Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2956 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 21:04

καλά eh δεν χρειάζεται να είσαι και τόσο επιθετικός ^^ το ότι είπε κάτι που δεν πρόκειται να γίνει δεν πάει να πει πως είπε κάτι κακό η άξιο για τέτοιο επιθετικό τρόπο.

καλά δεν τον έβρισα κιόλα, ούτε του επιτέθηκα!!

φαίνεται καλο παιδί ούτος η άλλος ^^

από που το συμπέρανες αυτό??

#2957 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 21:04

Hi! I'm novice here, nice to meet tou all! But I have one problem: I don't know Greek at all, and I ask to make the language of this forum as well as Greek also English.. Please! :lovulovu:

Well the linguistic nature of the forum isn't gonna change any time soon, but most of the users here are fluent (or at least have satisfactory knowledge) in english. You may not be able to fully participate in conversations but if you have any questions dont hesitate to ask.

Welcome, make sure you are informed about the rules (use googles translate feature) and I wish you a nice stay!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 18 Αύγουστος 2009 - 21:10

#2958 -Kaoru amadare-

-Kaoru amadare-

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 21:51

Γεια) να πω πρωτα οτι δεν συχναζω στα forums γενικα, αυτο ομως μ'αρεσε και ηπα να δοκιμασω:himitsu:
το ονομα μου ειναι Εβίτα (18 χρ) και ειμαι απο Νεο Κοσμο.
με ανιμε ειχο γνωριστει απο j-rock... παραξενο? χεχ... ναι, συνιθως γινεται το αντιθετο.
ζωγραφιζω λιγο, φοτογραφιζω λιγο...
δε μου'ρχεται στο μιαλο τωρα κατι αλλο:

#2959 Marius

Marius

In love with France...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 22:27

Thank you to all of you!!! )))))

#2960 black tulip

black tulip

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2009 - 01:28

γεια σας ειπα ειμαι καινουργια στο φορουμ..ειμαι 17 στα 18 πια χρονων και ειμαι απο το ηρακλειο κρητης..πρωτο και αγαπημενο μου ανιμε ειναι το one piece..αυτα απο μενα..

#2961 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2009 - 08:02

welcome welcome!
check out this and this
have a great time here with us

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2962 aris92

aris92

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2009 - 13:15

Hello :ureshii:
Ειμαι Ο Αρης και ειμαι απο Κυπρο ,
και μου αρεσουν πολυυυ τα anime και τα manga
τα αγαπημενα anime ειναι
το Lucky Star και το The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Ελπιζω να γινουμε φιλοι
-Aris ^.^

#2963 GreekTeo

GreekTeo

DI

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 02:29

Heeey:hi:

ειμαι ο Κωστας a.k.a GreekTeo. Σας διαβαζω καμποσο καιρο και ειπα να γραφτω κι εγω επειδη μου αρεσει αυτο το ευχαριστο κλιμα που υπαρχει!
Καλως σας βρηκα παιδια και cu around.....:ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2964 NiKaNoRoU

NiKaNoRoU

Cαποιος Jων

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 19:46

Να 'μαι κι εγώ, άλλη μια σταγόνα στον ωκεανό. Τυπικός φίλος των manga/anime κι εγω...
με λένε Γιάννη και είμαι από Κοζάνη. Yoroshiku και ελπίζω να περάσουμε καλά μαζι :joyful:

#2965 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 21:45

Γειαααα!Μανώλης εδώ σας ξέρω εδώ και κάτι μήνες και είπα τελικά να μπώ στην παρέα σας..Είμαι σχετικά rookie στον χώρο των anime και manga.Αγαπημένο μου anime και manga σαν παιδι και γω είναι το One Piece.Μετά το Naruto και έπειτα το Kenshin.τώρα αρχίζω και bleach και τελειώνω το dn.αα επίσης διαβάζω και κόμικς της disney(KOMIΞ)

αυτααααα :OMG3::hot::hot:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2966 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 22:11

Καλώς ήρθες :P

Δεν υπάρχει τρόπος να σβήσεις εσύ δικό σου ποστ, θα το κάνει κάποιος moderator, εντάξει ένα λάθος έκανες, δεν παίρνουμε κεφάλια εδώ...
Spoiler:

Από Βύρωνα ε? Έτσι, να γινόμαστε πολλοί οι Βυρωνιότες...Στα στενά του Βύρωνα μεγάλωσα κι έτσ' :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#2967 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 22:29

Posted Image

Kαλως ήρθες sirQuackly. Xμμ... Βλέπω αρχίσαμε νωρίς νωρίς τα double posts και την παραβίαση κανονισμών.. . Θα σε έχουμε από κοντά εσένα..... Φαίνεσαι ταραχοποιό στοιχείο....:kill4u::hiding_something:

Spoiler:

#2968 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 23:01

Καλώς ήρθατε όλοι παίδες (και παιδούλες), ελπίζουμε να σας αρέσει η παρέα μας.

SirQuackly, το post σου διαγράφηκε και τα αποδεικτικά στοιχεία σβήστηκαν. Κάνε τα στραβά μάτια και όλα θα κυλήσουν ομαλά (αλληλεγγύη στις πάπιες γαρ :whistling: )

E5VV38U.jpg

#2969 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 23:11

soz guys for the trouble :if:το πατησα καταλαθος δυο φορες (το touch pad φταει:redcard2:)και μετα μολις ειδα πως δεν σβηνεται τα παιξα...ωραια αρχη εκανα...ρεζιλι εγινα παλι..λολ arigato!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2970 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2009 - 02:13

soz guys for the trouble :if:το πατησα καταλαθος δυο φορες (το touch pad φταει:redcard2:)και μετα μολις ειδα πως δεν σβηνεται τα παιξα...ωραια αρχη εκανα...ρεζιλι εγινα παλι..λολ arigato!!!!

Posted Image

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!

Kiddin...welcome man, stay well and postu postu...:hi:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.