Pandora Hearts και still in summer hiatus Code Geass, Romeo X Juliet.Απο manga διαβάζω World Embryo,Highschool of the Dead,Umi No Misaki, Sekirei,και Deadman Wonderland και διάφορα που έχω αφήσει λίγο (eg. Double Arts)

Αυτά τα λίγα είχα να πω!Gomenasai για το τεράστιο post μπορεί να μην μιλάω πολύ αλλά όταν γράφω είμαι λίγο φαφλατάς!

P.S: 1.Λατρεύω τα emoticon με τον Κρεμμυδούλη (Onion Head xD)!
2.Είχα καιρό να γράψω ελληνικά!
3.Αυτό το post πήρε μια ώρα για να γραφεί!
Cya!(plz don't hate me!T_T)

#3029 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 23:16

Για άτομο που βαριέται, μια χαρά posts γράφεις. Καλή διαμονή.

E5VV38U.jpg

#3030 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 22:59

Γειάααα!!! Με λένε Ayaka-chan (τουλάχιστον έτσι με έβγαλε ότι θα ήταν το γιαπωνέζικο όνομα μου το φεισμπουκ (ααα δεν με αφήνει να αλλάξω σε αγγλικά :oo:) οπότε προς το παρόν τουλάχιστον όποιος θέλει με φωνάζει έτσι! Είμαι 16 χρονών, και μόλις πριν μισό χρόνο ανακάλυψα τα ανιμες μέσω της κολλητής μου και ΚΟΛΛΗΣΑ! Εκτός από το να βλέπω ανιμες, μου αρέσει να διαβάζω μανγκα και να ακούω γιαπωνέζικη μουσική! Δεν έχω δει και πολλά ανιμες, αλλά ευελπιστώ να γίνουν εκατοντάδες και μέσω αυτών να μάθω και κανα γιαπωνέζικο (ήδη ξέρω μερικές λεξούλες μουααχαχαχαχαχα)!!!!!!

Μμμμμ... τι αλλο??? :wis: αυτά νομίζω!!! χιχιχιχιχι!!!